0 oy
900 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar biz eşimle aynı mahallede doğup büyüdük. Eşim benden büyük. Küçükken mahallede beni gördüğünde naber abisi, abine babana selam söyle falan derdi. Şimdi büyüdük, evlendik ve nasipse oğlumuzu bekliyoruz. Nerden nereye hayat çok garip ☺☺

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ehehehe abi ayağağı neyse neyse :)

Allah kucağına almayı nasip etsin inşalah eşinle de mutluluğunuz daim olur 

tarafından
Amin inşallah hepimizinki canım ☺☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizde netten görüşmüştük bir kere buluşup gözlerinin içine bakmak istemiştim şimdi 2 aylık kızımız var 

Bi kere gözüne bakmak istedim konu nerelere geldi :D
tarafından
Gerçekten küçücük bişey insanın hayatını nasıl da degistirebiliyo ☺
tarafından
Aynen öyle nasipten öte yol yok demişler
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Evet çok garip ben mesela şuan eşimle yaşadığim evin oraya hep gelirdim yengemin annesigil oturuyolardi ziyarete gelirdik nerden bile bilirdim hemen yanindaki apartmanda ilerde evlenecegim insanin yasadigini :)) 
tarafından
Bizde okuduğum okulun arka sokağında oturuyoruz şimdi okurken bana evlenip arka sokakta oturucaksin deseler hayatta inanmazdım ☺
0 oy
tarafından

Bende kaynanamla eşimle tanışmadan önce tanıştık. Ve eşimle tanıştığımda hiç haberim yoktu 8 ay önce tanıştığım kadının kaynanam olacağından :D

tarafından
Çok güzel şeyler bunlar ☺☺
0 oy
tarafından
Biz de bi çay içip kalkacaktık iki tane çocuk yaptık şimdi çay içmeye vaktimiz yok "D "D hayat gerçekten çok garip 
tarafından
Çok doğru canım ☺☺
tarafından
Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin Inşallah ")
tarafından
Amin hepimize insallah canım
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Abisi  abone babana selam  söylerken  

Evin kızını  da almış  

ALLAH  mesut  etsin inşallah  canım 
tarafından
Amin inşallah kuzum bide biz kacmistik babam diyo ki esek herif abi diye diye kizimizi kaçırdı ☺☺
tarafından
Kuzum abisi diyormuş ama gözü sendeymis:) konuşma açılsın diye diyor Muş demekki:)
tarafından
Valla bilemicem artık canım ☺☺
0 oy
(5,435 puan) tarafından

Dimii :) bende ilk gördüğümde abim yaşında olmaz demistim :D smdi 2. Yolda

tarafından
Bu abiler çok fena ☺☺
(5,435 puan) tarafından
Aynen valla :D
0 oy
tarafından
bizde ayni yerde calismisizzz ama birbirimizi hic gormedikk 3 sene sonra baskaisnin vesilesiyle tanistikk :)
tarafından
Kız aynı yerde çalışıp nasıl görmediniz birbirinizi ☺
tarafından
kiz o baska bolumdeymisti hatta ordan ortak arkadsimiz vesile oldu :)
tarafından
Anladım canım Allah omur boyu mutlu etsin inşallah ☺
0 oy
(659 puan) tarafından
:D benim eşim amcamın 20 yılik arkadasi ve ben onu hic gormemisyim amcamin dugune geldi gormedim babamlar dukan acti cam takmaya gelmis bende irdaydim hic gormedim bizim eve gelmis gormedim kac defa ortak dugunlere katilmisiz gormedim ne o beni girmus ne ben onu simdi kader iste bizde oglumuzu bekliyoruz :)
tarafından
Vakti varmış demek ki canım ☺
(659 puan) tarafından
Aynen ya bide tipimiz felanda beziyor goren akrabamisiniz diyor
tarafından
Ben bişey fark ettim de evliler bi süre sonra birbirlerine benzemeye başlıyo tip olarak ☺
(659 puan) tarafından
Olabilir ben hic aileme benzemiyorum mesela ama kaynanamlara felan tip olarak benziyorum kimse kaynanam oldugunu bilmiyor annenmi diyorlar evet diyorum :D hata esimle balayinda bi foto cekinmistik ikiz gibiydik resmen :D
tarafından
Siz baya benziyosunuz o zaman ☺
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Gercekten oyle. Bende pesimi birakmiyor diye 1 hafta gezip takilip ayrilcaktim hirsi gitsin diye 2 tane kizimiz var simdi :D

tarafından
Hahahaaa benim eşim sevmediğim bi arkadasimla konuşuyodu sonra sırf o arkadasıma gıcıklık olsun diye kabul ettim ☺☺ sonra o arkadaş biz kaçarken bize yardım etti şimdi hala güleriz ☺☺
(3,146 puan) tarafından
Ay oda cok fena hee elinden calmis gibi olmus hahah allah buyuk iste arkadasin sizin tanismanizda araci olmus kader kismet bi yerlerden buluyor :)
tarafından
Aynen öyle canım ☺☺
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Ben doğup büyüdüğüm bina ya gelin geldim 20 yil yasadim evlenip ev alacağımız zaman doğduğum ev inşaat halindeydi yapılıyordu düşün düğüne 3 ay kala tamda doğduğum 4.katta sokağa bakan tarafı aldik 
tarafından
Vay be ne kadar güzel ☺
0 oy
(6,075 puan) tarafından

Bizde topraaam diye başladık şimdi 3 aylık oğlumuz var topraaam diye çokta şey etmemek lazimmis :D

tarafından
Ay kız Allah sizi napmasin sizinki daha ilgincmis ☺☺
0 oy
(1,634 puan) tarafından

Evet canım nerden bilebiliriz ki benim eşim annemin uzaktan akrabası oluyo. Onların iş yeri benim gittiğim dersanenin karşısındaydı ben onu görmüştüm bir kaç sefer o beni tanımıyordu. Görücü usulü ile evlendik. Şans ve kader <3

tarafından
Aynen öyle canım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah ☺
0 oy
(571 puan) tarafından
Ben eşimle ilk görüşmeden sonra ben bunu basımdan nasıl atcam demistim. Hicbiseyini beğenmemiştim. Şimdi evli ve 6.5 aylık hamileyim kızımızı bekliyoruz çokta seviyorum iyiki evlenmişim şimdi diyorumki keşke daha önce evleneymişim 
tarafından
Kimine karpuz çıkar kimine kelek canım iyiymiş esin baksana Allah daha mutlu etsin ☺
0 oy
tarafından

Hayat sürprizlerle doludur :D

tarafından
Hem de ne sürprizler ☺☺
0 oy
(2,172 puan) tarafından

Beni gormeden o kız benim demis banada seni alacam ben bi gun dedi aldi tabi ilk gordugumde ben begenmedim ama simdi kizimiz var :D

tarafından
Ne güzel canım Allah mutlulugunuzu daim etsin inşallah ☺
(2,172 puan) tarafından
Amiiin cumlemizinkini canim ☺️☺️
0 oy
tarafından

Ben eşimle hiç yüz yüze gelmedim ama kuzenimin arkadaşı .bı kaç kere çocukken görmüşlugum vardı ..bende gıyabında abi derdim ona :)

Abi deme lazım olur lafına örnek bizim ki:)

tarafından
Allahtan ben hiç abi dememiştim ☺☺

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 159 göst.
9 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gulgul5555 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 359 göst.
12 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nurayyildiz (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 771 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 275 göst.
14 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,390 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,283 soru

24,383,289 cevap

348,895 kullanıcı

...