20 yaşında evlendim eşimin ailesi çok cimridir zaten 4 tane bilezik almışlardı oda kalın değildi yani bunlara ben takilmadim ama herkes laf etti yine sustum kayinvalidem nişan da ben pasta alamam felan dedi tülleri perdeleri annemden istemeye kalktı sürekli birşeyler almamaya çalıştı getirdiği çeyiz de herşey eskiydi birilerine dağıttım nikahta kinada çerezleri akrabalarının çantasına dolduruyormus bizimkiler görmüş çok görgüsüz davrandılar hep hatta gelin sandığına kardeş oturur para verilir ya ona bile 50 lira verdiler diye laf ettiler utanmadan sonra asıl bomba burada nikahta paraları onlar topladı nikahtan sonra birbirlerine girdiler benim evimde kayınvalidem diyor kayinbaban paranızı çaldı sonra kayinbabam geliyor oda diyor kayınvaliden paranızı çaldı ben ne diyeceğimi şaşırdım artık yine de olay etmedim ama eşim olsa diline dolardı benim yerim de yani ne bileyim şuan bakıyorum da çok pişmanım şuan ki kafamla olsa eşimin ailesini vs tanisam asla evlenmezdim birşey almamalarini geçtim ben zaten eşimi hiç zorlamadim hep uygun ucuz aldık herseyim oyleydi buna rağmen nişan da kayınvalidem eltimin halasını getirdi kadın herşeye karıştı alışverişten sonra ağladım resmen eşim de takma fln dedi keşke nişanı atsaymisim ama olan oldu işte cocukmusum içimi dökmek istedim...