0 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (79 puan) tarafından
Merhabalar 28 günluk bebeğim var emerken  memenin ucunu emiyor uclarida pek düzgün değil doktor baktı iyi dedi ama silikon denedim kabul etmedi onuda bundan dolayı hep mastit oluyormpompayla sagimyapiyorum memee istiyor uclarida kara şiş kabuklu  şaşırdım ne yapicam elimlede kavratiyom ama ucuna geliyor 

4 Cevaplar

0 oy
(7,621 puan) tarafından
Eger dogru pozisyonda emziriyorsan bebegin hepsini agzina koyup emmesini saglayabilirsin
(79 puan) tarafından
Parmağımla ilk açtığinda çenesinide açıyorum ama yine kaydırıyor horslanıyor bu seferde ağzıda küçük canım alakası var mı bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(143,073 puan) tarafından
you tube bak emzirme pozisyonlarina falan
(79 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Daha çenesi küçük ve güçsüz annesi sen göğüs ucunu iki parmaginla sıkıştırıp bebeğin ağzını tam açtığında ver ve bir parmaginla da alttan çenesini destekle mutlaka zamanla alışacak oda 
(79 puan) tarafından
Benimde aklıma o geldi  ama bilmediğimden bitanem bunu yapacağım hemen uyansın çok teşekkür ederim❤
(2,040 puan) tarafından
Rica ederim hepimizin bir acemilik zamanı oluyor sağlıcakla büyüt bebeğini :)
(79 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Benmkide öyleydi kuzm kahverngi kısmıyla ucunu iki parmagmla tutup agzını kocaman acınca iyice sokuyorm bazen tutamayıp kaçırıyo :)) 20 günlük benmkide
(79 puan) tarafından
Denedim balim teşekkür ederim açarken evet bir yandan da çenesini hallettim fazla açmıyor aynen kaydıriyor kuzum oda önceye göre daha iyi oldu sağlıkla büyütelim inşallah minikleri❤Rabbim size bağışlasın
(1,045 puan) tarafından
Amin kuzum benim hepimizn evlatlarını inşallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 152 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
0 oy
0 cevap 87 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 590 göst.
7 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Efsun88 (198 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,131 soru

23,645,078 cevap

308,148 kullanıcı

...