0 oy
140 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (172 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Sacim  uclari ombre ydinkizlar sonra ben acici vurmadsn bakira boyadim ama akti tabi sonra bu renk oldu ama cok kotu duruyor smdide boyamak istyorum kotu oldu rengi ne renge boyasam olur acaba 

image

5 Cevaplar

0 oy
(172 puan) tarafından
Kizlarrrrr bkrmsnz
-Reklam-
0 oy
(17 puan) tarafından
Soruyu bile anlamadım saça nolmus 
(172 puan) tarafından
Duzeltim cnm
(17 puan) tarafından
Yani çok da hakim olduğum bir konu değil ben evde kendi kendime boyarim saçımı. Çikolata kahve fındık kabuğu veya gece mavisi ne boyabilirsin. Ben bu aralar gece mavisine.taktim simsiyah görünüyor aslında
0 oy
(882 puan) tarafından
Soruyu daha açıklar yazarmısın ona göre yardımcı olamaya çalışalım
(172 puan) tarafından
Duzeltim cnm
0 oy
(75 puan) tarafından

Bir kuaför olarak yazıyorum çok sorunu anlamadım ama sanırım eskiden uçlarında ombre vardı komple boya yaptığın halde açık kaldı komple aynı renk olması için hangi renge boyaman gerektiğini mi soruyorsun :)

(172 puan) tarafından
Diplerinde vardi evet cnm sonra bn aci i vurmadsn bakira boyadim ikjte tutu ama akti boyle kaldi ama simdide böyle oldu smdi ustune vurusam boyle gzl bsy olur alacki olmyck ama
(75 puan) tarafından
Koyu kestane falan kapatır canım ve altta açıcı oldigu için bı kaç boyamaya anca oturur
(172 puan) tarafından
Anldm cnm
0 oy
(108 puan) tarafından
Siyahh canm baska ne renk kapatacakki 

Acicisiz kapanmaz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 411 göst.
31 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 302 göst.
0 oy
2 cevap 91 göst.
18 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Birkucukbebis (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 2,451 göst.
18 Nisan 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Umutvari (500 puan) tarafından soruldu

402,097 soru

12,037,431 cevap

36,265 kullanıcı

...