0 oy
490 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,134 puan) tarafından
Bugun bir kaç market gezdik kayınbabam da bizimle beraber geldi bebek bezi aradık biraz da alışveriş yaptık adam hiç demedi ki şurdan bi çubuk kraker falan alayım diye.anca diger torunları gelince dolduruyor poşeti aç kalıcaz diye ödleri kopuyor ya .benim saf kocamda hiç görmüyor bunları anca gitse onların arabasına benzin alsa sigortalarını ödese.sinir oldum 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Az beklenti çok huzur

Almazsa almasın beklentiye girme boşver 
(5,134 puan) tarafından
Beklenti değil de ayrımcalıga sinir oluyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Almayan almaz. :) ah ah. Neyse günaha girmiyim 
(5,134 puan) tarafından
Allah görüyor
tarafından
Öyle ben bıraktım diğer tarafa. Bana değil rabbime hesap vercek.
0 oy
(16,406 puan) tarafından
Esin görmüyor mu böyle uaptigjni  
(5,134 puan) tarafından
Onlara gelince gözüne perde iniyor
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Benim çocuklarım da tek torun onlar da yapmaz bişey boşver sen
(5,134 puan) tarafından
Ayrımcılıga sinir oluyorum kuru kuru kurban oluyorlar hepsi lafta
(1,026 puan) tarafından
Bizimkiler de öyle benim iki çocuğum var bunların torunu bu ikisi tek var bişey almazlar annem gilin aldığını da beğenmezler
(5,134 puan) tarafından
Hepsi aynı demekki
0 oy
tarafından
Belki de o gün ve ya o dönem eli sıkışıktır. Sıkışık olmasa benzine müsade etmezdi
(5,134 puan) tarafından
Yok kız 3 maaş giriyor evlerine işte ne yapsak kardan diyorlar
0 oy
(164,117 puan) tarafından

varsin baska torununa alsin 8-) cokta tinn esin onlara yapiyosa evlatlik gorevi ana baba yapabilir varsin onlar yapmasin zaten esinde karsilik bekledi icin yapmiyodur

0 oy
(7,817 puan) tarafından
Ayıp gerçekten dedesin dimi bir çukulata veya bir kilo meyve al torunum yesin de haklısın canım içerlemekte erkeklerde kadınların görebildiğini göremiyor malesef.
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Bosver canim ya alan alır almayan almaz üzülme sen 
0 oy
tarafından
Ben tenezzül dahi etmiyorum o onun ayıbı insan tabiki torununa 1 Çubuk kraker alıp mutlu edebilir 
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Valla canım ole oluyor ya benmde kayananm yapıyor böyle diğer torunun bezine kadar alıyor benimine daha bir paket bez almadı ama hastane postane işi olunca.benim kocama diyor beni götur getir diye eltimleeinde arabası var hemde alt katında oturuyor ben biraz daha uzağım  ama bize soyleuyir hemde o çocuklara bakıyor bide eltim çalışıyor kime bez alıyorsan onun anası babası götürsün valla dicem artık yeter enayi belledi bizi
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Benim kayinnam kaynatan da hiç bişi alması kızım 4  bucuk aylık oldu bitane çorap bile almadılar çocuk görmeye bile boş geldiler 
0 oy
tarafından
Ayrım yapılıyorsa haklisin

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 629 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 852 göst.
2 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,025 göst.
19 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melek34melek (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,967 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,980 soru

24,423,281 cevap

351,745 kullanıcı

...