0 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde (1,793 puan) tarafından
Salça yağ kavrulup mu konulmalı

Yoksa çiğden mi konulmalı ? 

37 Cevaplar

0 oy
(8,553 puan) tarafından
Ben çigden koyuyorum.. tüm malzemesi ve olmazsa olmazı nar ekşisi.   Misss oluyo
tarafından
Aynn bende öyle yapıyorum 1 saat önce misafirlerime yaptım herkes bayıldı
(8,553 puan) tarafından
Ohh ellerine sağlık.  Lezzetli oluyo
tarafından
Sağol cnm aynn lezzetli oluyor
-Reklam-
0 oy
(850 puan) tarafından
Kavurarak koyuyorum ve o şekilde daha çok seviyorum..   
0 oy
tarafından
Biz hep çiğdem koyariz
0 oy
tarafından
Soğan kavuruyorsunya zaten ben salcayid kavuruyorum içinde 
(339 puan) tarafından
Ayn bende hep öyle yaparım yag sogan pul biber kavurup koyarım güzel olur
tarafından
Evet ama ben ihlasta çalışırken bir Elazığlı bir aileye misafir olmuştum orda bir kısır yedim hala aklım onda ya hayatımda öyle bir kısır yemedim :))
0 oy
(3,198 puan) tarafından
 yağ ve salça kavrulmalı tabii ki
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Kavurmadan yaparım damak tadıma o şekilde hitap ediyor
(1,793 puan) tarafından
Anladım cnm ,
0 oy
(13,802 puan) tarafından
Kavrulup koyulmali bence. 
(1,793 puan) tarafından
Öyle yapaym bugün ;)
0 oy
tarafından

Ben hiç çiğden koymadım canım hep kavurup koyarım :D

(1,793 puan) tarafından
Hmm :) şimdi yapcam da çiğden mi yapsam kavursammi bilemedim :D
0 oy
tarafından
Bizimki çiğden koyuluyor kuzum 
(1,793 puan) tarafından
Bazen öyle yaparım bazen normal
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Yağ soğan ve salça kavrulup koyulur tabiki. Çiğ salça nasıl yiyorlar anlamıyorum :D 
(25,224 puan) tarafından
Öğğğ çok kötü :D
(119,139 puan) tarafından
ne kotu laa gebelikde kac kutu yedim allah bilir ☺mis gibi salcali ekmek az beyaz peynir zeyton yagi kekikle acayip oluyo
(25,224 puan) tarafından
Sus kusucam:D
(119,139 puan) tarafından
gebe kalsa hergun ye ins amiin
(25,224 puan) tarafından
Aslaaaa:D
0 oy
(2,593 puan) tarafından
ben kavurup koyuyorum soğan salça yağ kavuruyorum
(1,793 puan) tarafından
Geneli öyle yapıyormuş sanırım
(2,593 puan) tarafından
ben o şekilde daha çok seviyorum hem midemi de yormuyor damak tadı canım kavurmadan yapan da var
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Salca yag sogan kavurup koyuyorum ben canm ama yurtta kalirken ocak olmadigi icin kavurmadan da yaptigimiz oluyordu pek birsey fark etmiyor
(1,793 puan) tarafından
Anladım cnm♥️
0 oy
tarafından
Kavuruyorum ben çiğden denemedim
0 oy
(44,603 puan) tarafından
Yağla salçayı kavurup bulguru üzerine ilave edip sonra suyunuda koyup demlemeye birakiyorum
(1,793 puan) tarafından
Ben seninkini merak ediyordum cevabımı aldım ;))) öyle yapaym bugün o zaman :d
(44,603 puan) tarafından
Yap bakalım:D
0 oy
tarafından
Soğan ve salça kavrulmali daha kokulu oluyor 
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Ben kavurup koyarım daha lezzetli oluyor

Çiğ denemedim ama güzel olmaz sanki 
0 oy
(15,823 puan) tarafından
Kavurup koyanlardanimm bana öyle daha lezzetli geliyor ☺️
0 oy
(12,486 puan) tarafından
Kavurup tabiki b3n hayatta çiğ yiyemem salça kokusu tadı geliyor 
0 oy
(5,108 puan) tarafından
Ben kavurup koyuyorum 
0 oy
(234 puan) tarafından
Ben kisiri çocukken çiğ şekliyle öğrendim. Sonradan kavrulmusunu öğrenince denedim ama olmadı biz çiğ şekline alışmışız sevmisiz:D yani dene zevkine göre tarafını seç ahaha

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 756 göst.
1 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hdyemahsun (48 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 815 göst.
3 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Hanifemm (1,489 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,031 göst.
18 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

378,321 soru

11,323,420 cevap

34,775 kullanıcı

...