0 oy
511 göst.
Diğer kategorisinde (849 puan) tarafından
Bugünden annemde kaynanamda gelcek yanımda kalcaklar ama ben çok stresliyim gerginim. İkisi aynı evde durcak biri bişey dicek diğeri farklı bişey. Zaten sinirli bir insanım kafam almaz napicam bilmiyorum. Kaynanam her işi yapmiyo annem yemek bulaşık derken oturmicak biliyorum. Siz nasıl atlattiniz bu günleri ya ben nasıl atlaticam

22 Cevaplar

+2 oy
(348 puan) tarafından
Sen kısaca kaynanani istemiyorum desene şuna.. 

Nerden biliyorsun destek olmayacağını on yargılı davranıyorsun??

O zaman ikinizde gelmeyin ben başımın çaresine bakarım diyebilirsin en güzel seçenek bu olabilir
(7,793 puan) tarafından
İstemesin nolcak
(192 puan) tarafından
Neden böyle düşünüyorsunuz. Doğum yapıcak bebeğini değil bunları düşünüyor demek ki bir bildiği bir yaşamışlığı var.
tarafından
Lohusa lohusa kim kaynana ister ki :))
(585 puan) tarafından
İstemez tabi gelip kadının sinirlerini zıplatacak.
(348 puan) tarafından
İstemiyorum gelme diyecek o zaman :)
-Reklam-
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Sadece anneme gel dedim kaynanama gelmeme gerek yok dedim
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Tek başıma baktim kimse gelmedi kismeyi cagirmadim 
0 oy
(135,777 puan) tarafından
inan bana kimsenin olmamasindan daha iyidir
tarafından
Çekinme cnm keyfinden gel demiyorsun sonuçta
(223 puan) tarafından
Sevda ne kadar cadı canavar olursa olsun kaynanangil kocan doğum zamanı oğlunu onlara emanet ederse gözleri gibi bakar bence. Kimse yoksa onlara bırak derim dönünce de alırsın oğlunu
(135,777 puan) tarafından
burda yoklar turkiyedeler aylardir
(223 puan) tarafından
Allah ıslah etsin inşallah yaptıkları zulüm
tarafından
Sevda enazında arkadasın var benim ailem 1  bucuk saatlık İlk dogum ama gelmediler simdi yine hamileyim kızım 7 aylık 2 aylık hamıleyım dogumum baslayınca kızımı alıp o sancıyla nasıl gıdıcem onu dusunuyorum aılem gelemeyiz dedi kaynanaöda yurt dısında Allah buyul
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Benim ikisinde de kayinvalidem geldi annem dogum yapacagim gün  geldi. Yani ikisi aynı  evde kalmak zorunda kalmadi iyi ki de oyle oldu. 5 haftam.kaldi bunda da aynısı olur büyük ihtimalle.  Sakin kalmaya calis canim
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Benim de perşembe günü doğumum eşimin annesi çalışıyor çok kalamaz zaten iyi anlaşır annemle işlerimi ikisine yaptırmayı düşünüyorum kalkın yapın derim yani 
0 oy
(15,940 puan) tarafından
Kız ne güzel işte doğumdan sonra el kol olurlar sanaaa millet kimsesiz kalıyor
0 oy
(4,589 puan) tarafından
İkisi birden neden geliyo ki biraz biri dursun biraz biri ikisi birden gelcek ikisi birden cekilcek
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Kimse yanımda kalmadı benim istemedim de zaten ama annem her gün gündüz geldi kızımı yıkamak için 15. Günden sonra da kendim yıkadım kızımı 
0 oy
(101 puan) tarafından
Ben yapamadım insallah siz yaparsınız
0 oy
(104 puan) tarafından
kaynanama hataneye gel dedim kndi annmde eve glcek  bebek bakimnda da kaynanama guvenrm 
0 oy
tarafından
Sadece annem geldi zaten kaynanam yok olsaydı da aynı zamanda yanımda kalmalarını istemezdim
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Kaynanası olamayan ve annesi uzakta olan ben napsin peki bende tek çekiniyorum ilk bebegim rabbim herkese bir dert veriyo işte  Allah'ım herkese kolay lik versin inşaallah 
0 oy
(494 puan) tarafından
Doğum yaptım direk annemin evine gittim kendi evime gelmedim kaynanam da ne aradı ne sordu 40 im çıkana kadar sonra da bebek büyüdü ben dolanacak hale geldim şimdi de iki güne bir çıkıp geliyo evimde kaliyo beni deli etmeye 
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Bn o hatayı yaptım ilk bebeğimde. Annem ikinci gün küsüp gitti. Kaynanamda 40 gün ağzıma sıçtı.
(7,793 puan) tarafından
Aaa neden küstü
(1,297 puan) tarafından
Kayınvalidem herşeye karıştı. Bnde çok gerildim. O da bişey dedi anne sen bri yapma dedim. Zaten o da kayinvalideme kızmıştı. Bn gideyim rahatla en azından dedi gitti
(7,793 puan) tarafından
Bu Kaynanalar neden böyle ki Allah akıl fikir versin
0 oy
tarafından
İlk biri gelsin sonra biri 
0 oy
(7,793 puan) tarafından
İkisi ile de aynı mahalledeym kimse gelsin kalsın istemedim doğumda bile eşim kaldı yanimda en iyisi öyle kafa mis valla 
0 oy
tarafından
Sadece birinin gelme şansı yoksa illa ikisi de gelecekse onlar başının çaresine bakacak kendi dertlerinş kendi düşünecek sen sadece bebeğine odaklanacaksın bırak kaynanan hiç iş yapmazsa annen kendi hakkını kendş savunsun. Kendine de karıştırma sadece yardım şstediğin anlarda yardımcı olmalarına izin ver özellikle kendi iç güdünü dinle aç mı üşüyor mu sen onlardan daha iyi bileceksin emin ol . zaten durmadan emzireceksin bebek en çok snein kucağında olacak
0 oy
(1,951 puan) tarafından
Ben açıkca dedim eşime annenin yanında rahat edemem hastaneye gelmesin eve gelince gelir zaten niyetinde yokmuş hiç gelmedi şimdi gel diyor gitmiyorum
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Ahahahhas ben sana ni huni yolliyim tatlım dur 

İkiside aynı anda gelmek zorundamı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 118 göst.
19 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Sevgidolu (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 272 göst.
10 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 450 göst.
30 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Melekkk34 (6,857 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 332 göst.

411,878 soru

12,399,272 cevap

44,349 kullanıcı

Kategoriler

...