0 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (229 puan) tarafından
Gerçekten çok zor durumdayım ya bebeğim anne sütünden başka birşey yemiyor yese bile anında geri kusuyor bu sefer de açlıktan ağlıyor. Mama verdim olmadı pirinç unu verdim olmadı sütümden başka birşeyi kabul etmiyor lütfen sütümün tekrar geri gelmesi için ne yapmalıyım bana fikir verin ya çok zor

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dereotu, yulaf , rezene ve kimyon tohumu çayı, anne sütü artıran Çay var mesela humana.  Araştır gülüm ve stres den uzak durmaya çalış süt gelmese de emzir ki süt kanalları açılsın. Zaten emdikçe göğüslerin sızlar süt iner inşallah
(229 puan) tarafından
Meme boş ama sırf bebeğim sussun diye yine de emziriyorum canım o kadar yanıyor ki humananın 1 kutu süt arttırıcı çayını bitirdim bana mısın demedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebegin kaç aylık canim sütün tamamen mi kesildi  
tarafından
Gogusun yumuşak olması süt olmadığı anlamına gelmez canim telaş yapma ne kadar süt üretmesi gerektiğine alışmıştır o yuzden sişmiyor artık fazla süt üretip fazla geliyordur verdiklerin o yuzden kusuyordur eğer kilosu boyu iyiyse sütün yetiyor demektir
tarafından
Açlıktan agladigina emin misin gaz sancısı falan olabilir belki
(229 puan) tarafından
Kilosu boyu çok iyi gidiyordu ama bu 2 haftadır o kadar aç kalıyor ki sabahlara kadar ellerini emiyor var olan kilosu da gitti o derece zayıfladı yetmiyor sütüm biliyorum gece gündüz açlıktan ağlıyor
(368 puan) tarafından
Doktor ellerini emmesine izin verme o hazza alışır ve seni emmeyi bırakır 5 aylıkken ellerini salabilirsin demişti
tarafından
Dis çıkartıyor olabilir boyu daha cok uzamış olabilir Canim sen en iyisi bi doktora götür kontrol etsin bebegini için rahatlar
0 oy
(6 puan) tarafından
Çocuğunuzun cisli bezlerini takip edin. 24 saatte ne kadar çiş yapıyor? Kaka yapıyor mu her gün? Ellerini emmesi aç olduğu anlamına gelmez bu bir refleks. Solgarin bir ilacı var süt yaptığı söyleniyor ben denemedim de duydum. Bir de sürekli olumsuz dusunmeyin üzüntü sütünüzü baskılar sütüm var ve bebeğime yeter diyin 
(229 puan) tarafından
Şöyle ki her bez değişikliğinde çiş yapmış oluyor ve her gün kakasını 1 ya da 2 defa yapıyor ama gün geçtikçe zayıflıyor olması sütümün yettiği anda ellerini emmiyor sütümün yetmediği anlarda ise ellerini emiyor olması beni kahır ediyor ona yetememe duygusu beni mahvediyor
0 oy
(250 puan) tarafından
Canim öncelikle sakin ol sen sakin ol ki bebeğine gerginlik yansımasın inanki süt tamamen psikolojik bi olay yeterli sıvı tükettiğinden emin ol. Fırsat buldukça uyu dinlen sütü düşünme. Bebeğini bol bol emzir süt yok deme kaynak sende sen Annesin rabbim o gücü verdi bize biraz sabret geçecek bu günler emin ol Rabbım yardımcın olsun.
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Aşurelik buğday haşlayıp ye canım
0 oy
(2,554 puan) tarafından
Kusuyor derken. Yani içtiğinin hepsini olduğu gibi mi çıkarıyor geri??
(229 puan) tarafından
Aynen öyle mama vereyim yer yer doyduktan sonra ne varsa çıkarıyor
(2,554 puan) tarafından
Canım bebeğin ya reflü yada süt alerjisi var doktora götür. Benimki de öyleydi. Kaç aylık
(229 puan) tarafından
Bebeğim 4 aylık bu ayına kadar maşallah hiçbir sıkıntımız yoktu sütüm yettiği için başka birşey vermezdim ne zaman sütüm kesildi süt dışında başka şeyler vermeye başladım ondan sonra kusmalar başladı
(2,554 puan) tarafından
Doktora götürmek en iyisi olacaktır. Verdiğin herşeyi olduğu gibi geri çıkardığını söylemeyi unutma sakın
(229 puan) tarafından
İnşallah canım çok teşekkür ederim
0 oy
(7,452 puan) tarafından
Cok kusuyorsa cok aglıyorsa süt alerjisi olabilir tahinli kek tahin peknez helva bol tuket bi tarif vardı burda post göğuslerden süt fışkırîyor gibi biseydi hep memnun kalmislar ben arkadasima tavsiye ettim onada faydası oldu canim
(2,554 puan) tarafından
Bu süt alerjisi senin sütüne karşı değil zaten. İnek sütü keçi sütü gibi şeyler. Ve senin verdiğin mamaların hepsinin içinde var. Bebeğin günah canım boşuna eziyet çekmesin doktora götür bence . Benimki de çok çekti. Durumunu anlat doktora
(229 puan) tarafından
Hım anladım canım olabilir haklısın mutlaka götüreceğim çok sağol
(7,452 puan) tarafından
Keki 9 ay sütsüz yaptım neden yiyemiyormus canım onu yasayan bilir zaten baska seylere kusuyormuş ben sutu icincede mi kusuyor diye anlamisim
(2,554 puan) tarafından
Yaşayan bilir diyorsun da şuan ben yaşıyorum zaten. Diyetteyim oğlumun alerjisi yüzünden.
(7,452 puan) tarafından
Su ile yapabilirsin canım kekini bizde cok cektik yoğurda öyle gözüm düserdi ki ama ağzıma sürmedim ağlamasını kıvranmasını görünce tabi 2 yıl yememeye razı oluyorsun krep bile yapmisligim var su ile canin isterse òyle deneyebilirsin oluyor kek krep gibi seyler
0 oy
(694 puan) tarafından
E bebekte promalt içecek War we laktamax die bitkisel takviye hap bunları kullanblrsn doktrm wermsti bal kabagi, kısır, bulgur pilavı , dereotu yeşillik , sıcak duş bunlr işe yarayabilir başka mama çeşitleri deneyeblrsn baktın sütun gelmiyor biran önce doktra git bebeğine ölçüm yapr we duruma göre beslenme fikri werir daha fazla bekleme bence
(229 puan) tarafından
Haklısın canım çok teşekkür ederim
(694 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(559 puan) tarafından
Bebegin emerken dudaginin kenarindan az az mama verebilirsin siringayla
(229 puan) tarafından
Mesele mamayı yemesi değil mamayı kaşıkla veriyorum yiyiyor, doyduktan sonra hepsini çıkarıyor
(559 puan) tarafından
Sen annesisin doyup doymadigini en iyi sen anlarsin canim ozaman bi doktora gostersen sikayetlerinu anlatsan orda kilo takibide yaoarlar
0 oy
(20,188 puan) tarafından
Ellerini emme konusu dişten olabilir. O aylarda el emme başlıyor zaten. Ama kilo verme konusunu bilemiycem. Başka.marka mama deneseniz nasıl olur.
(229 puan) tarafından
Bilmiyorum ya kal kutu aldım her seferinde kustğu için hep ihtiyacı olanlara verdim doğrusu benimde hiç içimden gelmiyor mama vermek şu anda tek odağım sütümü arttırmak
(20,188 puan) tarafından
İnşallah sütun artar tabi ki. Ama mama vermek de kötü bişey değil. Önce emzir arkasından mama ver. Karni toksa mamayı yemez zaten. Sen bilirsin yine de.
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Başka mamalar dene canım yada biberonu değiştir günah aç olursa ne uyku uyur ne huzurlu olur. Benim kızım sadece bebelac gold içiyor mesela, lansinohun biberonunu denedinmi hiç çocuk kiloda kaybeder mama içmiyo diye mama vermeyi de bırakırsan
0 oy
tarafından
Canım bi anda çekilmesi normal değil bence sen kendini bi okuttur ama iyi birine okuttur.Kesinlikle yanlış anlama bizim hayvanlar vardı bekarken birinin sütü o kadar fazlaydı ki ben sagarken bi komşu gördü sabahına ineğin memesi tas gibi oldu asla kendine yaklastirmiyordu sonra annem okudu falan kendine geldi,simdi diceksin inekle mi kiyasliyorsun beni ama asla o manada yazmadım canim,nazar olabilir benim düşüncem bu ve onu belirtmek için anlattım.
0 oy
(360 puan) tarafından
Eds yöntemini deneyin 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 404 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 854 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ❤Prensesannesi❤ (4,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 171 göst.
0 oy
8 cevap 268 göst.

411,431 soru

12,385,181 cevap

43,482 kullanıcı

Kategoriler

...