Inan boyle dusundugun icin hicbrseye yetisemiyosun. Ben de kaynanam kaynim ve kayinbabamla kaliyorum ek olarak esim ben ve 2 bebegim var. Hepsi calisiyo tek ben evdeyim. Butun islere de yetisiyorum. Onceligin sensin uyandiktan sonra kendine cocuguna zaman ayir kahvaltini yap dinlen, sonra ise basla ben genelde yemek falan yaparken mutfaktayken mama sandalyesine koyardim ilk cocugumu benimle birlikte dururdu. ikinci bebis hareketli cok orumcegine koyardim gezinir dururdu. temizlik bile yaparken ellerine bez veriyorum muzik aciyorum hadi silin diyorum fisfisin icine su koyuyorum ikisinin eline veriyorum hadi sikip silin. Esim benden suslenmemi beklemez zaten bildim bileli spor giyinirim makyaj yapmam. Arada bir saçımı acarim falan makyaj yaparim kendim için. daha iyi hissetmek için. Dene sende bebegin cok kucukse emin ol suan hicbisey yapamiyorum diyebilirsin ama ilerde hicbise yapamazsin ve kucukluk hallerini ararsin, kaynana evdeyse ver cocugu anne bak su evi bi toparliyim de. Emin ol ev toplicam dersen bakar cocuga kendimden biliyorum. temizlik yapcam al diyorum aliyo hemencik diger turlu bakmaz hic
Bak çiçeğim simdi öncelikli olarak git aynaya bak güzel bi gülümse ne kadar yakistigini goreceksin♥️ondan sonra git kocanın yanına güzelce gülümse yanağına da bi buse kondur o da güler zaten onun da güldüğünü görünce için daha bi coşkulu olur ister istemez o gülümseme devam eder sonra da doğaçlama takıl bacım işte Sana enerji veren şarkılar dinle,kendi kendine şarkılar uydur söyle,dans et evin içinde yada odanda bebeğine bakarken coşkulu coşkulu sev öp sonra zaten vücut neşeli haline alışıyor devamı geliyor♥️♥️♥️
1,492,549 soru
24,387,558 cevap
349,091 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın