0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (155 puan) tarafından
7marta doğum günum olduğunu eşimin tarafida biliyor kardeşlerim annem gol hepsi kutladı yegenlerim bile ama eşim dahi kimse aramadı msj bile atmadilar annem onlar pasta almış babamla akşam gelip kutlamak için ama eşim msj atmadı bile kaynanam kayınpeder kimse aramadı oğullarını arar kutlarlar hediye alırlar bana hiç birşey geçen yılda aynısı oldu ailem pasta hediye aldılar ikimize de ama kaynanam oğluna hediye pijama takımı falan aldı para verdi bana bir patik getirdi oda eşim alınacak hediye alın dediği için patik getirmisti çok eski birseydi gözüm hediyede değil kutlamalari sadece ben anneler günü olsa bile hediye alıp ararım kutlarım annem gibi görürüm ama o neyse çok üzüldüm bugün eşim tam tersi biliyor dememe raen ben sana hediyeyim der konuşmaz masraftir hediye der. Ama kutlaması bile

12 Cevaplar

0 oy
(4,172 puan) tarafından
Ozaman Ben kutlim.. dogum günü kutlu olsun ♡♡♡♡nice mutlu yillara
(155 puan) tarafından
Teşekür ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Kac yasında oldu  canım mutlu yaslar
(155 puan) tarafından
Teşekkürler 19 yaşına girdim❤️❤️
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Yahu belki akşam kutlayacaklar daha gün mü bitti ayrıca tüm derdin bu mu gerçekten. 
tarafından
Kuzum öyle deme bazı insanlar bu konularda çok hassas ben de öyleyim herkesin tüm özel gunleri doğum günleri hediyesini de alırım kutlarım da karşılık beklemek değil ama bi aramak mesaj atmak zor olmamalı
(3,163 puan) tarafından
Canımın içi bende çok hassas bir insanım hep mutlu edeyim isterim karşımdakileri ama kimseden de bir beklenti içinde değilim. Doğumgünü için hele hiç üzülmem herkesin hayat gailesi var unutulmuştur derim. Ondan garip geldi bana
tarafından
Olabilir kuzum herkes farklı davranışlar gösterebilir aslında senin yaptığın doğru olanı gerçekten ama işte zamanla bizlerde doğruyu gorecez inşallah ☺️
(155 puan) tarafından
Ama eşimle doğum günlerimiz aynı oğlunun kini kutlarken benimkini de kutlasa ne olacak ki
(3,163 puan) tarafından
O zaman haklısın canım
0 oy
(6,046 puan) tarafından
O zaman hepiyporteytuyuu
0 oy
tarafından
Herşey karşılıklı olmalı. Takılma üzülmeye değmez. İyi ki doğmuşsun. Doğum günün kutlu olsun.
tarafından
İyi ki doğmuşummmmmm beeeennnn diye annenin getirdiği pastayı paylaş annnene teşekkür ett
(155 puan) tarafından
Teşekkürler ♥️
0 oy
(192 puan) tarafından
6 senedir evliyim 12 senedir beni tanırlar 1 kere iyi ki doğdun demediler. Eşin için bir şey söyleyemem ama bekleme boşa ben arar kutlarım. Onlar bilmelerine ragmen özellikle aramazlar bile hiç önemsiz kim olar der geçerim 
0 oy
tarafından
İyiki doğdun ❣️
(155 puan) tarafından
Teşekkürler ❤️❤️
0 oy
(129,745 puan) tarafından
dogum gunun kutlu olsun
(155 puan) tarafından
Teşekkürler ❤️
0 oy
tarafından
Kız kutlamasnlar boşver benmkinide kutlamadılar . Doğum günün kuflu olsn kuşum
(155 puan) tarafından
Teşekkürler ♥️ ama oğlunun kini kutlarken benmkinide kutlasalar olmezler
0 oy
(3,128 puan) tarafından
Amaan kız bunu kafaya takıyosan erken yaşlanırsın :)
(155 puan) tarafından
Olabilir
0 oy
tarafından
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
(155 puan) tarafından
Teşekür ederim ❤️
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Kaynananları boşver kutlamasalarda olur hiç dert etme sende onlarınkini  kutlamazsın olur biter. Eşinde belki akşam kutlayacaktır. Nce mutlu yıllara
(155 puan) tarafından
Olabilir ama onlar oğullarının kini kutlar benm kini de kutladılar ne olacakti

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 260 göst.
23 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde hasretdrl (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 178 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
14 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Birkucukbebis (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 306 göst.
4 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Syma (779 puan) tarafından soruldu

408,492 soru

12,274,035 cevap

37,679 kullanıcı

Kategoriler

...