düğünü masrafsız yaptım,eşim zora sokmadan içimde bir sürü şey kaldı yine de parasızlıktan yapamadım:( çoğu gelin köylerine gitmezdi ben ise eşime gidelim derdim, kalkar işlerini de yapardım yilda 2 kez giderdik, eşim annesi hastalandı kızı gelmedi kış vakti oğlumla gittim ikimizde hastalandkı yine de gittim. Köydeki kadınlar böyle gelin bulunmaz keyke böyle gelinimiz olsa diye herkes kaynanama söyledi tabi... Eşim de her seferinde huzurluyum paramız az olabilir ama huzurum var dedi ,baktılar cidden iş öyle olunca artık zorunluluktan sevdiler diyelim. Hala da arada işte şunun gelini doktor öğretmen mühendis filan der umrumda olmaz. Ev araba almışlar der ne yapalım dilorum susuyor:)) eşinin kıymet bilmesi önemli bence öncelikle... O dedikleri çift maaşlılar yüzlerine bakmıyor vala... Çok çok istiyorum 3 yıldır hala hazırlanym gazlı bir bekle ağlaya ağlaya 2 mülekattan elendim çalıştım olmadı. Bu sene sonkez kpss deneyeceğim olmazsa 2. Çocuk yapacağım artık vala. Bu arada eşim bana tekrar çocuk gelişim okutuyor ilerde atanırsın diye haa ;) yaş olmuş 30