0 oy
667 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Arkadaslar kendimle ilgili bir durumdan bahsedicem. Sorun yaşadığım bir arkadaşım olunca çok tartışma moduna girmiyorum ve umursamıyormus gibi davranıyorum ama umursuyorum aslında. Mesela bir arkadaşım var işi düşünce görüştügünu dusunmeye basladım. Cünkü gecen hafta gun ve saat belirledik cafeye gidecektik.onun ders cıkısında bulusacaktık.ben evdeydim. Mesaj attım yola cıktın mı diye.arkadasım bekar. "yengem hastaneye gidecekmis cocuklara bakmaya gidicem" dedi.tamam acil işi çıkmış anlayısla karşılarım ama bana hiç 'kusura bakma bugün gorusemedik şu gün görüselim' demedi bile.  Bu yaptıgı yanlıs degil mi sizce.bir de bu kisi sözde yakın arkadaşım yalnız kalınca her gün yazan biriydi.neyse ben bu durumdan rahatsız oldum ama kendisine bir şey demedim.normalde story paylaşan bir insan degilim sırf o "ben yoksam başka yakın arkadasları da varmıs" diye düsünsün diye hangi arkadasımla görüssem story atıyorum. Hatta eski fotoları sadece o görebilcek sekilde fake story yaptıgım bile oldu.bu durumuma da şaşırıyorum boşvermek en iyisi.ne tavsiye edersiniz? Sizce abartıyor muyum ?

15 Cevaplar

0 oy
(51,978 puan) tarafından

En İyi Cevap
Her kadin azicik anormaldir ☺️☺️☺️ yaptığın normal 

Ayrica sozlesip ekilnce bi daha gorusmem bende
(51,978 puan) tarafından
Hahahaha ☺️☺️ itiraf et sende yapmissindir ☺️
(63 puan) tarafından
Evet yani istese "arkadasımla gorüsucem" diyebilirdi yengesine ya da en azından nezaketli sekilde kusura bakma diyebilirdi. Hayır bir de bir hafta geçicek yine yazıcak filan ben cok cabuk unutuyorum bu durumları. Birazcık kinci olsam iyi olurdu
tarafından
Kiz ben ne story atarim nede durum hic yapmadim ama eltim cok yapiyo djhdhsh
(63 puan) tarafından
Kızlar fake story de görmeniz lazım. Bir uygulama var. Oraya resmi ekleyince başka birisi seni etiketlemis gibi gözuküyorsun.yani fake oldugu asla belli degil. Ama bunları yaparkende "abartmıyor musun sence de" diye düsünmedigim de olmuyor degil :)
(51,978 puan) tarafından
O kadarını bilmiyorum bende aktif kullanmiyorum Instagrami nadir resim atarim☺️
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bnce iyi yapiyosunnn  dayiii devamkee aynı bn sewdom senii :)))
tarafından
Kizz :)biliyomda buraya kimse kendini koymuyoya bnde  böyle yaptm:))
(11,626 puan) tarafından
Evet ezelde de dayiiii derler çok sarıyor izle sedoşum:D
tarafından
Aynn biliyom Ramiz dayı:))ahahahah
(11,626 puan) tarafından
Ahahah aynen :)))
tarafından
:))))))
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Platonik arkadaş aşığı olmussun kız :)) ne ugrascam ya boşver sal gitsin
(63 puan) tarafından
Bosvermekle ilgili taktiklerini bekliyorum :)
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Eee oattigin fotoları görünce cvp yaziyormu bişey diyormu
(63 puan) tarafından
Yazmıyor ama görmesi yeter. "Senle gorusmesem gorusecegim baska bir suru arkadasım var" anlamında.yerine de gidiyor bence
(2,564 puan) tarafından
Öyle canim da sen baya seviyosun galiba baya umursuyosun onu ama oda sen kadar umursasa paylaştıklarına cvp yazardı diye düşünüyorum
(63 puan) tarafından
Arkadaslarımla attigim storylere ne yazabilir ki ?

Bir de yakın arkadaslarım 2-3 tane. Bir de kolayca silip atamıyorum.mesela sorun olduktan sonra bir hafta sonra tekrar yazsa ve ortada buyuk bir sey yoksa konusmaya devam ediyorum.hic  umrumda olmamaları icin ne yapmalıyım mesela
0 oy
tarafından
 Ayniyiz :) 
0 oy
tarafından
bence abartmışsın. madem yakın arkadaşınsa keşke sen deseydin ya o gün görüşemedik sonrasında sesin çıkmadı müsait olduğunda ayarlayalım diye. 
(63 puan) tarafından
Normalde görüsuyorduk. Bu birkac haftadir böyle. Ben bir kere kuzenlerim plan yapmis diye gidemiycektim yanına.onda da açıklama yaptım kuzenlerimin izni sadece o günmüs filan diye. Ertesi gün yazdım tekrar hangi gün musaitsin diye. Ders saatlerinin oldugu defter yaninda degildi.bakip sana haber vericem dedi yine ses cıkmadı. Samimi olmasak hic yazmazdim ama gecen gunlerde mesajlasirken söyledim yine.yarın ogleden sonra boşum dedi ve o gün de "yengem hastaneye gidicek yegenlerime bakicam" dedi.hic nezaketen bir kusura bakma demek bile yok.aramizda bir sorun da olmadı yani.yakın olan bir insan boyle uzaklasınca o zaman hayatımdan tamamen gitsin diye dusunuyorum ben. Bir daha da ayarlayalim diye yazmam.kendi yazarsa da müsait degilim diycem
0 oy
tarafından
İyi yapmışsın bidaha da asla muhatap olmam mesaj atsa işim var yazarım ama yine geziyor gibi fake story at ohhh
(63 puan) tarafından
Boyle yapamiyorum. Sonucta bir yakın arkadaslıgımiz vardı. Bir anda silemiyorum.ne tavsiye edersin bu durum icin?
tarafından
Çok yakınınsa açıkça üzüldüğünü belirt canım ama bende dost kazığı çok yedim artık hiç alttan almıyorum
(63 puan) tarafından
Evet bu zamanda dostluk karmasık bir kavram.en iyisi bundan sonra sadece arkadas olarak görmek
0 oy
(20,272 puan) tarafından
Bence yanlış yapıyorsun. Gereğinden fazla seviyorsun sanırım arkadaşını. Kendine saygın da kalmaz böyle devam edersen. 
(63 puan) tarafından
Yakın arkadaslarım 2-3 tane. Bir de kolayca silip atamıyorum.mesela sorun olduktan sonra bir hafta sonra tekrar yazsa ve ortada buyuk bir sey yoksa konusmaya devam ediyorum.hic  umrumda olmamaları icin ne yapmalıyım mesela
(20,272 puan) tarafından
Herkesi kendi haline bırak. Seni seviyorsa gelir arar her zaman olmasa da arkadaşlık böyledir. Herkesin kendi yoğunluğu var. İster istemez arkadaşına insan her zaman vakit ayiramiyor. Bu olayda bişey yok. Bı özür dilemesi lazımdı elbette. Ben böyle bir durumda artık ondan hareket beklerdim. Herşey birgün bitebilir. Arkadaşlık da. Bunu göz önünde bulundurmak lazım her zaman
0 oy
tarafından
organize isler bacim. hic ugrasamam iyi kafa valla : D
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Siler atarım fakele makele uğraşamam kendi bilir. Her yerden çıkartırım hayatımdan bile 
(63 puan) tarafından
Yakın arkadaslarım 2-3 tane. Bir de kolayca silip atamıyorum.mesela sorun olduktan sonra bir hafta sonra tekrar yazsa ve ortada buyuk bir sey yoksa konusmaya devam ediyorum.hic  umrumda olmamaları icin ne yapmalıyım mesela?
(1,831 puan) tarafından
Kendine başka arkadaşlar edin. Sana değer veren birileri
(63 puan) tarafından
Başka arkadaslarım da var tabiki. Ama bu zamanda arkadaslık da karmasık yaa. Çoguyla dısarı cıkıp gezelim muhabbet edelim o moddayız
0 oy
(7 puan) tarafından
Sende onla bulusacaginda aynisini yap canim.Bosver senden dgerli mi .sende onu sinir edeceklri yap gorsun bakalim nasil biseymis
0 oy
(10,493 puan) tarafından
Ulan kırk yıl düşünsem fakr stori atmak aklıma gelmez.. çok ince düşünmeyin bosverjn kim ne yaptı ne yapmadi umrumda olmaz senin de olmasın 
(63 puan) tarafından
Evet umursamazligi ogrenmem gerek
(10,493 puan) tarafından
Böyle kafaya takmak zihni yorar mutsuz eder...
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Kız ne fenasnnn sjsjs 

Ama banada fikir oldu bundan sonra bende yapcam :D
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Gerçekte olanlari at canım  yoksa atma yani boşuna kendini küçük duruma düşürme.  Ve arkadasini da cok kafaya takma

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 324 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,117 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 396 göst.