0 oy
163 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,924 puan) tarafından
Oğlum 13 aylık hiç cesaret yok yürümeye korkyo iki üç adım atyodu onuda atmıyo artık niye böyle bilmiyorum. Sizin bu yaş bebekler yürüdümğ nasıl teşvik ettiniz. Yada hiç bişey yapmadan kendinemi brakmak lazım. Valla bi çok şey deniyorum ama kendini ayakta braktığım an ağlamaya başlıyo hemen geri oturyo

7 Cevaplar

0 oy
(5,125 puan) tarafından

Demekki daha çok zamana ihtiyacı var.

Bırak o kendi heveslenince başlar yurumeye
(1,924 puan) tarafından
Brakmak istiyorum dış etkenler beni brakmıyor
-Reklam-
0 oy
(13,713 puan) tarafından
Elinden tutup yurutebilirsin canım dusucem korkusu vardır o yüzden ağlıyordur benim yeğen de totosu yere değse ağlardı erkekler biraz daha nakliyat yürüme arkadasi alabilirsin ya da araba oluyor ya hem biner hem arkasına tutunup gider o da olabilir
(1,924 puan) tarafından
Tutunup yürüme arabası var onu uzun zamandır kullanyo bence ondan hep destekli yürümeyemi alıştı diyorum, elinden tutunca yürüyo brakınca tek başına yürümüyor
(13,713 puan) tarafından
Ancak canım cesareti gelmemiştir erkek çocukları kehel oluyor biraz  :)
0 oy
(909 puan) tarafından
Canım bebeğin elinden tut yürüt. Ve ayakta durabilmesi için ayakta tut dengesini ne kadar tutar ise dursun yanında ol düşerse hemen tutarsın. Başımıza taktığımız yazmayı ikiye katla önden koltuk altına koyarak arka taraftan hafif bağla. bağın ucundan tut yürüsün. Öyle cesaretlenir
(1,924 puan) tarafından
Yazmayo denim canım iyi fikirmiş. Elinden tutunca yürüyo ayaktada duyo sadece tek başına yürümeye cesareti yok.
0 oy
(8,029 puan) tarafından
Benim bebeğim de bi ara korktu yürümedi kısa mesafe tutup sırtını koltuğa dayıyordum gel gel yapıyordum bazen de arkadan tutuyorken çaktırmadan hafif elbisesini tutup annecim ben tutuyorum korkma yürü diyordum duvardan destek falan alıyorduk. 
0 oy
tarafından
Ben hicbirsey yapmadim, 6 aylik yurutece bindi, ama icinde var cocugun su an 10.5 aylik yuruyor.

Kendini hazir hissetmesiyle alakali. Hic takilma, zamani gelince o da yuruyecek annesi
0 oy
(679 puan) tarafından
Kenfi haline birak benimki 17 aylik yurudu boduna zorlama zamanı vardir 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 159 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Citipiti (4,025 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.