0 oy
223 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (140 puan) tarafından
Lütfen sadece anlayanlar yazsın ortalığı velveleye verecekler yazmasın zaten üzgünüm ve panik halindeyim. Oğlum çekmeceden antibiyotikli kremi almış dışını ısıra ısıra patlatmış birazını yemiş gibi bir şey olmuş. Ne yapılması gerekiyor hastaneye götüremiyorum imkanım yok şuan eşim çalışıyor. 

14 Cevaplar

0 oy
(140 puan) tarafından

En İyi Cevap
Herkese toplu cevap olsun. Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Götürdüm hastaneye doktor gözetim altında tutun kusarsa geri getirin, ben bir şey olacağını düşünmüyorum dedi. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktor gözetimi olmadan birşey denilemez ki. 
0 oy
(7,454 puan) tarafından
Zararı olabileceği için herkes doktora gitmenizi söyler anca krem ve antibiyotikli
0 oy
tarafından

İmkanım Yok diye birşey mi var Allah aşkına  ambulansi ara götür   Allah korusun kanına karışır  zehirler   enfeksiyon yapar  

0 oy
(4,037 puan) tarafından
112yi ara anlat 
0 oy
(3,739 puan) tarafından
Ambulansi ara hemen gelirler 
0 oy
(4,093 puan) tarafından
Mecbur götüreceksin zehirleyebilir taksi çağır ya da zehirlenme hattını ara şimdi sana bi şey olmaz desek boşver desek rahatlatsak çocuk zehirlense nasıl sorumluluk alacağız 
0 oy
tarafından
Acil doktora götürmelisin canm
0 oy
tarafından
Kızım sudocrem yemişti hatta yememişti bile çünkü çok katı boğazında kaldığı için kusmuştu, o an tek işim hastaneye yetiştirmek oldu. Kesinlikle götürmelesin zehir danışma ne derse onu yapmalısın midesini yikayabilirler
0 oy
(13,963 puan) tarafından
Ortalığı velveleye vermesi gereken sizsiniz evladınıza bir şey olursa imkanım yok izah edilebilir olmaz. Bence daha fazla vakit kaybetmeyin 
0 oy
(498 puan) tarafından
Sanmıyorum bisey olacağını herhangi Bi belirti değişiklik gözlersen Bi yolunu bil yogurt yedir şu ver bisey olmaz inşallah 
0 oy
(22,062 puan) tarafından
Keske acile gitsen canim 
0 oy
(159,381 puan) tarafından
112 ara cremin adinu soyle bebegin yedini soyle onlar yonlendirir seni

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 68 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ayparcasi-68! (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (1,920 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
3 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde clk38 (1,474 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 258 göst.
20 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde OzleMuhammed (58 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,967 soru

23,784,000 cevap

316,539 kullanıcı

...