0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım bir türlü gece uykusuna alışamadı .çok şükür hasta degil gazıda bitti. Gündüz saati gelince uyutuyorum sıkıntı yok 1 saat uyur uykusunu alınca uyanır. 

Ama gece oyle degil sabah saatlerine kadar uyumaz. Uyusa bile 2 dakika sonra uyanıyor. Ne kadar çaba göstersemde uyumuyor. 

Bebegi boyle olan varmı. Ne zaman düzeldi. 

Aç desem evet pek sütum yok ama bezi dolu oluyo. Yada tamamen doyduğundada uyumaz

Ne zaman duzelir 5 aydır sabah saatlerinde uyuyoruz cok yoruldum nasıl duzeltecegim

6 Cevaplar

0 oy
(1,843 puan) tarafından
Ya onun düzelmesi lazım nasıl alışırsa öyle gider . Benim ki de hiç uyumazdi aşırı uyandırdı ama ben tüm ışıkları kapatır emzirir , emzirir yatağına koyardım . Gerekirse sallardım . Ama ışıklar açık bir yerde bırakma o saatte uyuması gerektigini hissetmeli . Ne yapıyor mesela ? 
tarafından
Ama sonrasında bağırarak ağlıyor canım :(
(1,843 puan) tarafından
Benim ki de öyleydi doyuyordu biliyorum ama uyumuyordu emmek istiyordu . O seni yanında istedigi için yapıyor. Bazen emmek bile istemeden çığlığı basarak ağlıyordu . Bir yeri ağrıyor diye düşünsem her gün her gün de ağrımaz diyordum . Bazı bebekler böyle işte uyumuyor umarım zamanla düzelir . İstersen için rahat etsin belki doymuyordur diye aklına takilmasin mama mi versen uyumadan önce ?
tarafından
düzenlendi
Mama vermesin kuzu .Anne sutu varsa mamaya ne gerek var ki ? Ne kadar dogal gozukse de mama dogal degil sonucta .Bir zarari var demiyorum ama sutu varken ona alistirmaya gerek yok.Bir sure sonra duzene girecektir .

Ben bebegimle beraber uyuyorum guzel uyuyo .Benden ayri kaldigi zaman sk uyaniyo.Anneyle guvende oluyor demek ki ☺️❤️ beraber uyuyun o zaman guzel uyur
(1,843 puan) tarafından
Ben de öyle yapıyordum yanına yatıyordum . Benimle yatarken bir tık daha iyiydi . Dediğin gibi mama vermesinden yana değilim . Benim ki de oe yapıyordu ama doyuyordu eminim dedim altta çoğu kişi aç demiş ben aklı kalmasın diye dedim . Bence de bu gece beraber uyumayı denesin . Umarım uyur :))♥️
tarafından
Yanıma yatırayım bu gece inşallah uyur artık ❤❤☺️
-Reklam-
0 oy
(4,174 puan) tarafından
Ek gidaya başla doymuyo.olabilir..
tarafından
Öylemi canim yarın başlayayımmı? Mama verdim içmedi.
(3,550 puan) tarafından
Hemen aşılmaz anne sütü içen bebek mamaya. Biraz dene yogur kaşık maması basla canım. Bir kase yogurda 2 tane bebe bisküvisi koyuyorum yiyor. 5 aylık benimki her huyu tam yerinde.. Çok şükür öyle atak falan da yaşamıyoruz. Aşırı kolikti eski postlarıma bakabilirsin.
tarafından
Masallah inşallah hep böyle devam eder.yarın bi tattiracagim canim kaşık mamasida deneyeyim cnm
0 oy
(3,458 puan) tarafından
Doymadigi için uyumuyordur cnm
tarafından
Mama içmedi acaba ek gıdaya baslasammı.
tarafından
Bide 2 aydan fazlası meme reddi var memeyle savaş halinde cogu zaman
(3,458 puan) tarafından
6 ya yaklastiysa bence tadımlık basla
tarafından
Bir hafta sonra 5 bitiyor daha 6. Aydan gitmedi canim.  Ama mama içmiyor belki ek gidaya alışır doyar başka çarem yok
0 oy
(630 puan) tarafından
Mama vermeyi deneyin. 
tarafından
Verdim ama içmiyor. Zorla icirdim kustu
(630 puan) tarafından
O zaman +4 olan kaşık mamalardan deneyebilirsiniz.
tarafından
Hangisi canım ogluma hic icirmedim. Hangisi verilir bilmiyorum.
Ismiyle yazarsan esime sabah aldırıp vereyim canim
(630 puan) tarafından
Kaşık mama sıvı olmuyor içmeyecek yiyecek kaşıkla . suyla mamayı karıştırıp püre kıvamında bebeğe yedir. 4. Aydan itibaren kullanılan üstünde +4 yazacak  marka olarak hiip var arılac var hero baby var
tarafından
Tamam canım tesekkur ederim. Deneyeceğim
(56 puan) tarafından
Zorla yedirme kesinlikle istemediği an bırak ek gıdada zorluk çekersin.. atak haftasında olabilir mi
tarafından
5 aydır gece uykusu uyumuyor canım. Alıştırmak icin elimden geleni yaptım ama yok alismiyo.
0 oy
(97 puan) tarafından
Farklı mamalar dene büyük ihtimal aç olduğu için uyumuyor.
tarafından
Aptalım dediler içmedi. Sma deneyim bakalim insallah icer
(97 puan) tarafından
Aptamili kesinlikle tavsiye etmem bebelacgold dene hem kabız hem gaz yapmıyor tabi vebekden bebeğe değişir olmadı ona geçersin
tarafından
Kasik maması olur mu peki. Çünkü biberon tutmuyor canim
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Karanlıkta mı uyutuyorsun
tarafından
Karanlıkta uyutuyorum olmuyor ışığı açıyorum yine aynı. En sonunda bitkin düşüyor tabi sabah saatlerinde
(1,019 puan) tarafından
Ninni açmayı kokunun sindigi bı kıyafetini baş ucuna koymayı denedin mi
tarafından
Telefondan süpürge sesi açıyorum bazen yariyo bazende faydası olmuyo canim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 414 göst.
21 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,725 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 181 göst.
15 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy