Bizde şöyle bişey olmuştu kaynanam bana musallat oldu bende cevabini verince eşim bisey olursa bna soyle tatsızlık çıkmasın demişti tekrar musallat oldugunda soyledim ikisi yedi birbirinni bnde kenardan izledim :D canim kocamın o arkamda duruşundan sonra agzini açmadı bidaha :D bu olayin içine kaynatamda karışmıştı eşim duygu sömürüsü yapip istenmiyoz heralde bu evde falan deyince kaynatam ver etti karısına azarı :D o da kendini savunacak ya beni adam yerine koymuyo dedi benden için kaynatamda ben kimin surat yaptığını sucun kimde oldugunu biliyom hic bisey yapildigi yok sana gotunden uydurma demişti :D şimdi de iltifatlar iltifatlar hamileyim ikinciye gecenlerde gittik eteğini giydim rahat ediyim diye gelmiş yakışmış etek guzele ne yakışmaz diyo bi degeri var mi peki gözümde yok malesef herşeyi baştan sağlam tutacaksın sevgiyi saygiyi kirdiktan snra hic bisey fayda etmiyor ve bence yanlarinda uzun kalinmamali yanimizdada uzun kalmamalilar fazla samimiyet iyi olmuyo çoğunda böyle valla herkeste olmasada