0 oy
92 göst.
Aile kategorisinde (849 puan) tarafından
Dün bir yakinimin korona testi pozitif çıktı bir gün öncesi beraberdik. Bilmiyorum bende bişey var mı kendi kendime düşündükçe mi böyle oldum ama sanki boğazım aciyor gibi ne yapıyım yaa salı günü doğumum vardı benimm:(

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Test vermen lazım :( şüpheyle olucak sey degıl kı aşı oldun mu

(849 puan) tarafından
İki aşım var
-Reklam-
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Bişey olmaz. Her türlü doğumdan önce test alıyorlar. Şimdi vermezsen pazartesi test isteyecekler salı doğuma alabilmek için. Pozitif çıkınca doktor çok dikkat ediyor seni izole odaya alıyorlar. Yani seni doğuma almama gibi bı durum yok
(849 puan) tarafından
Evet pazartesi test olacaktım moralim bozuldu pozitif çıkarsam diye Allah'ım yarabbi sinir stres oldum
(1,298 puan) tarafından
Sakin ol. Koronaysan bana özelden yaz.. bnde iki hafta önce doğuma bı hafta kala korona oldum. Doktorumun onerdiklerini yazayım sana . Belki işine yarar
(849 puan) tarafından
Ne demişti doktorunuz
 nasıl oldu doğumunuz peki ay yardımcı olun lütfen
(1,298 puan) tarafından
Bı kaç bişey önerdi. Ateşiminnyukselmemesini söyledi. Yükselirse hemen gel dedi. Hiç asım yok. Sonra negatif oldum ve bı hafta sonra 38+6 da doğuma girdim
0 oy
tarafından

Yapacağın tek şey test vermek tabikide

Pozitifsin diye doğuma almayacaklar diye birşey yok. 
Sende başkalarına gecirmemis olursun test vererek
0 oy
tarafından
Bogazin aciyosa gecmis olabilir canm biz daha yeni atlattik ve bogazda giciklanmayla basladi snra yutkundukca acimaya basladi oksuruk vs derken 1 hafta cektik diyebilirim bol bol sivi tuket ihlamur kaynat cok kotu olursan da bi acile git
0 oy
(122,627 puan) tarafından
test olmaniz lazim
0 oy
tarafından
Test vermen lazım kuzum doktoruna haber ver çok tehlikeli çocuğa kan pıhtısı gidebilir öyle bişey varsa kan sulandırıcı kullanman lazım 
0 oy
tarafından
Kendini izole et ama 1 günde belirti vermiyor kuluçka süresi 14 gün psikolojik olabilir 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,630 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde Nidamsenam (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 343 göst.
1 Ağustos 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 159 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.