Kızlar geçen gorümcemgildeyim eltimle görümcem kocamın geçmişini açıp benim sinirimi bozmaya çalıştılar amaçları ne sizce ektim ne alaka eşlerin arasını bozar gibi geçmişindeki kızları anlatıyor bir ben nişanlıyken kıskançlıktan ayrılma dercesine geldim öleyim biliyordi kalkmış girumcemin yanında laf vuruyor bana
Boşver sen onları geçmiş geçmişte kalmis şeytana uyma aklını bulandirma. Kocanı sev ona güven gerisini duyma.
Seytan onlar uyma sen benimde gorumcem neler neler anlattmisti bana zaten bende biliyorum esim anlatmıştı dedim sustular bende onlarin gecmisini sordum kocalarının sustular
Eşimin geçmişi beni ilgilendirmez de geleceği ilgilendirir yani ne amaçla anlatıyorsunuz anlamıyorum de sizin kocalarınızın alnı pakmı once ona baksınlar
hic takmamazlikdan gel seni sinir edmeye calismislar anlasilan akilliyi oynayipta seni.sinir edmelerine izin vrrme
Eşime anlatıyimmi
sizce
Bana da cok yaptilar icim icimi yedi ama ohhh kocamin sefasi olsun dedim onlara en azindan gormemis gibi bakmaz kizlara evlendikten sonra yasayacagini yasamiz gecmise mazi derdim hep ama uzulurdum icten ice neden yani amaciniz ne ben oyle konustuktan sonra kocamin gecmisini acan olmadi
404,898 soru
12,129,381 cevap
36,496 kullanıcı