0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (1,024 puan) tarafından
Kızlar çok mutsuzum hiç arkadaşım yok sosyal hayatım yok sürekli evdeyim iki çocuğum var bebeğim 6 aylık düzenli uykum yok eşim kaç gündür evde işini bırakmış hiç yardımcı olmaz çok yoruluyorum hem çocuklar hem iş hem yemek çamaşır bulaşık ütü kendimi hiç özel hissetmiyorum istediğim biseyi alamıyorum kendime bakım yapamıyorum bekarken kuaföre giderdim evlendim eşim cimri hiç bir şey yapmaz bana kıyafet olsun özel eşya olsun v.s kendimi çok yalnız hissediyorum uyku düzenim yok kafam yorgun hayat şartları yoruyor çok usandım artık kendime para harciyayim diye hiç harçlık vermez ama dışarı çıkınca saçı açık dar pantolon giymiş birini görünce gözleri kopar bakmaktan bana da pantolon yasak sokmuş feracenin içine kendimi çok mutsuz hizmetçi olarak gelmişim bu eve hissediyorum Instagram filan kullanmam izin vermez kendi sevmiyor diye dün o kadar çok üstüme geldi ki kafam çok bozuldu artık evden çıkıp gidesim geldi iki çocuğum var tek düşüncem onlar ailem desen arkamda kimse yok sokaktan bu eve gelmişim gibi muamele görüyorum ailem de öyle olunca eşim elim kolum bağlandı herşeyi geçtim anne olmam herşeyi bastırıyor bazen napcam bilmem

3 Cevaplar

0 oy
(418 puan) tarafından
Biraz daha sabredin, çalışabilir duruma geldiğiniz vakit eşiniz karşı çıksa bile, çalışın... 

Siz hayatınızın iplerini eşinizin eline vermişsiniz. Şimdi o iple sizi boğuyor. Verdiğiniz gibi geri almasını da bilin. 

Şartlar ne olursa olsun... Kendinize  haksızlık etmeyin
(1,024 puan) tarafından
Bizim ailede kadını asla çalıştırmazlar keşke izin verse minnet etmem :(
(418 puan) tarafından
Aynı aile bende de var. Benim eşim de kadın çalışmaz kafasına sahip. Ama ne olursa olsun çalışacağım, bazı konularda karşı çıkmalıyız dinlememeliyiz bacım. Yoksa gün yüzü göremeyiz..
(1,024 puan) tarafından
Nolacaz böyle bilmem eşim beni boğuyor resmen kisitlamalardan çalışma hayatı benim için imkansız malesef:(
-Reklam-
0 oy
(13,099 puan) tarafından
Bebekler büyüyünce biraz rahatlarsın canım 
(1,024 puan) tarafından
Öyle ümit ediyorum :(
0 oy
(265 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun bol bol inşirah süresi okuyun çocuklarınız yanınızda buna şükredin  yanınızda olmasa daha derin bunalımlara  girerdiniz emin olun sizinkine benzer bir dönemden geçtim ama kendim daha fazlasını hiç görmediğim  için beklentim fazla yoktu.. kendi bakımınızı evde yapabilirsiniz aslında akşam çocuklar uyuyunca ben haftada bir m3saiye kalıyor gibi düşünür 1 gece geç yatardım kendine bakan insana kocasıda bakar emin ol.. bu hayatta ben kadar mal biri yoktur birçok imtihandan geçtim çok ezildim çok ezdirdim  kendimi ama tam anlamda şükredecek bir gundeyim  şuan hamdolsun.. eşim yine aynı aman karim çok güzelsin diyecek biri değil ama bende öyle güzel iltifatlar  karşısında ne diyeceğimi bilemeyen biriyim ;) kendime bakar şıkır şıkır gecelikler giyer giderim yanına 3 çocuk var  hepsinin ayrı ayrı bakımı beslemesi bir sürü derdi var ama uyuduklarinda  bana gün doğuyor bazen yorgunluğa yenilip uyusamda  eşime kahve içmeyi teklif ederim hiç romanyilik anlamayan biri ben giyinip süslenip gelsem haber dinleyecek  kafada :D yol oluyor hal oluyor bir şekilde düzene giriyor işte yeterki vazgeçme çabala enerjini kaybetme  gerisi çözülür.. 

Bir evlilikte çözmeye tahammül etmeyeceğim 2 şey var içki ve başka biri muhabbetini bile yapmam çizgim  nettir gerisinde ayaklar altına alınır ezilir çokluğunun çocuğumun düzenini  bozmam zamanında bozmayı da denedim ama zararlı çıkan ben oldum..

(265 puan) tarafından
Birde yeni evliyken  boğuluyor gibisiniz  belki ama yıllar geçince o da biraz  ferah bırakır sizi sizde alışırsınız onun bu prensiplerine.. benimki dışarı adim atsam mesaj ister bende atarim çoluğu çocuğu bende bana emanet çıktım aşkım geldik aşkım  su gelecek su geldi gitti canım diye tüm dünyam  çocuklarım oldu ama onun tüm dünyası da  biz olduk  kendim durumdan memnun hale geldim tek üzüntüm namazlarımı  kılamıyorum kv geldi biraz daha vakit ayirirm  diyordum ama 10 aylık bebeğim çok yapışıyor o geleli  daha çok yapıştı her isim daha zorlaştı sanki.. 1 yaşından sonra biraz daha düzeliriz inşallah..
(1,024 puan) tarafından
Eşim öyle modern biri değil çok eski kafa bakımı kendim yapayım diye de para vermez çocuklarım gece saat 2 ye bazen 3e kadar uyanık o saate kadar uğraşıyorum hiç halim kalmıyor usandım iyice :(
(265 puan) tarafından
Gece 2 3 çok geç saatler erken yatırmaya alıştırmalısınız bana da para veriyor Allah tan genç kadınsın kuaföre para harca tabi diyor ama benim vaktim olmadığından emin bence çoluk çocuk la dünya zengini olsam evden bi yere gitmem hava güzelse anca mahallede dolaşırım.. ama benim eşimde çok cimridir  mesela bisey alacaksam üstüme 40 kere sorar ihtiyacın var mı niye alıyosun ben kadınım  senin karınım mahallede 5 senedir aynı şeyleri giyiyorum diye cevap yapistiriyorum tabi bu seviyeye gelene kadar vermediğim  sınav  kalmadı..  aban görümceler 2. El kıyafet getiriyordu  düşün onun yanında 1 kez aldım ama 20 kere lafını edip pişman ettim. Beni bu seviyede görüyorlar senin yüzünden  vs vs. Anlatsak  buralar yetmez kendi eşinin huyuna  göre şerbet  verip orta yolu  bulmalısınız.. Allah kolaylık versin bu günlerimize  şükür diyelim  Allah  kötü gün vermesin hepsine bir yol bulunur sağlık olsun..

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 186 göst.
14 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 188 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 175 göst.
11 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,323 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
5 Nisan 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,121 puan) tarafından soruldu

381,089 soru

11,408,896 cevap

34,945 kullanıcı

...