0 oy
423 göst.
Diğer kategorisinde (1,793 puan) tarafından
Salça yağ kavrulup mu konulmalı

Yoksa çiğden mi konulmalı ? 

37 Cevaplar

0 oy
(8,590 puan) tarafından
Ben çigden koyuyorum.. tüm malzemesi ve olmazsa olmazı nar ekşisi.   Misss oluyo
tarafından
Aynn bende öyle yapıyorum 1 saat önce misafirlerime yaptım herkes bayıldı
(8,590 puan) tarafından
Ohh ellerine sağlık.  Lezzetli oluyo
tarafından
Sağol cnm aynn lezzetli oluyor
-Reklam-
0 oy
(849 puan) tarafından
Kavurarak koyuyorum ve o şekilde daha çok seviyorum..   
0 oy
tarafından
Biz hep çiğdem koyariz
0 oy
tarafından
Soğan kavuruyorsunya zaten ben salcayid kavuruyorum içinde 
(339 puan) tarafından
Ayn bende hep öyle yaparım yag sogan pul biber kavurup koyarım güzel olur
tarafından
Evet ama ben ihlasta çalışırken bir Elazığlı bir aileye misafir olmuştum orda bir kısır yedim hala aklım onda ya hayatımda öyle bir kısır yemedim :))
0 oy
(3,637 puan) tarafından
 yağ ve salça kavrulmalı tabii ki
0 oy
(3,921 puan) tarafından
Kavurmadan yaparım damak tadıma o şekilde hitap ediyor
(1,793 puan) tarafından
Anladım cnm ,
0 oy
(15,282 puan) tarafından
Kavrulup koyulmali bence. 
(1,793 puan) tarafından
Öyle yapaym bugün ;)
0 oy
tarafından

Ben hiç çiğden koymadım canım hep kavurup koyarım :D

(1,793 puan) tarafından
Hmm :) şimdi yapcam da çiğden mi yapsam kavursammi bilemedim :D
0 oy
tarafından
Bizimki çiğden koyuluyor kuzum 
(1,793 puan) tarafından
Bazen öyle yaparım bazen normal
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Yağ soğan ve salça kavrulup koyulur tabiki. Çiğ salça nasıl yiyorlar anlamıyorum :D 
(1,793 puan) tarafından
Ekmeğe surp yiyenler var bende onu anlamıyorum :D
(25,224 puan) tarafından
Öğğğ çok kötü :D
(122,431 puan) tarafından
ne kotu laa gebelikde kac kutu yedim allah bilir ☺mis gibi salcali ekmek az beyaz peynir zeyton yagi kekikle acayip oluyo
(25,224 puan) tarafından
Sus kusucam:D
(122,431 puan) tarafından
gebe kalsa hergun ye ins amiin
(25,224 puan) tarafından
Aslaaaa:D
0 oy
(2,593 puan) tarafından
ben kavurup koyuyorum soğan salça yağ kavuruyorum
(1,793 puan) tarafından
Geneli öyle yapıyormuş sanırım
(2,593 puan) tarafından
ben o şekilde daha çok seviyorum hem midemi de yormuyor damak tadı canım kavurmadan yapan da var
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Salca yag sogan kavurup koyuyorum ben canm ama yurtta kalirken ocak olmadigi icin kavurmadan da yaptigimiz oluyordu pek birsey fark etmiyor
(1,793 puan) tarafından
Anladım cnm♥️
0 oy
tarafından
Kavuruyorum ben çiğden denemedim
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Yağla salçayı kavurup bulguru üzerine ilave edip sonra suyunuda koyup demlemeye birakiyorum
(1,793 puan) tarafından
Ben seninkini merak ediyordum cevabımı aldım ;))) öyle yapaym bugün o zaman :d
(44,928 puan) tarafından
Yap bakalım:D
0 oy
tarafından
Soğan ve salça kavrulmali daha kokulu oluyor 
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Ben kavurup koyarım daha lezzetli oluyor

Çiğ denemedim ama güzel olmaz sanki 
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Kavurup koyanlardanimm bana öyle daha lezzetli geliyor ☺️
0 oy
(12,689 puan) tarafından
Kavurup tabiki b3n hayatta çiğ yiyemem salça kokusu tadı geliyor 
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Ben kavurup koyuyorum 
0 oy
(234 puan) tarafından
Ben kisiri çocukken çiğ şekliyle öğrendim. Sonradan kavrulmusunu öğrenince denedim ama olmadı biz çiğ şekline alışmışız sevmisiz:D yani dene zevkine göre tarafını seç ahaha

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 812 göst.
1 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hdyemahsun (48 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 894 göst.
3 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,324 göst.
18 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,863 soru

12,099,005 cevap

36,408 kullanıcı

...