Herséy neden ust uste gelir esimi pandemide isten cikardilar kac aydr is ariiyoruz ama yok yok o sirada okadar korunmama ragmen hamile oldgumu ogrendm kizim kucuktu sevinemdm ne yalan soliyim yoksa havalara ucmazmiyim erkende olsa anne olmak kolaymi 1 kac ay sonra ev sahibi bn tasinicam cikin dedi mart nisan gbi dgum olucagi icin bi iki ay musade istedik cunku ew yok oda yetmezmis gibi gecen gun hastanede kaldim esimin issizlik paradi sonmus sigortasnida kesmisler 400 tl hastanede odedimn 1 hafta sonra dgumumm var yesilkartta cikmadi bugunde son isszlik maasinin ustune koyduk kirayi vermeye gtti ev sahibi gelmis dmis mayisa kadar musade kirayi 2 bin yaptim evden cikariyosun zam nedr 4 5 yıldir kiracisiyim bir gun kirayi aksitmadm htta bu zamana kadr hep erken verdim 1 hafta sonra dgumum var hangisini dusiniyim bilmiyorum dgumu yapamiyorum sezaryan olucak yaşamak icin firsat vermiyolar gibi sanki okadr yoruldum ki dayanicak gucum kalmiyor evladm var bitane gulunce bitiyor biliyorum vardir Allahın bi bildigı