0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2.5 ay emzirebildim kızlar hümana çayı e bebekteki kutu malt anneler için damla rezene anason dereotu bulgur pilavı helva kısır kayısı üzüm hoşafı günde 3 litre su hiçbir işe yaramadı zaten 15 gündür mamayla destekliyordum azaldığı için ama bugün ve dün gece sagdim sadece 2 3 damla zorla geliyor bazen ne yaparsan yap olmayınca olmuyor . Neyse üzülmeyecegim mama alan bebeklerde büyüyor ve sağlıklı çok şükür yapicak bişey yok :)

12 Cevaplar

0 oy
(1,243 puan) tarafından
Canim hic uzulme ben ilk kizimi anne sutu ikincisino mamayla besledim hicbir fsrki yok stres cok yaptın mi  o da azaltir sütünü bide sürekli emzirdikce sut gelir dinlenmek lazim tabi biz kadinlara bu mümkün değil 
tarafından
Valla bundan 10 gün öncesine kadar iki gogusumden 80 milim geliyordu Allah bereket versin diyordum ama babam düştü gözümün önünde el bileği kırıldı çok stres yaptım üzüldüm sanırım bıçak gibi kesti napalim sağlık olsun
(1,243 puan) tarafından
Ondandir kuzum çok gecmis olsunn wala sağlık olsun aynen
tarafından
Saolasin canim
-Reklam-
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Cnm benim yaa kiyamam uzulme.. sen elinden gelen herseyi yapmissin saglikla buyusun bebegin insallah
tarafından
Evet yaptım ama malesef
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Yani herşeyi denemişsin canım yapacak bişey yok
tarafından
Evet malesef
0 oy
(132,226 puan) tarafından
olmadimi olmuyo yaa ne yesen icsen bos bak aylardir neler yiyom bebek 2bucuk kilo oysa bebege kilo yapcak ne varsa yiyom ama yapmiyo
tarafından
Aynen öyle maltlar bana kilo aldırdı bide
0 oy
tarafından
Canı sağolsun cnm her iki şekildede büyüyorlar zaten ❤️☺️ olmayınca olmuyor zorlama sitres Tampa❤️
tarafından
Evet napalim can sağlığı olsun
0 oy
(809 puan) tarafından
Bacım ne oşur bıde hurma imcir cevız sulandırılmış pekmez veee ozellıkklee dut hosafı  ic ne olr dene:) benım afedersın vıcık vıcık memem gece maşallah taş gibi olmuştu agrıısna uyanmıstım o derece etkı etmişti lütfen iyice kesılmeden dene 
tarafından
Nasıl yapicam bunları bacım hepsini karıştırıcazmi ayrı ayrımı
(809 puan) tarafından
Yok yok canm bunlar süt arttıran seyler benımkınde etkısını gösteren dut hosafı oldu bunyeden bunyeye cok degişiyor bı arkadasım hurmayla acayıp sütlendı bendr tıktu mesela o aldr yedım halde. Bende dut hosagı yaptı srn bu sayfıklarımı tek tek dene hepsı sut yapan etkısı yulsek seyler cevız kalıtesını cok arttırıyor yaglandırıyor doyurucu olur bebege
tarafından
Tmm kuzu bunlarında denicemm
0 oy
tarafından
Eskiler hep emziriyormus herkesin sütü varmis yeni nesilin sütü çabuk kesiliyor neden acaba birde yeni doğanlar artık anne emmiyor mama çocuğu olup çıktılar bunlar neden kaynaklı ki bende emziremedim bir çocuk neden meme sevmez yada süt neden gider ki bu zamanda var bir pokluk çözemedim 
tarafından
Eskiler organik besleniyormus canım bide emzirmekten başka seçenekleri yok mecbur emzirdikce gelmiş öyle düşünüyorum
tarafından
Olan bizim psikolojilere oluyor desenize önceden bu kadar şeyde yoktu millet bulgur pilavı yer çocuk emzirirdi biz her şeyi yediğimiz halde sütsüz inek gibi olduk annemin tabiriyle :-D
tarafından
Vallahi aynı geberik ineklerr gibiyiz :D
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Diğer tarafta da bayanın biri sütüm çok fazla bebeğime süt banyosu mu yaptırsam diye sormuş :D Allah'ın hikmeti işte kiminde yok kimi de banyo yaptırıyor :)
tarafından
Vallahi bravo yani :)
0 oy
(19,684 puan) tarafından
Öyle öyle canını sıkma. Mamayla da büyüyor bebekler. Ben de 5 ay emmisim sonra hep mama.
tarafından
Evet  canım napalimm
0 oy
tarafından
Amaaaan mama dağa ıyı beeee emen cocuk uyku problemı yaşıyor anneye bagımlı oluyor 
tarafından
Evet bı yandan iyi oldu gece emzirirken hep uyuya kalıyordum Allah korusun korkuyordum bide ne kadar içtiğini bilemiyordum böyle bari ne kadar içtiğini görürüm
tarafından
Valla iyi bıraktırma sorunu olucaktı bıdeee
tarafından
Evet öylede bı dert var tabi . Neyse ilk ağız sütünü aldı 2.5 ayda emdi bundan sonrası Allah kerim
0 oy
(815 puan) tarafından
Canım sağınca benimde sütüm gelmiyordu bende sütüm yok diye üzülüyordum hep 1 yaşında oldu hala emiyor demek ki var yani emdikçe çoğalır demişti doktor bana bende hep mamayla destekledim
tarafından
Gogusmun uçuda çıkmadı cnim zar zor silikonla emzirdim 2.5 ay silikon uçla ama artık biberonada alıştı beni emiyor süt gelmeyince hemen sinirleniyor çocuk
(815 puan) tarafından
Aynı ben valla silikon meme uçlarıyla uğraştık hep eşim tutar silikonu kaymasın diye bebeğin kafasına bastırırdık tutsun memeyi diye valla hatırladım şimdi işkenceydi hepimize sağlık olsun canım üzülme sakın
tarafından
Vallahi çok büyük dert laneet mememin ucu hala mercimek tanesi kadar bu kadsr olmaz artık dedim ya gram çıkmadı
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Aynı ben.... Simdi hipp kullanıyorum
tarafından
Bende sma kullandım ama doyurmuyor gibime geldi çocuk 120 milm içip uykuya dalamiyordu 1.5 saatte acikiyordu kakasını 2 3 günde yapıyordu evolvia mamaya gctik bu daha iyi kesintisiz 3 saat uyuyor her gün kakasını yapıyor
(9,238 puan) tarafından
Sma ölçegi küçük

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 345 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Baharcancaz (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 352 göst.
1 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde -srn- (12,653 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 302 göst.
22 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 713 göst.
17 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu

409,150 soru

12,297,017 cevap

38,355 kullanıcı

Kategoriler

...