0 oy
519 göst.
Diğer kategorisinde (1,702 puan) tarafından
Arkadaşlar ya sabah 9 da zil çaldı, uyuyordum yataktan ani fırladım kapıya bakmak için,sonra çocuğa zarar verir mi diye sabahtan beri kafama takıyorum. Sonra biraz önce markete gittim,3 kilo süt aldım. O sütü taşırken korka korka taşıdım. Ağır gelir mi diye. 2 gün önce arı soktu beni demin yolda yine arı geldi kulağıma hızlıca koştum ve korktum. Şimdi düşünüyorum bak hatice yine korktun bebeğe zarar verir mi bu da. Demin de balkonda çekirge gördüm,üzerime zıplayacaktı yine çok korktum. Şimdi diyorum bugün be çok şeye korktum ve hepsinde bebeğimi düşünüyorum. Bişey olur mu diye.ooofffffffff 10 haftalığım bu arada 

17 Cevaplar

+1 oy
(468 puan) tarafından
şaka.misim canım sen ;)))
(1,702 puan) tarafından
Valla istediğinizi deyin ya valla saçma sapan moda girdim belki siz söyleyince rahatlarım :(
(468 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
ben doğurana kadar perde asma kanepe itme falan yaptım. kızımın ağır çantasını taşıdım okula git gel yolda doğuracan diyorlardı. doktor düşük tehlikelikesi var demediyse bir şey olmaz. mandalla takılı değil sonuçta rahat ol bebeğinin hareketlerine odaklan anı yaşa
(1,702 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim haklısınız
-Reklam-
0 oy
(2,635 puan) tarafından
Önceden bebeğini mi kaybettin? 

Çok korku iyi değil ilk senin için sonra bebeğin için.
(1,702 puan) tarafından
Yok canım ilk gebeliğim allaha şükür güzel de geçiyor hamileliğim
(2,635 puan) tarafından
Genellikle bu sorunları böyle anneler yaşıyor. Ne geliyorsa allahtan. Rahat ol huzurlu ol. Sen ne kadar rahat olursan o bebeğin gelişmi de o kadar rahat olur. Korkulacak hiçbirşey yok aslında :) Evham yapma kendi kendine
(1,702 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim haklısınız
0 oy
tarafından
Ahahhahahah kız sakin ol bişey olmaz
(1,702 puan) tarafından
İnşallah düzelirim
0 oy
(2,048 puan) tarafından

Korkma cnm bisey olmaz :D

(1,702 puan) tarafından
Çok sağolun inşallah kendimi toplamam lazım, deli gibi oldum
0 oy
tarafından
Arı çekirge 3 kilo süt kapıya koşmak .....
tarafından
Görmedim canım ya neyi var bizde alt dişlerin yanında köpek dişi cikiyo ateşle uğraşıyoruz dün aksamda beri
(2,423 puan) tarafından
Kiyamam ya Bnmki biraz kıskançlık kuzum postu oku anlarsın ama nqpiiiiiimmm :D
tarafından
Fazla haşır neşirdiniz zaten azcik ayrı durun kıskanma sende çocuğu sosyallescek belki koca kız oldu :D
(2,423 puan) tarafından
Yaaaa ama Bna gelmiyo onlardan kelebeeem :( :D
tarafından
Boşver baksınlar işte :D
0 oy
tarafından
Ben hamile oldugumu ogrenmeden daha 1 gun once dip bucak temizlik yaptm halilarimi silkeledim perdelerimi yikadim taktm bazalari kaldirdim... Hamileligimde de ay hamileym diye yatmadim ozellikle son haftalarmda halilalrimi koltuklarimi camlarimi bile ben sildim. Hamile olup 9 ay calismak zorunda olan insanlar var 3 kilodan bebek düşmez. Cekirge zipladi korktb diye de düşmez.

Ama bu kadar stres yapip kendini yersen Allah korusun sanada bebegine de zarar.
(1,702 puan) tarafından
Valla bana kızın ya şu an da kendime çok ama çok kızıyorum bende.haklısınız iyice saçmalamadım kendime gelmem lazım
0 oy
(14,490 puan) tarafından
Allahın izniyle hiç bişey olmaz ama korku iyi bişey değil 
(1,702 puan) tarafından
Sürekli değil yukarı da saydığım şekilde olaylar yaşayınca korktum
0 oy
tarafından
Üzerine çok düşme akışına bırak herşey onu yaparsam bişi olur mu bunu yaparsam bişi olur mu diye düşünüp durursan paranoyak olursun. Akışına bırak 
(1,702 puan) tarafından
Çok hakkınız teşekkür edrim
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Allahın izniyle bişey olmaz canım bebek suyun içinde güvende  ama içinin rahat etmesi için bi doktora git istersen 
(1,702 puan) tarafından
Aslında gitsem rahatlarım teşekkür ederim
(1,818 puan) tarafından
Aynen canım git
0 oy
tarafından

Çekirgeeeeee koooooktun mu:D:D:D

(2,423 puan) tarafından
Yilaaaaaaaannnnnnn korktun muuu☺☺
tarafından
Aklıma geldi söylemeden gecemedim :D
(2,423 puan) tarafından
Iyi ettin ☺☺☺☺
(1,702 puan) tarafından
:))))) valla bu moda girdim gülüyorum şu an bende
0 oy
(11 puan) tarafından
Bu kadar da çok esirgemeyin ben 4 .5 aya kadar ev işine gittim 5 kg luk suda taşıdım yeri geldi dikkat edebilirsiniz ama bu kadarda nazlı olmayın büyük bişry oldugunda gücünüz olsun şimdiden böyleyseniz en ufak şeyde 
(1,702 puan) tarafından
Düzelticem kendimi inşallah haklısınız
0 oy
(5,438 puan) tarafından

Relax ol tatlım kasma kendini o kadar sakin ol :)

0 oy
tarafından
korkma kuzum bende senin gibiydim yere kaşık düşse korkardım sonrada bebeğime birşey oldumu diye korkardım 9 ayı kendime zehir ettim ama çok şükür oğlumu kucağıma aldım öyle küçük şeylerden etkilenmiyor  bebişler
(1,702 puan) tarafından
:(( evet aynen bende böyleyim
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Herşey kafada bitiyor.
0 oy
(659 puan) tarafından
Aman kuzum dikkat et ben bu korku yuzinden bebegimi kayip etim aniden odun sobasinin onunde biri yere yigilip kaldi gozumin onunde ondan sadece 1 gun sonra bebegimin kalbi durdugunu ogrendik dikkat et sende agir kaldirmaya gelirsekte iki uc sutle bisi olmaz canim cok zorlanmadigin surece bence agir kaldirmak normla oldugu surece sorun yok 
(1,702 puan) tarafından
Dikkat dicem haklısınız
0 oy
tarafından
Ağır kaldırmaktan bisi olmaz ama korkarak strest yaparsan bebeğine zarar verirsin Allah korusun 

Relax ol bu ne korkaklık kız bisi olmaz korkma 
0 oy
(5,518 puan) tarafından
Korkma canim birsey olmaz allahin izniylen oyle kendini korkutmaa sen oyle yaptikca daha cok korkcasin ..cok abartiyon gerek yokk

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Huzeyfem (66 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 564 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Aysekubramutlu (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 265 göst.
1 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu

407,239 soru

12,224,018 cevap

36,824 kullanıcı

...