Ya gerçekten nefret ettim inanın kaçıncı katta nerde oturduğunu bilsem kapisina dayanacam yatak odama gün içerisinde asla girmek istemiyorum açıyorum ya 2 tane çocuğu var kadının nerden biliyorum tuvalete geçtiğim zaman seslerini duyuyorum yan binada oturuyorlar havalandırma dan sesleri geliyor sanırım yan bina da bizim tam dibimizde otuuruyolar her neyse o çocuklara o kadar aciyorum ki ya ne yapabilir bu çocuklar diyorum sürekli bagiriyor sanki yaşıtı biriyle kavga eder gibi yeteeeeer arttttiiiiik yeteeeeeer ama bogazliyorlar sanki kadını,alllah belanizi versin vs daha neler neeler anladiklarim bunlar çocuklar yaramazlık yapsalar sesleri gelir arada sadece koşma seslerini duyuyorum o kadar ama kadın hiç susmuyor bizim binada otursa adını katini bilir inan polisi ararım çocuklara aciyorum bir yandan da sanırım psikolojisi bozuk diyorum çünkü kadın tuvalete giriyor şarkı söylüyor tuvaletten bile çocuklarına bağırıyor çok istiyorum karşılaşmak ağzıma geleni saymak binamda olsa giderim usenmem ama yan bina hiç bilmiyorum şuan dus aldım odamda uzanayim dedim yine çığlık atar gibi neye bağırıyor bilmiyorum ben yoruldum o yorulmadi dusunsenize sabahtan akşama kadar hergun bagiriyorsunuz insan kendi bıkar ya bazen sabahin 8 inde basliyor
Benim üst kat komşum canim 10 numarali daire
1,492,615 soru
24,388,912 cevap
349,160 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın