+1 oy
1,055 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Kızlar daha 28 yaşındayım cinsel isteksizlik çok fazla. Sebebi ne anlamadım. Kalbim çarpıyor o iş olacak diye. Her akşam kabus ve bu durum aramızı da açıyor o bu kadsr istekliyken benim dümdüz olmam onu kırıyor. Allah aşkına libidomu nasıl arttırıcam ben. 

36 Cevaplar

0 oy
(16,279 puan) tarafından
Hamile değilsin sanırım eşin ke alakalı olabilir mi ne bileyim temizlik koku vs gibi bu durumda isteksizlik yaratır bende de var ama.hamileyim umarım düzelir im dogimdan sonra ona bağlıyorum ben yani erkek bu konuda çok ısrarcı olur ki istek olarak da daha bı öndedir tedavi yöntemleri dene doktora görün 
(19 puan) tarafından
Bir yaşında kızım var çook haylaz yoruyor tahammülüm kalmıyor belkide bu da tetikledi
-Reklam-
0 oy
(102 puan) tarafından
Bebeğin küçükmüş canım aynı ben de geçtim o yoldan şimdi kizim 2 yaşına girmek üzere yorgunluk bıkkınlık geçti uykumu alabliyorum kizim kendi kendine durabiliyor o kadar farketti ki artık arzulu olduğum gün sayısı daha fazla artık bende istek duymaya başladım yeni yeni kendini bunaltma yeni anne olmuşsun kendine zaman ver ara ara eşinin gounu yap akışına birak
(19 puan) tarafından
İnşallah böyle böyle geçer bende de
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Canm mutlaka pskolojik destek al. Hastneye git durumunu anlat böyle hayat sürmez cnku
(19 puan) tarafından
Doğu görevindeyiz batıda yapabilirim ancak galiba
0 oy
(28,793 puan) tarafından

Tedavi olman lazım yani bunun başka çaresi yok

(19 puan) tarafından
Şırnaktayım şuan burda zor tedavi
(18,721 puan) tarafından
Online terapi alabilirsin
0 oy
tarafından
Tedavi ol. Belkide psikolojik bir durumdur. 
0 oy
(1,440 puan) tarafından
Evliliğinde skinti varmi canim.oda yansır ilişkiye 
(19 puan) tarafından
Aslında yok yani herkeste olduğı kadar vardır ancak. Ama sanırsam kendi ailemde sorun çoktu öyle büyüdüm kendi aileme yansıttım
(1,440 puan) tarafından
Olabilir kuzum
0 oy
(3,235 puan) tarafından
Kız aynısı bende de vardı düşün bı yıl boyunca belki 10 kere samimiyetimiz olmadi sonra bu deli kocam macun getirmiş bana yedim sonra bide şunu denedik yatakta hemen iş başına geeyin sohpet edin üstünüz soğuk şekilde en sonunda o iş oluyor 
(19 puan) tarafından
Çocukla vakit yok ki
0 oy
(2,918 puan) tarafından
Canm geceleri güzel güzel giyinsen fantazi elbise falan yatakta öle biraz sohbet etseniz hani direk o işin başına geçmeyin sarılın yatın falan belki sanada bi heyecan gelir istek gelir psikolojik olarak bi dene bişey kaybetmezsin 
(19 puan) tarafından
Ahhh o elbise olayı beni kendimi fahişesi gibi hissettiriyor daha kötü oluyorum aldım ama çok ağladım o sıra. O da olmadı birde bir yaşında kızım var uyku problemi olan çocuk zaten uykusuzum yorgunum hep akşam oldu mu yatasım geliyor
(2,918 puan) tarafından
Benimkide öyle canm ama demekki içten gelme meselesi ne diyim senin tedavi olman lazım istiyorsan
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Kocanı sevdiğine eminmisin 
(19 puan) tarafından
Evet eğer o olmasaydı asla evlenmezdim. O kadar seviyorum ki herşeyden herkesken kıskanıyorum hrp ilgi de bekliyorum ondan gösterse de ilgi yetmiyor bile hep sarılsın istiyorum yeterki şey olmssın
(14,429 puan) tarafından
Tövbeeee kız maydonoz ye iyi geliyormuş fındık,olmadı kuvvet macunu
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Bend eoyleyin ya valla istekli olan bayanlarda kutlarım ama işte bilmiyorum elinden geldiğince bunu yık Arif bu yüzden boşanan çok bayan var Rabbim yardımcın olsun inşallah duzelirsin. 
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Bu geçici bir dönem olabilir destek alabilirsen al yani sana şunu yap diyemem böyle bişey yaşamadım ama sende zevk almaya çalış sonuçta sevdiğin adam ve seni çok seviyor Sana dokunduğunda ya da yaklaştığında kötü hissetmen için özellikle bir sebebin varsa bilemiyorum tabi yoksa zaten tamamen psikolojik  ayrıca o elbiseleri giydiğin zaman ****** değil onun kadını oluyorsun o da senin kocan sonuçta o yüzden  böyle de düşünme lütfen
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Cinsel terpi yaridimi al canim duzelir muhtemelen. Utanmayin bulun bir doktor esinle beraber gidin 
0 oy
tarafından
Kocan bilmiyordur sana yaklaşmasını kacman normal sadece kendi zevkini düşünüyordur bencildir sen daha iyi bilirsin kocanı 
0 oy
(485 puan) tarafından
Bence tek taraflı değil ya sex ,erkek kadını mutlu etmeli,herşey o işi görmek değil ön sevisme olmalı bence canım bu da yoksa kadında isteksizlik oluyor ya bizdexe durum aynı hiç bişey anlamıyon valla 
0 oy
tarafından
Acaba kndini kadın hissetmiyor olabilir misin
(19 puan) tarafından
Olabilir daha çok aşçı hizmetçi çocuk bakıcısı hissediyorum
tarafından
Bzde aynyz. Cnm ev isinide ypiyrz cocuklarmzada bkyrz esimizede ilgiyide eksik etmiyoruz bnce senin hayat enerjin sonmuş
(19 puan) tarafından
Evet enerji tat yok bende
0 oy
(355 puan) tarafından
zevk ve orgazm olamadığın için sevmiyor sun. terapist te git
(19 puan) tarafından
Bide şu etki var bence bende eşim sırf isteği olduğu zaman daha alakadar oluyor benle sinir oluyorum.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 343 göst.
+1 oy
29 cevap 1,823 göst.
13 Kasım 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 933 göst.
3 Nisan 2019 Aile kategorisinde Çiçek (112 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 262 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Emine S (16,928 puan) tarafından soruldu