0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (67 puan) tarafından
Slm kizlar. Kayinvalidemi covidden kaybettim 2020 yilinda  .esimin covid korkusu psikolojisi hic bitmedi dogal olarak , her an bana da cocuklara da bisey olur diye ust duzey tedbir aliyor heryerde  .3 senedir tatil yapmiyoruz ben de korkuyordum asi filan da yoktu ya ilk zamanlar   .Simdi ikimizin de cocuklarin da tatile ihtiyacı var , yaz tatili kalabalik daha tehlikeli diye dusunup termal otel onerdim esime bu aralar gidelim diye onu da kabul etmiyor . Yani bu sene de bir yerlere kacamicazi . Sizce nasil davranmaliyim ? Anlayisli oluyorum ama kendisinin de psikoljik travma olarak kalacak diye korkuyorum . Hala herseyi tek tek dezenfekte ediyor ;(bazen cok zor oluyor bu durum . 

4 Cevaplar

+1 oy
(121,904 puan) tarafından
destek almasi lazim.psikologdan
(67 puan) tarafından
Termal otel konusunda uygun bir dille diretsem de kirilsa mi bundurum bilemiyorum ki
-Reklam-
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Canm hiç kolay bir durum degil bnde babaannemi kaybettim covidden dolayi simdi hep bi korku var icimde 
(67 puan) tarafından
Esimi cok iyi anlıyorum ama bibyerden baslamak lazim bu illet gitmiyor basimizdan . Gitsek diye diretsem olmaz mi uygun bir dille
(5,273 puan) tarafından
Canm diretsen kabul etse ve Allah korudun covid olursaniz esin daha yipranir yaza var daha bnce biraz daha sabret belki kendisi isticek
(67 puan) tarafından
Evet iste o da var . Yok bu sene de gitmeyecekmisiz oyle diyor
0 oy
(409 puan) tarafından
Büyük otel değilde ev kiralanıyor ya onlar olur mu ki? Küçük bir sprey şişesine dezenfektan koyup tüm evi dezenfekte edebilirsiniz. Nevresim falan götürebilirsiniz bungalov tarzı yerler çok fazla. 
(67 puan) tarafından
2cocukla daha yorucu olmaz mi o ?
(409 puan) tarafından
Kuzenlerim yazın hep öyle tatil yaptı, çoluk çocuk çok rahattı dediler.
0 oy
(436 puan) tarafından
Ben çok isterdim ama imkanımız yok ancak sapanca evleri var termal havuzlu villalar var uygun gibide istersen onlara bak sadece siz ailecek olursanız sorun olmaz belki
(67 puan) tarafından
Hic sanmiyorum ama bakayim bi

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 320 göst.
10 Mart 2023 Aile kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 314 göst.
12 Şubat 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde nazarel (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 29 göst.
28 Ekim 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde clk38 (1,420 puan) tarafından soruldu