0 oy
187 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hanımlar merhabalar iki ay oldu doğum yapalı sabah uyandığımda sırtım çok ağrıyor normalde ağrımaz bu durumu yaşayan var mı acaba

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sıcak giyin canım hep ilk doğum yaptığında sıcak giyin deme sıcaktır faln bişey giymemezlik yapma hep annem öyle söylerdi. Valla bize zmaninda kimse demezdi şimdi bizim her yerimiz agriyo diye 
tarafından
Bende yeni doğum yaptım kazak yelek patik çorapla yatıyorum başınıza hel bağla derler ağrımasın diye
tarafından
Sıcak da giyiniyorum evde sıcak bir türlü geçmedi sırt ağrım
tarafından
Bende çorapsız yatmiyorum sıcak da giyiniyorum 40 im bitene kadar da büyük bir şalla bağlamıştırm
-Reklam-
0 oy
(3,401 puan) tarafından
21 aylik oldu hala devam ediyor. Arada bir de belim eşlik ediyor sırtıma. 
tarafından
Hamileyken çalışmama rağmen ağrımazdi
(3,401 puan) tarafından
Benim daha öncesinde fitik vardi. Ameliyat olmuştum. O zamanlar hiç ağrımazdı. Doğumdan sonra böyle oldu. Hele banyo yaptirdiktan sonra resmen gözümden yas geliyor giydirine kadar.
tarafından
Çok zor bir durum geçmiş olsun sizede
(3,401 puan) tarafından
Tesekkur ederim. Insallah sizde kalici olmaz geçer tez zamanda
tarafından
Çok sağol Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
Epudurelli mi doğum yaptınız 
tarafından
Nasıl oluyor öyle ben normal doğum yaptım
tarafından
Belden iğne vuruluyor ilk doğumumda 7-8 ay ağrıdı belim belim bir kaç kez tutuldu çok baskı yapılmıştı ondan dolayı dedi doktor 2. Doğumum epiduralle oldu onun ağrısı daha fena 5 aydır hiç geçmiyor
0 oy
(164,101 puan) tarafından
yaki yapistir yada hacamat
0 oy
(4,585 puan) tarafından

Anam nerem agrimiyo ki:) benimde boynum dondu iki aydır gergin gergin duruyo

tarafından
Size de çok geçmiş olsun
(4,585 puan) tarafından
Hepimize canım benim sağol zeytinyağıyla ovdur eşine soğuk almissindir bı sure gidiyo bu şeyler kolay değil doğum yapmak valla bütün kemiklerimden ses geliyo ayaklarım bile kutluyo sen düşün yani
tarafından
Öyle yaparım sağolun
(4,585 puan) tarafından
Sende sagol
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Canım üşüyor zaten doğumdan da zorluyor ya ondan biraz kalıyor üşüyünce hemen sırta vuruyor 
tarafından
Doğrudur olabilir
(7,369 puan) tarafından
Biraz sıcak tut geçer
tarafından
İnşallah yaa

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
10 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Taze_anneee1 (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.
20 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde OgretmenAnnee (1,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
+1 oy
11 cevap 277 göst.
4 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,230 soru

24,412,123 cevap

350,998 kullanıcı

...