+2 oy
669 göst.
Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından
6 yaşına girdi ama geceleri çok fazla altına kaçırıyor  ne yapabilirim acaba  veya ne yaptınız 

23 Cevaplar

+2 oy
(7,619 puan) tarafından
Altına muşamba naylon ser

Geç saatte yeme icme işini kes

Bi de evde psikolojik siddet uygulamayın 
(29 puan) tarafından
Piskoloji önemli  kaldırdığım halde kaçırıyor
(7,619 puan) tarafından
Olur canım güzel dille anlatın ona istemiyordur o da bir dr a getirmende yarar var
(29 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm saoll götüreyim  ozmn
-Reklam-
+2 oy
(3,270 puan) tarafından
 Birşey yapamazsin malesef zamanla düzelecek merak etme çok var altına kaçıran çocuk
(29 puan) tarafından
Bi yerde kalamıyorum o yüzden
(3,270 puan) tarafından
Büyük boy bebek bezi al yanlarındaki lastikleri kopar ped gibi altına koy üzerini giydir tabi kimse görmeden rencide olmasın cnm
0 oy
tarafından
Gün içinde yapıyor mu ki 
(29 puan) tarafından
Yooo yapmıyor uyku sırasında
tarafından
Sen bi çocuk doktoruna götür o seni yönlendirir zamanla geçer diyenlere bakma geçer ama izi kalirsa
(29 puan) tarafından
Götürucem cnm inşallah
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Doktora götürdünüz mü genetik olabilir mi 
(29 puan) tarafından
Olabilir ama götürmedim
(2,080 puan) tarafından
Eşimin amcasının kızı var onunda oğlu 6 yaşında birinci sınıfa  gidiyor  okula  başladığından beri altına yapıyormuş geceleri doktor okul çağındakilerde  olabiliyor demiş yorgunluktan ama onun dayıları  babası filanda küçükken  yaparmış  sen  çocuk doktoru ya da ürolojiye götür
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Doktora götür zamanla bırakır diyenlere uyup doktora götürmediler sonra da yaşı büyüdü kendi gitmedi 27 yaşındaki ablam hala altına yapıyor
(29 puan) tarafından
Götüreyim  ozman hangi bölüm  bakar acaba
(1,831 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum canım
(2,080 puan) tarafından
Ürolojiye  götür
(1,820 puan) tarafından
Canım yanlış anlamazsan 27 yaşında nasıl yapıyor gecelerimi
(1,831 puan) tarafından
Evet geceleri yapıyor
(2,080 puan) tarafından
Onun  tedavisi vardır  doktora  gitsin keşke  bu yaşına kadar beklemeseydi
(1,831 puan) tarafından
Küçükken büyüyünce bırakır diyenlere uyup götürmedi annemler. Büyüdüğü zaman da ablam gitmedi şuan nişanlı evlenince ne yapacak tüm sülale onu merak ediyor. Gitmiyor hala. Eskiye oranla azaldı tabi ama neticede hala yapıyor altına
(2,080 puan) tarafından
Azalır akrabamızın kızıda öyleydi 29 yaşında evlendi çocuğu var annem ilk  adet  olduğu zamanlarda annesine sormuştu azaldı demişti  inşallah ablaninda biter en kısa zamanda
(1,831 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Saat kaçta yatıyor canım 8 den sonra içecek verme. Geceleri kaldır önce 2 saate bir sonra baktın 2 saatte yapmıyor 3 4 saate aktr. 

Korktuğu birey var mı yanlış anlama çok kızıyorsun ya da nebikim ailede şiddet varsa vs  vs  .. 

Ama baktın olmuyor uzmana götürsen daha iyi normal diyip te üzerine yatma canm bi götür doktora 
(29 puan) tarafından
Götürucem  inşallah   çok sıvı da içmiyor aslında
tarafından
Götür canm belki çizgi filmde falan etkilenip korkuyordu.r. düzelir inşallah sen de stres yapma kendine
(29 puan) tarafından
İnşallah cnm teşekkür  ederim
0 oy
(5,141 puan) tarafından
Üşüyor olabilir mi?
(29 puan) tarafından
Evimiz sıcak   üstüde  örtülü  sürekli
0 oy
(5,141 puan) tarafından
Üşüyor olabilirr mi?
0 oy
(182 puan) tarafından
Ben de 8 yaşıma kadar bazı heceler kaçırıyordum sonra gecti ama siz olirina bırakmayın yine de doktora bir gösterin. Ben kalkamadığım için yapıyordum sanırım, bazen de rüyamda tuvalette görüyordum kendimi :D
(29 puan) tarafından
:)Olabilir  götürucem  inşallah pazartesi
0 oy
tarafından

Kuzum ben baya büyük yaşlara kadar kaçırdım altıma geceleri çok doktor gezdim hiç biri bişey bulamamıştı geçer diyordu hepsi bir doktor dediki anneme sakın kızmayın üzerine gitmeyin istediği bişey değil bu siz kizdikca içine kapanacak benim bir hastam vardı askere gidecekmiş ve hala yapiyormus onun sorunuda piskolojikmis piskologa götürün gerekirse ama üzerine varmayın diye saatlerce konuştu haplarida bıraktım her doktor farklı bişey yazinca sonra kendiliğinden geçti bıldırcın yumurtası icirdiler okuttular muska yazdirdilar ilaç kullandım yeme içmeyi geceleri akşamları kestiler su dahi icmezdim korkardım anneme icebilirmiyim derdim hayır dediği gün gecesi islatirdim yatağı annem şimdi aksiydi su icmedigin gün nasıl yapiyordun diyo bunun hala onlardan kaynaklı olduğunun farkında değil :)

(7,800 puan) tarafından
Yaa Gülben gibi :(
(29 puan) tarafından
Bence sorun bizde kızmayıp  yanlış  olduğunu  anlatsam denesem olurmu acaba
tarafından
Bahar konuş onunla derdimi var bı sor lmihrace canım Gülben kim
0 oy
tarafından
Zamanla geçer deme doktora götür mutlaka Canim bi sorun olabilir 
(29 puan) tarafından
Götürucem cnm saoll yorumun için
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Neden altına kaçırıyor kuzum. Hep mi böyleydi yoksa yeni mi adet çıkardı

Yeni çıkardı ise kesinlikle altında yatan dinamiklerin araştırılması gerekiyor. Demekki strese sokan, kaygı veren bişeyler vaar demektir. Tek verebileceğim öneri çocuk ve ergen paikiyatristine götürmek, çocuk gelişim uzmanından yardım istemek olacaktır bu süreçte 
(29 puan) tarafından
Piskolog la götürecektim bide çocuk doktoruna götüreyim
(3,164 puan) tarafından
Kuzum psikologla direkt görüşemiyorsun zaten  ilk etapta psikiyatri uzmanı ile görüşmen ve onun seni psikologa yönlendirmesi lazım
0 oy
(7,455 puan) tarafından
Nedenini bul kuzum önce gece korktugu icin mi kalkmak istemiyor korktuğu çekindigi bir olay mi yasadı yada sağlık problemimi ki oyle olsa gunduzde sıkıntı olurdu heralde
(29 puan) tarafından
Ne zaman uykuya dalsa kaçırıyor gündüz uykusunda olsa
0 oy
(4,151 puan) tarafından
Bnm kizimda cok yapti doktora goturduk bi sorun yoktuu su oturmali tuvalet varya ona oturmasin digerine girsin cikolata ve cipsi kesin yemesin saat sekize kadar sivi alsin sonra almasin uyuduktan bir saat sonraa tuvalete kaldirin bir saati kesinlikle gecirme ama. 
(29 puan) tarafından
Olmazsa onuda deneyeyeyim
(4,151 puan) tarafından
Bunlari doktor soyledi canm bana. Cok tatli turu yemesin ozelliklee cikolata dedi
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Bence bı doktora gotur canım benim kızımda 6 yaşında 4 yaştan beri o sıkıntımız kalkti
0 oy
(1,927 puan) tarafından
Keçiboynuzu tozu yedirin. 
(29 puan) tarafından
Tamm kuzum deniycem
0 oy
(5,125 puan) tarafından

Canım benim oğlum 4 yaşında gece çişe uyanmak istemiyor. 

Gece yatmadan varsa yoksa az da olsa çişini yapıp yatıyor,  iyice uyuduktan sonra 7 numara bez bağlıyorum tedbir amaçlı sabah kreşe gideceği zaman çok uykulu iken çıkarıyorum ve hemen tuvalete gidiyor. 

Çoğu zaman altına yapmıyor, bazen yapıyor çok sıvı içtiği zaman ve beze yapıyor bu kurtarıcı oluyor
Ne kadar doğru bir yöntem bilmiyorum ama daha böyle devam edeceğim biraz daha büyüyene kadar. 

Gündüz çiş kaka sorunumuz yok çok şukur 
(29 puan) tarafından
Yaa bez bağlatmak istemiyor  ağlıyor
(5,125 puan) tarafından
Evet doğrudur
0 oy
(27 puan) tarafından
Malesef aklı başına gelince bırakıyorlar 
(29 puan) tarafından
Ne zamn gelecek acaba
0 oy
(135,893 puan) tarafından
bi dr danismanda fayda olur
(29 puan) tarafından
Danışicam inşallah
0 oy
tarafından
Benm oğlunda 5 yasında oda kaçırıyor çoğunlukla ama biz bezi yeni bıraktık hemşire bana 8 yaşına kadar normal dedi ondan sonra devam ederse götür çocuk doktoruna demişti
(29 puan) tarafından
Alla alla ben çok sorun yaptim
tarafından
8 yaşına kadar normalmiş canm çok sorun etme çocuğu da belli etme görmemezlikten gel  travma oluşursa devam eder

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 187 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Dunya.dln (401 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 94 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.
15 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Laleozsy (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.

412,488 soru