0 oy
785 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Resmen vicdan azabı çekiyorum özür diledim sarıldım ama içim sızlıyor.  

Kızm 6 aylık uyuyıdy kalktı neyse mama falan yedi kardeşime dedm sen azrayı tut ben şuraları toplim oda tamm dedi bu arada 9 yaşında kızım teyzesi çok sevito kardeşimde dha küçük olduğundan çok güzel oynuyo bian unuttu kucağında yastığa dayadı oturttcaktı kızm düştü yanlama bnde refleksle Şeyma diye bağırdım kardeşim çok korktu ama öyle Bi bağırmışım ki annem mutfaktaydı korkmuş bişi oldu diye kızımda ben bağırınca ağlamaya başladı gözünden nasıl yaş aktı kardeşim çok özür diledi bilerek yapmadım abla nolur kızma ben araya zarar vermek istemem diye bnde istemiyerek varmadğımı söyledim annemde kızdı bıraz neden bıraktın annecim diye bnde anne yanlışlıkla oldu ben refleksle bağırdım dedm. Yani Bi bağırdım ikisininde ağlamasın sebebi oldum. Ama kıMda ne kafası şişti ne kızardı gözünde kaymada yok şuan uyuturçyoem. Ama bağırdığı için çok pişman oldum. 

11 Cevaplar

0 oy
(16,818 puan) tarafından

O şekilde oğlum nice nice düştü benim ya düşe kalka buyuyecekler :) Allah beterinden korusun sende kardeşinden özür dile kız istemeden yapmış garibim korkmuş da

tarafından
Kız diledim sarıldım ama istiyerek değil refleksle bağırdım ben
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benmde 7 yasnda kardesm var  bazen sesim yukselince veya hayr dedgm zaman oturur icli icli aglar iten kopekten cpisman olurum :(
tarafından
Alış değil çnkü bapırılmaya annem babam bizde hiç bağırmadı ama refleksle oldu
tarafından
Babam yok ama annem surekli bagirarak konusur evlendim ya uzaklastim herhalde bagrdgmda gucune gidiyor
tarafından
Olabilir belki...
0 oy
(877 puan) tarafından
Normal canım ben olsam aklımı atarım valla çok korkarım böyle şeylerden kardeşinin gönlünü al yazık oda çocuk kendinide üzme bana göre çok çok normal
tarafından
Ya tabii düşe kalka büyür gönlünü aldm zaten bide istiyerek bağırmadı ben
0 oy
tarafından
Cok geçmiş olsun cnm kardeşinde çok korkmuştur durumu izah etseydin yazık onada 
tarafından
Yok snra karşıma aldm anlattım. Oda anladı oda diledi özür bnde sarılsak snra
tarafından
Oh maşallah iyi yapmışsın
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Olur öyle şeyler kafana takma düşecek de bağırcan da refleks 
tarafından
Evet istiyerek olmadı ama çok korktu ben bağırınca içim sızladı
0 oy
tarafından
Insan istemsizce bagiriyor o an benimde kaynim dusurdu bebek arabasiyla elim ayagima dolasmisti cok kotu olmustum ben degilde esim kizmisti kaynima cok bende sonrasinda esime kizmistim kizma bidaha olabilir diye cunku ikimizde salincaktan dusurmustuk:DD 
tarafından
Abooooo :D :D :D:D
tarafından
Valla kiz esime dedim ki sen bak salla felan bende mutfaktayim yanima gelmis konusuyo pat diye bi ses geldi ikimizde bi kostuk ama esim resmen kipkirmizi gecmisti:D
tarafından
Korkuyor insan yaa..
0 oy
tarafından
Geçmiş oldun canımm
tarafından
Saolasn kuzum
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun olur böyle ufak kazalar Allah beterinden saklasın kardeşinde suçlanmıştır ona tekrar güvemdiğini göster kızını güvenli yerde bidaha emanet et bence. 
tarafından
Yo gene verdim eve gelcem eşya hazırlarken al tur ablam dedim. Annemde dedi bak oturarak sev annecim kucağına alıp gezdirme dedi tamm dedi oda
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Gecmis olsun canimm ama takma kafaya hareketlerini kontrol et duse kalka buyucekler
tarafından
Evet annemde öyle dedi. Hemen panik yapma dedi
0 oy
tarafından
Benim esim ve 12 yasindaki kiz kardesim oglumu kangurudan dusurmusler hemde daha 3 aylik falandi Allah korumuş ama ben yanlarina gidince bi baktim kardesimin rengi bembeyaz esimin elleri titriyor falan kiyamam oglum da misil misil uyuyo :D
tarafından
Benm gene halının üzerine düştü ya
0 oy
(5,435 puan) tarafından

Annelik işte bende öyleyim cnm :) üzülme gönlünü alırsın kardeşinin 

tarafından
Aldm aldm barıştık :)))

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 581 göst.
13 Mart 2025 Diğer kategorisinde Happymommy (2,161 puan) tarafından soruldu
0 oy