0 oy
705 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından
Kayinvalidem kayinvalidesinden cok cekmis  içi kötü kızını da kendine benzetti ozlediler çağırıyorlar ama hiç gidip uzun kalasım yok illa can sıkıyorlar karşılık verdiğim zaman huzursuz oluyorum ama bazen de o kavga çıkmalı sanrım kavga edip düzelen var mi :D

42 Cevaplar

0 oy
(9,235 puan) tarafından
Ben ikisini de sewerim
(103 puan) tarafından
Benimkileri de sevebilir mi insan bilmiyorum:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Seviyorum ama kendi evim gibi rahat olmadığım için gitmek istemiyorum canim☺
(103 puan) tarafından
Hep şanslı gelinler burda galiba
0 oy
tarafından
Valla görümcem çok cins inan hiç sevmiyorum patavatsız suratsız çok bilmiş bişey ama kayınvalidem benden biraz olsun çekinir pek laf diyemez görümcem ota boka burnunu sokuyor
(103 puan) tarafından
Benim görümce 5 yas kucuk ama aynı b.k
0 oy
tarafından
Kaynanam yok keşke olsaydı vefat etmiş görümcelerimi de severim canım 
(103 puan) tarafından
Benimkini vereyim :)
tarafından
Hahahaa Allah iyiliğini versin kız benimki evin az ilerisinde yatıyor yakın bize ama keşke yaşasaydı diyorum hep vallahi
(103 puan) tarafından
Belki hayırlı olan budur benim kaynanam olmasa benim gorumcemle arkadaş gibi olurdum anasının aklına uyup abuk subuk konusan cinsten
tarafından
Benimde aynen kaynanam vefat etmiş görümcelerşmi de çok severim keşke kaynanam yaşasaydı çok isterdim yanıma alırdım oğluma bakardı bende gönül rahatlığıyla işe giderdim :)
tarafından
Sonmez sende benim kafadansin canım ☺ ben çalışmak istemezdim de keşke yaşasaydı da yanıma alsaydım diyorum hep
0 oy
tarafından
İkisini de seviyorum su an bı problemimiz yok inşallah olmaz 
(103 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından
Görümcem yok kaynanamda allah var iyi kadın bazen ufak tefek ters dussekte buyutmeye değer şeyler değil haftada 15 gunde bir gidip iki gün kalır geliriz
(103 puan) tarafından
Benimkini kendi çevresinde seveni yok
tarafından
Öylesi tehlike işte benim yazik herkes çok sever bide dışarıdan biri bişey desin ses çıkaramaz onun yerine ben tartisirim insanlarla
(103 puan) tarafından
Kendine yazık ediyor farkında ama içi kötüleşmis ya
0 oy
tarafından
Kaynanamı öyle böyle görümcemiii çoooooooooook severimmmmm
(103 puan) tarafından
Maşallah bana düşmedi böylesi
tarafından
Sağol canım görümcemle baya iyiyiz şükür. Kaynanamla da ufak tefek sorunlar yaşadık ama yüz yüze bakıyoruz sonuçta aştım oraları
0 oy
(3,831 puan) tarafından
Kaynana kazan karası görümce Allahın belası deyip geçiyorum 
(103 puan) tarafından
Aradığım yorum :D
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Ahh canim ahhh o eşler cok onenli 
(103 puan) tarafından
Benim eşim ailesinin farkında o yüzden bana hak verir ben çok anlatmam normalde ama lohusalik sonrasi olanlardan sonra anlattım inan hiç onlar yapmaz demedi eşimi katmam dahil etmem ama içime ata ata son noktaya da geldim
(1,438 puan) tarafından
Benimki de farkında ama idare etmemi ister takmamMi gene iyi davranmami
0 oy
tarafından
Ben ben ben seviyorum hiç kavgamız olmadı onlarda beni sever ama öyle çok içli dışlı değiliz her şey saygı çerçevesinde 
(103 puan) tarafından
Güzel olani
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Biz çok iyiyiz çok şükür kaynanayla arada bi uyuşmazlık çıkıyo ama anne kız bile yeri geliyo kavga ediyo ama görümcelerimi çok severim Allah var onlarda beni sever 4 kız kardeşler bir gelin benim benide aralarına aldılar çok iyiyiz
0 oy
(1,775 puan) tarafından

Bilmemde ben çok iyi bir Görümceyim beeee :D bırakmam kalkıp iş yapsın

0 oy
tarafından
Kaynanaya insan olduğu için seviyorum sonuçta Rabbim yarattı onu görünce mi insanide duygusal yönden de seviyorum evli kendi haline bi kız arada anasının dedikodusunu yapıyoruz beraber :D
0 oy
(135,940 puan) tarafından
vardir tabi boyle postlara hiiicc bi problemimiz yook cok severiz yazanlar ☺
0 oy
tarafından

Görümcemden nefret ederim. Bogasim gelir gördükçe :D ama kayananami cok severim. Her yaz gider 1 ay kalırım yanında 

0 oy
(250 puan) tarafından
Kayinvalidemi severdim artık o da bitti gözümde görümce de işte görmeyim ömrümce o derece 
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Kaynana yok 4 görümce var dördü de brbrinden beter kendi aralarında bile düşmanlar ahsgsg
0 oy
(560 puan) tarafından
Bizde şöyle bişey olmuştu kaynanam bana musallat oldu bende cevabini verince eşim bisey olursa bna soyle tatsızlık çıkmasın demişti tekrar musallat oldugunda soyledim ikisi yedi birbirinni bnde kenardan izledim :D canim kocamın o arkamda duruşundan sonra agzini açmadı bidaha :D bu olayin içine kaynatamda karışmıştı eşim duygu sömürüsü yapip istenmiyoz heralde bu evde falan deyince kaynatam ver etti karısına azarı :D o da kendini savunacak ya beni adam yerine koymuyo dedi benden için kaynatamda ben kimin surat yaptığını sucun kimde oldugunu biliyom hic bisey yapildigi yok sana gotunden uydurma demişti :D şimdi de iltifatlar iltifatlar hamileyim ikinciye gecenlerde gittik eteğini giydim rahat ediyim diye gelmiş yakışmış etek guzele ne yakışmaz diyo bi degeri var mi peki gözümde yok malesef herşeyi baştan sağlam tutacaksın sevgiyi saygiyi kirdiktan snra hic bisey fayda etmiyor ve bence yanlarinda uzun kalinmamali yanimizdada uzun kalmamalilar  fazla samimiyet iyi olmuyo çoğunda böyle valla herkeste olmasada
0 oy
(454 puan) tarafından
İkisi de benden çekinir o yüzden bir problem yaşamadık 
0 oy
(2,475 puan) tarafından
Şöle söleyim kayannamı severim ama bazen bilmş bilmiş dryr ki bildiğide yok ama severim yani bazen cok  ii anlşırz görümce ye gelrsekte Allahtan 1 tane kadın kendini cok bilmş sanyr 3 tane kızları var allahım nefret ediyorum sevmym ya sinir olyrm bazen oda ii ama işte kızlarını sevmym sevemyrm nedense galiba cocuk sevmym halbuki 1 tane kızım var 7 aylık sevmm lazm ama olmyr bnde anlamdım ya :)) xddddd

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 1,078 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 873 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,680 puan) tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 1,216 göst.
5 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 1,049 göst.