0 oy
639 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (941 puan) tarafından
biz 4 yıldır bebek istiyoruz eşimde bende hevesliyiz ama burada bazı postlar var işte bebek olunca değşti soğukluk oldu vs. bunlar doğru mu kzlar?

51 Cevaplar

0 oy
(1,783 puan) tarafından
O sorumluluk alabilen alamayan ağır gelen erkekle alakalı bir konu senn kocan sıkıya gelemiyorsa yapma ama kaçıp gitmez destek olur diyosan yap canım
-Reklam-
0 oy
(1,404 puan) tarafından
iyi anlamda degsikti daha sorumluluk aldı üstüme daha çok düştü 
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Adamın karakterine bağlı kuzum, karaktersizse bebekten öncede sonrada aynı adam kadının gözündeki perde kalkınca adamın kusurlarını görmeye başlıyo sadece
0 oy
tarafından
Benimki hep değişikti o yüzden sıkıntı yok bizde hshxjcbv
0 oy
(3,525 puan) tarafından
İlk 20 gün alışma süreci öyle olmuştu benim doğum çok çok zor oldu ağrılarım kabuslarım  bebeğe uyum sağlayamama yavaş yavaş alıştık 3 aylık olacak eşimle çok severek evlendik şimdi birbirimizi iki kat çok seviyoruz onun güzel babalık yapması onları izlemek dünyanın en güzel şeyi olsa gerek hep gelir beni öper iyiki doğurdun paşamı der işten sonra koşa koşa eve gelir hemen oğluyla ilgilenir  ❤️ bunları düşünme inan öyle güzel ki rabbim isteyene nasip etsin 
0 oy
tarafından
Kişiden kişiye değişen bişey.
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Aksine biz çocuklar olunca dahada  çok bağlandık valla 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Bizde oldu ama iyi yönde. Mesela normalde sürekli yardım eden biri değildi yetişemediğim anda destek çıkardı ama şimdi hep yardım eder. Yapamadığı tek şey yemek onun için de çocukla ilgilenir ben hazırlarım :) 
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Hiçte öyle bise olmadı üstelik 2 çocuğum pespese olmasına rağmen hala ilk günkü gibiyiz hatta daha da bağlıyız birbirimize 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Canım o öncedende soğukluk olup bebekten sonra bahaneleri oluyor valla eşim bebekten öncede aynıydı ilgili şimdi çocuk oldu dahada ilgili yani karekter ve arasındaki ilişkiye bağlı bence 
0 oy
(6,098 puan) tarafından
Oncesi neyse simdide o çok şükür babamizdan memenunuz babamizda bizden rabbim kimseyi yolundan çıkartmasin  degisenleri de anlamıyorum degistiren nedir.. bebekse neden yapdin ozaman

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,849 göst.
0 oy
16 cevap 532 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde meraklianne (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 248 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 362 göst.

411,151 soru