+1 oy
1,177 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Diyelim kaynanız kendine bakmıycak hale geldi  ve tek  gidrceği yer  sizlersiniz   siz bakarmısınız yoksa huzur evinemi verirsiniz ?? 

82 Cevaplar

0 oy
(45,036 puan) tarafından
Tabikide bakarım benimde oğlum var bu dünyada etme bulma dünyası Allah rızası için bakarim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bakarım başımın üstünde yeri var o hamileyken dogumdsn sonra az bakmadi bana sadece bunlar için değil eşimin hatri için bile bakarım 
0 oy
tarafından
Soru bile içimi acıttı:(
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Bakarım...Başımın üstünde yeri var ben kaynanamı çok severim....

Benım kaynanam kendi kaynanasına 25 sene baktı gık demedi hala konusu açılınca bile arkasından ne güzel sözler söyler 
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Kendisiyle pek anlasamayız sinsidir çünkü ama Allahtan korkarım benimde annem var bakarım hemde bebekler gibi bakarım Allah rızası için 
0 oy
(406 puan) tarafından
Kaynanam bana etmeseydi bakardım eşim için yine bakarım ama karar bana kalsa 2 dk düşünmeden gönderirim bi şeytanla bi evde yasamam .
0 oy
tarafından
Bırakabilirim iyi bakamayacaksam kapıya atmaktansa bırakırım sıcak yerde yatıp kalkar yemeği önüne gelir huzur evi kötü vi şey değil bence evimde sürekli asık suratımı kahrimi cekmektense huzur içinde yasar
0 oy
(348 puan) tarafından
Bakarim ben niye vereyim huzur evine
0 oy
tarafından
Bakarım herhalde ya
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Sorarlar adama sen anneni bırakırmıdın dşye
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Gücüm yettiğince bakarım tabiki 
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Bakarım tabikide her şeyden önce bir anne hemde sevgilim adamın annesi iyi veya kötü ki ben kaynanamı çok severim o da beni çok sever o yüzden bakarım 
0 oy
(811 puan) tarafından
Allah rızası için bakarım.Bugün onların başına gelen yarın bize de gelecektir gençlik gidici :) Allah kimseyi el önüne düşürmesin
0 oy
(17,391 puan) tarafından
Bakarim canım ne var sevmem ama saygim sonsuz 
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Laf lafa geldgnde asla bakmam diyorum ama huzurevinede bırakamam çok çektirdi ama huzur evine de vermem eşimin hatırı için
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Başımla beraber... 
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Aramızda kötü birşey geçmedi sadece bazen çok saçma fikirler öne sürüyor zor tutuyorum birşey söylememek için birde ayağını sallama huyu var o huy yuzınden kalpten gitmezsem bakarım sonuçta bende bir anneyim ve yarın öbür gün aynı duruma düşücem ne ekersen aşına gelir çıkar karşına demişler
0 oy
(7,127 puan) tarafından
Bana kalana kadar akşam olur kaynım simdiden  diyomus ben dana bakmak huzur evine götürürüm diye 
0 oy
(3,833 puan) tarafından
Kaynanamdan pek hoşlanmam ama eşimin hatrı için bakarım 
0 oy
tarafından
Hiç sevmem kendisini hiccc ailemle aramı açıp arkamdam namusuma varana kadar laf söylediğini  ile bilirimmm  amaaa Allah rızası için bakarimmm  eşimin hatrina kendisi için değil bakın sadece Allah rızası için yoksa zerre değmez biliyorum 

İlgili bir soru bulunamadı

410,667 soru

12,355,471 cevap

40,904 kullanıcı

Kategoriler

...