Kizlar okadar bunaldım ki dogum yapali 1 hafta oldu ama ben çok yiprandim 2 yasinda bir oglum var kaynanam elini biseye surmek istemedi migreni var annem beyin ameliyatı oldu 8 ay önce onunda başı çekmiyor kız kardeşim var bi tane neyse yinede annem babam ve kiz kardeşim ve 3 yas oglu geldiler doğuma kaynanamdan umut olmayınca ben kimseden normalde birşey bekleyen bir insan değilim ama sezeryan oldum ve manevi olarak destek için gelmelerini istedim doguma tek gitmemek için ama işler okadar karistiki lohusayim duygusalim ama herkes kendi halinde annem cocuklardan bunaliyor surekli sitem ediyor kardeşim sadece gezmek düşünüyor odada makyaj yapiyor oje sürüyor bebekle sabaha kadar uyumuyorum kimse gelip ne halin var demiyor ona rağmen kalkıp onlara yemek vs yapiyorum ama kimse acmisin diye sormuyor çok bunaldım bugece hele hic uyumadim kimse gelip nasilsin demedi bugun gezmeye gittiler geldiler disarda yemisler kardesim gelir gelmez yatti annem dusa girdi bebek agliyor 2 yaş bebegim durmuyor açtım kimse bana bir yemek bile ısıtmadı dolaptan acmisin yedin mi demedi çok zoruma gidiyor bişey demiyorum misafirler sitem etmiyorum ama çok kırgınım eşim is dolayisiyla sehirdisina gitti içimi dokmek istedim kalktım kucagimda aglayan bebekle dolaptan zar zor yemek isittim zorla yedim şekerim düştü çünkü çok üzgünüm insanlar neden bencil heleki kendi ailen