+1 oy
162 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (121 puan) tarafından
30 haftalıgim sancım çıktı nst de bu haftalarda sancısı olup zamanını bekleyen var mı Allah rızası için yaşayan etrafında olan varsa yazsın 

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
post çıksın. bilgim yok.
(121 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağolun
-Reklam-
+1 oy
(603 puan) tarafından

Daha yeni yaşadım 31. Haftamda kanama ile hastaneye gittim nst de sancı çıktı. Hemen serum ve iğne yaptılar. Durdu. 2cm açıklık vardı. Sonra 4 gün sonra tekrar baktılar açıklık yok sancı yok. Sonra 4 gün sonra tekrar baktılar yine yok. Şunan 38. Haftamı bekliyorum sezeryan. 33. Haftamdayım. Açıklık kapandı nasıl olduysa. 

Ama dr. Kendini dinle sürekli dedi ağrı olursa hemen gel dedi. Sancı hissetmiyordum ama adet ağrısı vardı meğer o sancıymış
(121 puan) tarafından
Bende de kramplar oluyordu ara ara açıklık yok sadecw sancı çıktı zorunlu sezeryan oluyor değil mi sizinki
Bebek harekt ettikçe ağrıyor şuan belime de vuruyor devam ederse acile gidecem
(603 puan) tarafından
Benim 2. Gebelik ilki sezeryandı. Doğum sancısını bilmiyorum ben maalesef. Ama bende adet ağrısı gibi ağrı ve belimde çekilme bacaklarımın arasında portakal var gibiydi. Meğer doğum sancısıymış. Sırr üstü yat ve hareket etme dedi dr. 1 hafta öyle geçti şimdi maşallahı var. Kendime biraz fazla yükleniyorum sanırım fazla yoruldum ondandır diye düşünüyorum.
(121 puan) tarafından
İnşallah zamanında alırsınız sizde bebişinizi bende çok yoruldum eşim çalışıyor pazar market bana kalmıştı çok git gel yaptım ondan herhalde inşallah bende beklerim zamanını
(603 puan) tarafından
İnşallah cümlemiz canım. Zamanında sağlıkla alalım yavrularımızı.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 856 göst.
0 oy
2 cevap 345 göst.
0 oy
5 cevap 191 göst.
+1 oy
39 cevap 996 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,756 soru