0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından
Kızlar bebegim var  1 yaşında otobüse bindim kizima yumurta almistim mamasını falan anne çantası varya bilirsiniz ona koydum yumurtayida onun içine koydum neyse bindim en arkaya oturdum kızımı yana oturttum çanta birden yere düştü yuvarlandı gitti yumurtalar ya dedim verebilirmisiniz çantayı bana dedim kızımı tutuyorum çünkü kimse vermedi 2 dk öyle kaldım ben kızımı alıp kendim aldım çantayi baya suruklenmisti azkalsin bebegim düşüyordu kucağımdan araba öyle bi sallaniyorki onlarda bana kös kös bakıyorlar bende sinirlendim dedimki piiislikler vicdansizlar dedim duymamışlardır diyenler olur şimdi net bir şekilde duydular 

9 Cevaplar

0 oy
(20,533 puan) tarafından
Bende bişey oldu sandım ne bekliyon kuzum millet bi tuhaf oldu
(39 puan) tarafından
Kızım düşüyordu azkalsin kucagimdan
-Reklam-
0 oy
(192 puan) tarafından
Nerede oturuyorsunuz ? Ben hamileyim bir trene otobüse biniyorum 5 kişi ayağa kalkıyor buraya oturun diye. Bebekle bir yere gitsem bebek arabasını bile biz bindirelim otobüse diyolar. 
(39 puan) tarafından
Manisa cnm
(192 puan) tarafından
Şaşırdım gerçekten kültürsüz insanlar kendini geliştirmek lazım
0 oy
(8,013 puan) tarafından
Nerede oturuyorsun canım genelde bir kişi de olsa yardım eder bu durumlarda.
(39 puan) tarafından
Manisa cnm
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Ya çok kabaca. Bari bugünün hatırına biri dönüp verseydi
0 oy
tarafından

Yardm eden insanda çok etmeyende çok canım sen etmeyenlere denk gelmişsin geçen bende bebek arabasıyla kapıyı bina kapısından çıkmaya çalışıyorum çıkamadım kapıyı açıp kadın bakıyo sadece kapıyı açıyımda kadın çıksın demiyo neyse sonra çıktım kapıyı çıkabileceğim kadar açıp sonra kapıyı onların içeri girmesi için tutucam sandı oda içeri giriyodu tak kapı arkasından birden kapında :D bu hoşuma gitmişti :D sinirlenme boşver canım bazı insanlar değişik yardım etseler ceplerinden para çıkacak 

0 oy
(2,569 puan) tarafından
Çok üzülüyorum çokkkk insanlık nereye gidiyor. 
0 oy
(15,940 puan) tarafından
Millet havadan nem kapıyor artikk şaşırmadım mm.....
0 oy
tarafından
İnsanlık olmuş gitmiş ya 
0 oy
(7,731 puan) tarafından
Duymaya ne hacet canım gözleri de.kor değil ya insanların ... İyice yaşanmaz bir hâle geldi dünya 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 269 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 287 göst.
6 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 557 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 204 göst.