Kızlar kendi ailem ve eşimin ailesi ile aynı şehirde oturuyorum. 10 aylık bebeğim var. Bir işim olduğunda bir iki saatlik falan bebeğimi hep anneme bırakıyorum. Hastaneye kuafore falan gitmem gerektiğinde. En başlarda birkaç defa kayınvalideme bıraktık kiizima bakamadi ağlama krizine girdi hepsinde pek susturamiyor oyalayamiyo çocuğu. Kucağına alıp hadi sus babannem diyor sadece o kadar. Çocuk kendini yırtıyor. Neyse o zamandan sonra hiç bırakmadım. Eşim diyor bazen isim olduğunda hazırla çocuğu istersen anneme götürelim falan diye hayır diyorum. Ama çok acilse kendi anneme bırakıyorum. Kayınvalidem falan da artık diyor bana birak falan bahane buluyorum kendi anneme bırakıyorum ya da kendi annemin çocuğuma yemek yedirmesni istiyorum ama kayınvalideme daha bir defa bile yemek yedirtmedim çocuğuma. Ne bileyim guvenemiyorum içimden gelmiyor. Yemek yedirirken hep diyor getir ben yedireyim yok diyorum bahane buluyorum. Ama annem yedirse izin veriyorum anneme guveniyorum kayınvalideme güvenemiyorum Sizce ayıp mı ediyorum kızlar?