0 oy
236 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar 21aydayız hâla emziriyorum ama pek değil günde üç kere filan hamilelikten önce 54 kiloydum şimdi ise 67 :( zayıflamak için neler yapıyosunuz valla artık göbeğimi görünce ben tiksiniyorum kendimden hiç böyle göbüşüm olmamıştı doğru düzgün kıyafetlerimi giyemiyorum çünkü gelmiyo :D yeni kıyafette almak istemedim pek öyle zayıflamak için ama şu boğazım durmuyo açılmış valla kız ne yapıcaz böyle :'(

11 Cevaplar

0 oy
(14,429 puan) tarafından

Yemiyoz açız :D

tarafından
Ben aç duramıyorum alışmış mide artık :D
-Reklam-
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Sağlikli besleniyorum, açlık yok sağlikli beslenmek lazım
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Bende emziriyorum bebegim 7 aylık oldu elhamdulillah 84 kilodan 67 bucuk kiloya düştüm, yemeğimin saatlerine dikkat ediyorum yani aralıklı oruç şeklinde besleniyorum, sabah 12 de ekmeksiz kahvalti veya 1 2 dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsiniz,ondan sonra hiç birsey yemiyorum taa akşam 6 bucuk ta akşam yemeğimi yiyorum yeme faslı bitiyor,bol bol su içiyorum, abur cubur yemiyorum, tatli da yememeye çalışıyorum kilo vermek istiyorsam dikkat etmek lazım elimden geldiğince hareket ediyorum bukadar 
tarafından
Onlarda yavan geliyo kız :D ama bugün sabah kahve yaptım dedim şeker atmayım acı acı içtim valla :D kahvaltı yapmak istemedim kek yedim bebeyle
(143 puan) tarafından
Canım tarcinli kahve yap tadi cok güzel sekerli gibi ac karna ic baya verdiyor kilo dene istersen
tarafından
Tamam canım bi ara öyle içiyodumda bırakmıştım
(2,052 puan) tarafından
Kiz kahvalti yapmamışsın ama kek yemişsin kahvalti yapsan daha iyiydi
tarafından
Canım hiç istemedi canım yoksa yapıyodumda bu ara kahvaltı yapmak istemiyorum niyeyse
0 oy
(594 puan) tarafından
Gel grubumuz var aksam acmıstık. Hırslanıyorux beraber
(2,052 puan) tarafından
Nerde açtınız kizzz
tarafından
Geleyim hemen kız iyi olur
(594 puan) tarafından
Wp de canım gelmek isteyen gelebilir cok kişi degiliz
(2,052 puan) tarafından
Hee bizde telegramda actik kimsenin kimseye jumarasi filanda gitmiyor
(594 puan) tarafından
Hmm dogrudur canım telegram kullanmıyoruz
(55 puan) tarafından
Benide alin
(594 puan) tarafından
Telegramamı watsapa mı canım kime dedin
(5,568 puan) tarafından
Telegram grubuna beni de alın kızlar .
tarafından
Telegram yok bende watsap olabilir ama
(2 puan) tarafından
Beni de alın kızlar ya 2 yaşında kızım var 60 kilo ile evlendim 100 kiloyum wp grubuna
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Açım aççç :)))
tarafından
Ayy bende aç kalamıyorum anacım kendimi yemeye okadar alıştırmışımki allahtan yavaş yiyorum yoksa 80olmuştum iyiki yavaş yiyorum :D
(1,685 puan) tarafından
Hahaha insan alışıyor cnm diyete başladım ben de ister istemez alıştım ya diyete girmeden ben de dünyaları yerdim
tarafından
Ayy keşke banada elini sürde bende öyle oluyum kız
(1,685 puan) tarafından
Ol ol bak bnm aynaya bakasim gelmiyordu gıdık almış başını gidiyordu dedim bebişimin doğum gününe kadar güzel olmalıyım :) şuan daha ii hissediyorum kendimi ama bir 5 kilom daha var yaaa 6 kg verdim
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Aralıklı oruç düşük karbonhidrat şekersiz 21 günle 14 kilo verdim 82 ile başladım şu an 68 kiloyum 
(2,052 puan) tarafından
Kizzzzz maşaallah ne güzel vermişsin 21 günde 14 kilo ,bende şekersiz 21 güne başladım ama sabahları kuru meyveli yulaf yiyorum içinde kuru üzüm kuru incir kayısı filan var küçük bir kase yiyorum o birsey olurmu
(2,039 puan) tarafından
Yok kız 21 günde 14 kilo değil toplamda 14 kilo :) birkaç ay sürdü yani :) bu arada şekersiz 21 günde kuru meyve pek onerilmiyor hele de kuru üzüm onun şeker oranı çok yuksekmis
tarafından
Ayyy bende şu karbonhidratı bıraksam tamamdır zaten şeker pek tüketmem
(2,039 puan) tarafından
1-2 hafta dişini sıksan arkası geliyor aslında bak mesela benimde hayır diyemediğim şeyler vardı cipsi çok severim eşim karşımda yedi bir tane bile almadım koca yaz geçti 2-3 defa dondurma yedim hedef belirledim kendime düğün vardı düğüne kadar 70 kilo olcam dedim oldum şimdi de ramazana kadar 67 kilo olcam diyorum yaza kadar da 65 filan böyle hedefler koyunca insan daha çok motive oluyor
0 oy
(8,294 puan) tarafından
Emzirirken zayıfladım alamıyorum :( 60 dan düştüm 45 e bebeğim 7 aylık ne zaman kilo alırım acaba:(
tarafından
Seninki niye öyle oldu canım ya bende bi ara güzel gidiyo kilolar sonra ıvır zıvır yemeğe başlayınca kilolara dur dedim nereye gidiyosun artık hep benimleler :D
(8,294 puan) tarafından
Bilmiyorum ki çok hızlı verdim ya canım bebeğim maşallah toplu ben onun yanında çocuk gibi kaldım :) yediğimde ona gidiyo somurdu vallahi
(8,294 puan) tarafından
Ayy keşke verilse @ummuRuveyda
tarafından
Kız ilk bizde öyleydik sonradan bizimki ek gıdaya geçti diş dönemine girdik yemeden içmeden kesildi çocuk sonra bende kilo almaya başladım
(8,294 puan) tarafından
Darısı başıma inşallah. ❤️
0 oy
(161 puan) tarafından
Ben dogumdan 4 ay sonra eski kiloma kavuştum ama Allah var haftanın 5 günü yürüyüş + spor yapiyordum ve sadece 3 öğün  6 dan sonra ağzıma birsey surmuyordum ve bol su içiyordum.Ben önceden fitnes yapiyordum bekarken hatta spora gelen kadınlara yardımcı oluyordum evde olunca bildiklerimi yapıyorum ve chole ting videolari yardimci oldu :))
tarafından
Yazın bende spora gidicem bakalım inşallah verirm
0 oy
(816 puan) tarafından
Sadece cuma cumartesi pazar pazartesi yiyorum kocam evde diye geri kalan günler akşam yemeği yiyorum sadece canım istemiyor hiç tekim diye birde çok kahve içerim belki bunun da etkisi vardır iştahım kapanıyor
tarafından
Emzirmesem bende yemicemde emzirince acıkıyorm
(816 puan) tarafından
Bende emziriyorum kız ne alaka onla sus :)))
0 oy
tarafından

Valla ben yiyerek zayiflayanlardanim :D size bol şanslar

tarafından
Kız bende öyleydim öncednya :(
tarafından
Kiz takma kafana her halinle guzelsindir eminim ❤️ ama sağliğini tehdit ediyosa sıkı bi diyete girebilirsin
tarafından
Ya kuzum öyle tabi teşekkür ederim ♥️ sağlık problemim yok canım boyuma göre normal bile görünüyo kilom ama ben rahatsız oluyorum biraz artık
tarafından
Ben de basenlerim den rahatsiz oluyorum basen eriten tarifiniz spor hareketiniz varsa söyleyin de yapiyim ya

45 kiloyla hamile kaldim 61-62 yle doğum yaptim hâla 61im ama basenlerim biraz gozume batiyo işte
tarafından
Canım kadınlar için kilo verme diye bi uygulama var onu yap bn bi ara yapıyodum düzenli geçen yapmaya çalıştım bizimki engel oldu bana yatıyorum tepeme çıkıyo filan
0 oy
(2,503 puan) tarafından
Tost yiyorum ☺️

Hergun diyorum zayıflamam lazım sinra diyorum neyse bı tost yapta yiyek ☺️
(2,503 puan) tarafından
Aynen bende öyleyim ☺️
tarafından
O zaman hadi çikolataya :D
(2,503 puan) tarafından
Çay iciyorum  yeni tost yedim
tarafından
:D afiyet olsun löp löp et olsun yarasın
(2,503 puan) tarafından
Sağol canım ☺️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 313 göst.
31 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 208 göst.
0 oy
6 cevap 212 göst.
0 oy
14 cevap 309 göst.
9 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2323 (2,174 puan) tarafından soruldu

405,670 soru

12,155,455 cevap

36,590 kullanıcı

...