0 oy
1,125 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Daha önce bu nası anne demiştim komşum ne zaman bizi evine çaya çağırsa görüyorum 2 yaşında çocuğu hem TV izliyor hem abur cubur yiyor diye. linç yemiştim anneliğini nası sorgularsın denildi. Bugünde gördüm YAPMAA diye çocuğuna bağırıyodu bidaha seni çıkarmıcam dışarı dedi. Üzülüyorum çocuğa valla 

47 Cevaplar

0 oy
(736 puan) tarafından
Gerçekten çok saçmalıyorsunuz bazen hanımlar. Çocuğuna kizmayan ebeveyn varmi ya tabii ki de doğru birşey değil ama sanki çocuğu dövmüş gibi muamele yapılamaz arada bizlerin de hataları oluyor anneyiz diye hatasiz kul değilz olamayız ve kimse kimsenin anneligini sorgulayamaz bu hiçbirimizin haddine değil 
-Reklam-
0 oy
(688 puan) tarafından
Kız ne varmış bunda alla alla sen iyimisin kadının anneliğini sorgulamak sana mi düşmüş.o ne cefayla büyütüyor arada bir küçük bagirislae olur kimse sabır taşı değil.  
0 oy
tarafından
Kadın ne yapsın. Çocuk dediğin abur cubur da yer TV de izler. 
0 oy
tarafından

Kız çocuğum 2 yaşında yapma diye bende bağırıyorum. Aile sosyal politikalari ara gelip alsinlar benden :D

0 oy
(3,550 puan) tarafından
Senin çocuğun kaç yaşında gülüm? 2 yas oyle zor bi dönem ki en melek anneyi zıvanadan çıkarır. Benim kizimda 2 yaşında. Yapmaması gereken bir şeyi yaparken görürsem yapma annecim oy bitanem desem gülüp yapmaya devam ediyor. Sert şekilde yapma diyorum anında bırakıyor. Abur cubur da yiyor tv de izliyor iyi anne olmanın kriteri bunlar değil. Senin çocuğun ya daha küçük ya da evde yardimcin falan var ki tek işin çocukla oynamak yemek temizlik derdi yok heralde

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 219 göst.
3 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 418 göst.
0 oy
49 cevap 931 göst.
29 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,154 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,495 soru

23,608,201 cevap

306,258 kullanıcı

...