Arkadaslar kendimle ilgili bir durumdan bahsedicem. Sorun yaşadığım bir arkadaşım olunca çok tartışma moduna girmiyorum ve umursamıyormus gibi davranıyorum ama umursuyorum aslında. Mesela bir arkadaşım var işi düşünce görüştügünu dusunmeye basladım. Cünkü gecen hafta gun ve saat belirledik cafeye gidecektik.onun ders cıkısında bulusacaktık.ben evdeydim. Mesaj attım yola cıktın mı diye.arkadasım bekar. "yengem hastaneye gidecekmis cocuklara bakmaya gidicem" dedi.tamam acil işi çıkmış anlayısla karşılarım ama bana hiç 'kusura bakma bugün gorusemedik şu gün görüselim' demedi bile. Bu yaptıgı yanlıs degil mi sizce.bir de bu kisi sözde yakın arkadaşım yalnız kalınca her gün yazan biriydi.neyse ben bu durumdan rahatsız oldum ama kendisine bir şey demedim.normalde story paylaşan bir insan degilim sırf o "ben yoksam başka yakın arkadasları da varmıs" diye düsünsün diye hangi arkadasımla görüssem story atıyorum. Hatta eski fotoları sadece o görebilcek sekilde fake story yaptıgım bile oldu.bu durumuma da şaşırıyorum boşvermek en iyisi.ne tavsiye edersiniz? Sizce abartıyor muyum ?