Esim iki erkek kardesler esim abisinden 1, 5 yas kucuk ve biz onlardan bir sene once evlendik onlar biz evlendikten sonra tanistilar. Kaynanam beni begenmedi istemedi hatta biz nisanliyken olmasin diye ugrasti ama biz gene evlendik. Eltimiyse cok istedi ler ayni koyluler ama eltimin ailesinide cok sevmiyor istemiyor ailesiyle cokmuhattap olmayi kaynanam ama onlari gene koylumuz diye benim aileme gore daha yakin hissediyor.neyse eltim geldigi gunden beri beni kaynanama cekistiriyor benden daha iyi olmak daha sevilmek ve maddi anlamda onlara drstek olmalarini iatiyor kaynanamdan. Eltim kayinvalidemin beni istemedigini ogrendigi gunden beri hem kaynanami fitneledi hem de bana gelip benim kaynanaimi elestirmeme sebep olup beni soylediklerimi kaynanama soyleyip o size bakmaz siz bana yapin herseyi demis. Kaynanamda bunu bana ufaktan citlatti sonra gun geldi esimle annesi tartisirlarken kayinvalidem senin karinda soyle boyle sunu yapmaz is beceremez cocuga bakamaz kendine bile bakamiyor dedi ve bende evdeydim duydum onlari. Cok kirildim hatta esimle bile kavga ettim anne nasil boyle birsey yapabilir diye uzuldum uzuntuden kilo verdim psikolojim bozuldu. Simdiyse kaynanam hicbirsry yok gibi ariyor konusuyor ama yuzlerini bile gormek istemiyorum. Burda eltimde suclu