0 oy
189 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar ben hiç dondurucudan fasulye çıkarıp yapmadım annem vrdi geçen şimdi çıkardım ama çözdürmeden hemen yemeği yapmalı mıyım ? Bende çözünsün öyle pişiriyim demiştim

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Poşeti ile birlikte bir tane kabın içine su koy Koy içine hemen açılıyor zaten taze fasulye canım Ben yazın kendi bahçemden toplayıp atıyorum dondurucuya Daha sonrasında bazen çözdürmeden pişiriyorum Bazen ise suyun içine koyuyorum Hemen açılıyor
tarafından
Tadında değişiklik olmuyor değil mi
tarafından
Yok canım tabiki ilk olan gibi taze olmuyor ama öyle bir çok fark ds yok
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Soğanın salcasini kavur buu hali ile koy fasulyeyi üzerine de 1 su bardağı sıcak su koy pişsin kuzum☺❤
tarafından
Varsa olur tabi kuzum biraz salca biraz ondan koy çok da güzel olur☺☺
tarafından
Tamam canım öyle yapıyım o zaman hiç yapmamıştım bakalım inşallah güzel olur ☺️
tarafından
Olur kuzum olur elinin lezzeti de girecek içine oh mis❤❤
tarafından
Hadi bakalım inşallah güzel olacak işe koyuluyum o zaman ben ☺️❤️ hazır benim bebe oyun oynuyoken şimdi yanıma damlar :D
tarafından
Bendede fasulye var iyi tarif verdin napsam diye düşünüyordum
0 oy
(158 puan) tarafından
Illa cozunsun dersen oyle de olur ben direk dolapdan alip yapiyorum
tarafından
Tadında değişiklik olmaz değil mi
(158 puan) tarafından
Olmaz olmaz misler gibi olur hemde afiyet olsun simdiden kuzum
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim :) ya ben hamilykn kokuyo diye hepsini çöpe atmıştım maalesef :(
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Cozdurmeden direk pisirebilirsin ama suyunu az koy
tarafından
Hmm tamamdır teşekkürler ☺️
0 oy
tarafından
Cozdurme canım soğanı salçayı koy fasulyeyide öyle koy suyunu kisikta pissin sarımsak ta at
tarafından
Tabikide canım çok basit fasulyeleri kir temizle domatesle birlikte kavur ama çok değil bir iki cevirsen yeter soğusun buz dolabı poşetine koy at buzluğa bende ilk defa geçen yaz yaptım bahçemdeki fasulyelerle çok güzel oluyormuş bu yaz daha çok yapacam Allah nasip ederse
tarafından
Zeytin yağı eklemek lzımmı kavururken? Dondurucudan çıkarırkende soğan kavurup sadece poşeti koyucaz değil mi ? Yaza deniyim bende :)
tarafından
Yok yağ koyma sogan salça kavuruyorum suyunu katiyorum sarımsak atıyorum pişirirken :)
tarafından
Tamamdır yaza deneyeceğim mutlaka teşekkürler ☺️
tarafından
Rica ederim canım ☺️❤️
0 oy
tarafından
Cözünmesine gerek yok canım fasulye sade miydi domates soslu mu? Eğer domates sosluysa salça eklemene gerek yok , değilse soğanı kavurduktan sonra salçayı da kavurup üstüne donukken atarsın fasulyeyi
tarafından
Sade canım salça ve domates yapıyım diyorum kışlık kavanozda domates vardı yoksa sadece domates mi katsam
tarafından
Kavanozda domates varsa ben olsam onu kullanirdim şimdiki domatesler mevsim dışı olduğu için tadi çok iyi olmuyor
tarafından
Onu kullandım canım :)
tarafından
Ellerine sağlık canim
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Yağda soğanı salçayı kavur domates biber koy hiç açılmasını beklemem ben poşetten direk çıkarır temcerinin içine koyarim kavurdugum salca soğan üzerine kıs altını o açılır hemen sonra bir tık açılınca kavur suyunu tuzunu koy pişmeye birak
tarafından
Tamamdır teşekkürler
0 oy
(1,577 puan) tarafından
Sebzeler buzluktan çıkarıldığında çözdürülmeden kullanılır. Çözünmesini beklerseniz kokusu değişebilir. Ben de dün buzluktan çıkarıp fasülye yaptım, direkt buzlu buzlu atmalısınız.
tarafından
Direk yaptım canım bende teşekkür ederim bende çözününce tadı değişir mi diye düşünmüştüm
(1,577 puan) tarafından
İyi yapmışsınız, elinize sağlık.
tarafından
Teşekkür ederim :) bezelye filanda mı direk yapılmalı canım
(1,577 puan) tarafından
Ben bamya, bezelye, ıspanak, fasülye, barbunya hepsini donmuş haliyle atıyorum. Bana annem çözülerek konulmaz demişti. Bir kere ıspanağı çözdürmüştüm sonra bir pis koktu attım yiyemedim. Sebzeler çözdürülmeden konulmalı diye biliyorum ondan dolayı.
0 oy
(3,128 puan) tarafından
Yapıyorum ben hemen soğan yağ dolaba koyduğum yeşil biber sonrada  donuk fasulyeyi de koyup ağzını kapatıyorum kısık ateşte çözülüyo sonra salça su mis gibi oluyo 
tarafından
Bende senin dediğin gibi bişey yaptım canım :D teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Sogani salcayi kavur 2diste sarmisak dogra kavur fasulyeyi at iki cevir mis gibi oluyo tadinda kokusunda hic bi degisiklik olmiy olsada yesek ekmegimin arasina koyarim ben hep
tarafından
Veriyim kuzum valla pişince beraber yiyelim ❤️ bende ilk defa yaptım geçen sene koku var gibiydi ama buzluktayken tabi ben o zaman hamileydim bana geldi koku sanırım ben öylece çöpe attım fasulyeleri:(
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Doğan salça yağ kavur içine at canim fasulyeyi sonrada 1 bardak su ekle tamdır altını iyice kis 
0 oy
(129,745 puan) tarafından
cozulmesi sart degil
0 oy
tarafından
Ben soğan ve kapya biber kavuruyorum sonra salça yida kavurup fasulyeyi koyup domates koyuyorum kısık ayarda pisiriyorum cozdurmeden koyuyorum fasulyeyi bu arada canım çok lezzetli oluyor
tarafından
Kapya biberle hiç denemedim onu bi sonraki yapışımda deniyim canım teşekkür ederim ☺️
tarafından
Rica ederim mutlaka dene cnm:)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 185 göst.
12 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (677 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 57 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,668 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 234 göst.
+1 oy
7 cevap 149 göst.
7 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Yeniheyecanlianne (364 puan) tarafından soruldu

408,495 soru

12,274,120 cevap

37,679 kullanıcı

Kategoriler

...