0 oy
150 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,077 puan) tarafından
Hem diyete Hemde cilt bakımına başladım. Spora da başlamak istiyorum ama çokta yüklenip bırakmayayım diye onu erteliyorum  kendimi çoook mutlu hissediyorum en azından sadece temizlik ve yemek yapmıyorum kendim içinde bir şeyler yapıyorum :) Büyüdükçe bir şeyler oluyor yoluna giriyormuş. Hâlâ yeri geliyor terliyor duşa giremiyorum hasta oluyor dışımı bile fırçalamaya fırsat bulamıyorum ama onlarda zamanla azalacak biliyorum, varlıkları yeter. Bebeği küçük anneler varsa onlara içten bir şekilde sarılıyorum ve inanın geçecek, geçiyor sadece biraz zaman alıyor :) 

4 Cevaplar

0 oy
(402 puan) tarafından
Anneyiz ama bizde insaniz kendimize de vakit ayirmaliyiz hem kendimiz için gerekli bu hemede ailemiz icin cok sevindim mutlu olmana 
(1,077 puan) tarafından
Açıkçası ilk aylar öyle ağlardıki bırakın bakım yapmayı yaşamak bile istemiyordum piskolojim çok bozulmuştu. Kolay toparlayamadım ilaç tedavisi görüyorum hala daha. Ama şükür kızım büyüyor ve artık kendime de zaman bulabiliyorum:)
(402 puan) tarafından
Cok zor anne olmak cok emek isteyen bir sey ama herseyin üstesinden de geliriz yavrularimiz için cennet boşuna annelerin ayaklarinin altina denilmiyor büyüdükçe rahatliyoruz elimizden çıkıyolar yürüyorlar kendileri yiyolar biraz yukumuz hafifliyor yine eskiye dönüyoruz bir sekilde umarim bir an önce tam kendini toplarsın istediğin herşeyi yaparsın :-* :-)
(1,077 puan) tarafından
Inşallah canim hepimiz rahatlayalım:))
(402 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ne mutlu canım sevindim senin adına benimde 10 bucuk aylik daha teyzesi :D şuan sarılıp uzanmışiz beraber 

(1,077 puan) tarafından
Oh mis :)
0 oy
(20,664 puan) tarafından
:D biliyom benim 3. Tecrübeliyim benksksks
(1,077 puan) tarafından
Ah ya eli öpülesi kadınsınız 3 rakamı küçük olabilir ama çocuk söz konusu olunca epey büyük bir rakam :D
(20,664 puan) tarafından
:D baya direnç gerektiren bi durum kız zor nasıl zooor
(1,077 puan) tarafından
Allah kolaylık versin bacım inşallah sana ama büyüdüklerinde evinde bir sürü insan olacak bu da çok güzel düşününce :)
(20,664 puan) tarafından
:) evet kalabalık aile olacaz ama yine yorulcam kızçem yok tek başıma
(1,077 puan) tarafından
Olsun canim anneye yardımcı erkek çok :)
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Nasıl bakım yapiyorsunuz
(1,077 puan) tarafından
Leke kremi aldım canim bir de beyazlatıcı gece kremi leke açıyor yine o da göz altı kremi. Yüzümü yüz yıkama jeli ile sabah akşam yıkayıp bunları uyguluyorum. Şimdi de roller aldım ve c vitamini serumu onunla yüz masajı yapacağım :)
(1,541 puan) tarafından
Maşallah markaları neler merak ettim
(1,077 puan) tarafından
Gece gündüz sürdüğüm ve göz kremi w-lab canim fiyatları uygun ama başlangıç için aldım şimdi düzenli kullanıp bitirirsem daha iyi bir markaya geçerim:) c vit serum roox beauty markası yüz yıkama jeli nivea canım
(1,541 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 132 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 233 göst.
0 oy
28 cevap 486 göst.
17 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mavi.19.22 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy