0 oy
128 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (294 puan) tarafından
 25 inde dogum oldu test yapıldı temiz di 15 gün önce cenazemiz vardı ama annem babam görümcem kayınvalidem dışında kimse yokdu öyle bi markete pazara gitmedim ama getirden aldım sürekli eve geldi kurye eşim doktor aşılı onda belirti yok o mu hastaneden getirdiki diyorum dikkat ediyorum ben diyor ben 3 ay önce geçirdimkovidi agır şekilde aşım yok belirtim

üşüme titreme sırt bel agrısı tüm vucudum agrıyo ara ara ateşim oluyor ama çabuk geçiyor test versem mi bilemedim 

7 Cevaplar

0 oy
(22,059 puan) tarafından
Belkide gripsin canim 
(294 puan) tarafından
Bilemedim ki bogaz ve burun akıntım agrım yok aslında test vermeyede eşimin gönlü yok hepsi pozitif ordakilerin bulaşır diyo
(22,059 puan) tarafından
Verme canim bencedev evden dışarı çıkma iyilesirsin guzelce ye iç
-Reklam-
0 oy
(136,885 puan) tarafından
nezlede olabilir ama test ver
0 oy
(9,801 puan) tarafından
Test vermek yerıne evde gecene kadar karantınada tut kendını ıstersen agrıların ıcın agrı kesıcı wtes dusurucu al ben covıd gecırdıgımde covıdım brllı olmadan once doktora gıttım acıle orada bana bı igne yaptılar agrı kesıcı ates dusurucu onunla bırlıkte sabaha kadar cok fena terledım ve atlattım sonra test yaptırdım pozıtıf cıktı ama ben coktan atlatmıstım ılac dahı kullanmadan grctı gıttı bebegımı emzırıyodum o zaman 1 yasındaydı
0 oy
tarafından
Bana da oule oldu baştan canım malesef test ver
0 oy
(20,686 puan) tarafından
Bende geçenlerde öyle bi oldum canım üşütmüşte olabilirsin dikkat et
0 oy
tarafından
Canım bende hiç evden çıkmam eve kimseyi almam ama eşim iş yerinden sürekli getirir. 4 kez geçirdik kovid. Ama hem eşim getiriyor hemde eşimde hiç belirti olmuyor. Öksürük bile olmuyor adamda. Mesela iş yerinde biri kovid oluyor karantinaya giriyor. 2 gün sonra bizde oluyoruz. Ordan geldiğine eminim. Süper bir taşıyıcı eşim. Bir kac gün kendi kendini karantiya al bekle eğer ağırlasirsan test verirsn ama bu dediklerin gripte de olur
0 oy
(376 puan) tarafından
Biz de yeni gecirdik belirtilerin baya benziyor canim ama hafif atlatirsin diye dusunuyorum insallah

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 418 göst.
3 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Gul karaaa (846 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
20 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 268 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
18 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,498 soru

12,448,398 cevap

46,221 kullanıcı