0 oy
1,264 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bn kaynım ve gorumcemle beraber oturuyoruz ne zamandan beri evlenme teklifi yapacak diyordu ama hiç bo zaman sem gel demedi kaç defa görümcem i kızla tanıştırmaya götürdu ama beni götürmedi bu gün de evlenme teklifi yapacak ama bm değil görümcem gitti nereye gidiyorsunuz dediğimde ise bo yere dediler ...... 

Bn okadar hizmet ediyorum yemekleri camasirlari herşeylerini yapıyorum bide 7 aylik bi bebeg8m var bi gun bile önlerine kahvaltı koymadım hasta olsam da yemek yaptım hizmet ettim sizce boşuna mi üzülüyorum çok ağrıma gitti 

27 Cevaplar

0 oy
(2,569 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin ne diyim . 
-Reklam-
0 oy
(81 puan) tarafından
Fazla fedakarlık kişinin kendi kul hakkına girmesidir, iyi ol ama bunu onlara ispatlamak için zaman harcama, bu sözler çok güzel nasihat, sende bir annenin 9 ay karnında taşidiği evlatsın onların ayrımcılıkları nee babasımı dogurmuş, herkes nasıl geliyorsa öyle git, iyiliği aptallık sanan bu devirde Allahtan başka kimseye boyun eğme, boşver yapsınlar etsinler senide götürmesinler illaki tanışacaksın takmadan yaşa hayatı kuzum
0 oy
(29,159 puan) tarafından

Yani gitmene de gerek yok zaten.

0 oy
(687 puan) tarafından
Ee senin ne işin var orda cnm kardeş kardeş daha rahat ederler.bunda kötü niyet yok bn olsam bacimla giderim yengemi nereye goturecem.istemeye gidince senin o zmn gitmen doğru.

Yani onlar cayırsa bile sen 7 aylik bebeği kime bırakacak sin boş işler 
0 oy
tarafından
Yerinde olsam böyle saçma şeye üzüleceğime ben neden bu kadar kişiyle hala birlik oturuyorum diye üzülürdüm kendime 
0 oy
(7,726 puan) tarafından
Kimi kaynanası ile kendini bir tutar kimisi gorumcesi ile .. 7 aylık bebekle napcaksin ki evlilik teklifini . 
0 oy
tarafından
Evini ayırmaya bak sen yoksa seni ***** yerine koyarlar

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 902 göst.
0 oy
4 cevap 203 göst.
29 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sadece cocuk (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 382 göst.
14 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,470 puan) tarafından soruldu

409,254 soru

12,300,339 cevap

38,415 kullanıcı

Kategoriler

...