0 oy
591 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ya gerçekten nefret ettim inanın kaçıncı katta nerde oturduğunu bilsem kapisina dayanacam yatak odama gün içerisinde asla girmek istemiyorum açıyorum ya 2 tane çocuğu var kadının nerden biliyorum tuvalete geçtiğim zaman seslerini duyuyorum yan binada oturuyorlar havalandırma dan sesleri geliyor sanırım yan bina da bizim tam dibimizde otuuruyolar her neyse o çocuklara o kadar aciyorum ki ya ne yapabilir bu çocuklar diyorum sürekli bagiriyor sanki yaşıtı biriyle kavga eder gibi yeteeeeer arttttiiiiik yeteeeeeer ama bogazliyorlar sanki kadını,alllah belanizi versin vs daha neler neeler anladiklarim bunlar çocuklar yaramazlık yapsalar sesleri gelir arada sadece koşma seslerini duyuyorum o kadar ama kadın hiç susmuyor bizim binada otursa adını katini bilir inan polisi ararım çocuklara aciyorum bir yandan da sanırım psikolojisi bozuk diyorum çünkü kadın tuvalete giriyor şarkı söylüyor tuvaletten bile çocuklarına bağırıyor çok istiyorum karşılaşmak ağzıma geleni saymak binamda olsa giderim usenmem ama yan bina hiç bilmiyorum şuan dus aldım odamda uzanayim dedim yine çığlık atar gibi neye bağırıyor bilmiyorum ben yoruldum o yorulmadi dusunsenize sabahtan akşama kadar hergun bagiriyorsunuz insan kendi bıkar ya bazen sabahin 8 inde basliyor:(

15 Cevaplar

0 oy
(1,778 puan) tarafından
Ses yalıtımı çok önemli, aslında yan bina diyorsun sizin katta değil belki yanlış algılıyor olabilirsin kuzum, çünkü yan binadakilerin sesi gelmez kolay kolay, tahammülsüz çok anne var
tarafından
Biz kiraciyiz eşim tayinci o yüzden zor ev bulduk bu ev biraz eski binalar arasında boşluk yok mesela bizim yatak odasının arkası onların yatak odası sanirim o yizden sesleri çok iyi duyuyorum bizim binada 1.kattakilerin sesi üst kattan geliyor gibi duyuluyor öyle düşün tahammülsuz anne çok evet ama bilmiyorum çok uzuluyorum çocuklara kendi de yorulmuyor mu acaba bağırmak tan
(1,778 puan) tarafından
Haaa çok yakın yani kuzum, öyle boşluk yoksa duyulabilir canım, valla o kadar bağırmaya çocuklarda korkar ve pısırık olurlar, psikolojisi bozuk çocuklar yetiştiriyorlar farkında değiller oy oy
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nerde oturuyorsun aynı ses bizim binadada var acaba dedim bizim binadan mi bahsediyor ☺️
tarafından
Ahhahahah karamandayim ben canım
(508 puan) tarafından
Bende bizim üst kat olabilir diye düşündüm :-) kadın çocuga bir harf öğretecek ne gerizekalığını bırakıyor ne mallığını çocugun öğrenesi varsada öğrenmez bas bas bağırıyor çocuklara
0 oy
(97 puan) tarafından
Bzdede vardi bitane ust katta kufrediodu cocuklarina bina sahipleri çıkardılar 
tarafından
Yazik gerçekten sadece çocuklara üzülüyorum ben sadece gün icerisinde duyuyorum basım beynim kaldırmıyor hemen odadan cikiyorum Allah'tan sadece yatak odamda duyuluyor ses o çocuklar nasıl dayanıyor diyorum
(97 puan) tarafından
Bn sikayet etmeyi cok düşündüm ama yapamadim
tarafından
Ben işte katları vs bilsem arayacam polisi rahatsız oluyorum diye değil inan sadece yatak odamdan duyuluyo zaten akşam bağırmiyo gün icinde sadece ,çocuklara üzüldüğüm için arardım
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Belki kadının bir rahatsızlığı vardır 

Sinir hastası vs manevi sıkıntısı vardır 

Benim binamda da var sanki evimde bağırıyor kadın rahatsız oluyorum ama napayım muhatap olmak istemiyorum 
tarafından
Evet bende öyle düşünüyorum kesinlikle rahatsız çünkü normal bir insan böyle bağırmaz
0 oy
tarafından
Çocuklara üzüldüm valla kuzum,o ses olayı da gerçekten cok kotu oluyor bizim katta 6 tane daire var iki dairenin ortasındayım alt üst dolu sesi sen düşün kuzum,duşa giriyorum benim banyonun yanında hemen banyo var kesin biri oluyor hemde 2 banyoda da asla rahat edemiyorum coo kötü bisey valla☹
tarafından
Normal ses olsa inan takmam ben sadece çocuklara üzülüyorum çünkü kadın bildiğin kendini bogazliyorlar gibi bağırıyor bence psikolojisi bozuk
0 oy
(11,228 puan) tarafından
Kız eski binada bizim komşular gece yatarken ses yapıyordu çocuklarına bağıra bağıra zorla sure dua okutturuyor uyuyamıyorduk sesten gülsem mi ağlasam mı, çocuklar anne bitti başka ne okuyalım diyor gecenin 1i ☺️
tarafından
Buda keşke ondan ses yapsa sadece ne güzel derim bu sürekli bagiriyor cocuklara üzülüyorum bazen diyorum keşke sesin kisilsada o çocuklar senin igrenc sesinden kurtulsa gece bağırmiyo sadece gün icinde
(11,228 puan) tarafından
Kız o kadın da bağırıyor herşey söylüyor çocuklara Allah belanızı versin faln
tarafından
Yazık ya keşke herkes anne olmasa olamasa
0 oy
(520 puan) tarafından

Benim üst kat komşum canim 10 numarali daire:D 

tarafından
Hahahaha
0 oy
(2,014 puan) tarafından
Benimde alt komşum öyleymiş ben çalıştığım için bilmiyorum  gündüzleri çocuğu tuvalete kapatıyomuş annem diyo çocuk yalvarıyo annecim nolur bidaha yapmıcam çok korkuyorum burası çok karanlık diye diyo annem banyo boşluğundan bağırmış çıkar o çocuğu çabuk ordan diye sesi kesildi çocuğun diyo bide çok vuruyomuş çocuğa çat çut vuruyo diyo bida duyarsam inip kavga etcem dedi, bende in söyle öyle terbiye verilmez diye dedim sinir oluyorum ya
tarafından
Yazık ya bende asla dayanamam bence de insin anneniz günah gerçekten keşke herkes anne olmasa olamasa:( bende bir defa bir kadın vardı bekarken çocuklarını çok döverdi kadının nosunu buldum gizli numaradan ben çocuk esirgeme kurumundan ariyorum diye korkuttum o kdr çok şikayet aldık ki devam ederse çocukları kontrol amaçlı geleceğiz gerekirse alınacak devlet korumasında kalacak dedim korktu
(1,778 puan) tarafından
Bunlar nasıl anne ya Allah'ım
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Allah yardım etsin bebelere
tarafından
Amiiiin amin çok amin
0 oy
(54 puan) tarafından
Ay aynı bizim evi anlattın gerçekten. Yan blokta sabah bi başlıyor çocuklara bağırmaya ama bağırmak bu değil bildiğin çığlık feryat bağırıyor. Çocukların asla sesi çıkmıyor. Haykırıyor kadın gün boyu yeteeerr sus gebertirim seni hiç değişmeyen remiksi oldu. Sanki benim evde bağırıyor. Kimse mi rahatsız olmuyor ya şikayet etmiyor anlamadım. Kocası bile eve gelince kadınla yarışıyor çok bunaldım 
tarafından
Ayy evet gerçekten aynısı kendisi umrumda bile değil bebelere aciyorum valla diyorum inşallah sesin kısılır diye üzülüyorum
0 oy
tarafından
Olabilir bende bagiryorum  çocuklara  normal durum sen abartyorsn bnce  çocuklara nie açıyorsun o anneleri doğruyu o bilir sen kendine bak
tarafından
Bence hiç abartmiyorum keşke buraya ses kaydi atabilsem herkes bagirir ki ben bagirmasina birşey demiyorum ama siz çocuklarıniza sizi bogazliyorlar gibi mi bagiriyorsunuz nasıl can havliyle böyle nasıl desem ya hani ölüm haberi alırsınız gormussunuzdur çığlık atarlar ya aynen öyle bütün gün çocuk onlar yani bence psikolojik sorunları var zaten normal bir insan böyle bagirmaz
tarafından
Kız bnde bazen Cook bagiryorum ya açaba bana mı diyon ama sen karamandasn oğlum yaramaz bnimde ayy bilmmki şikayet et ozmncnm
tarafından
Bilsem zaten sikayet edecem kendim rahatsız olmuyorrum sesten gece değil sabah bağırıyor zaten sadece çocuklara üzülüyorum ki bence sorunları var zaten normal bir insan tuvalet te bile bağırır mi cocuklarina tuvalette kadın şarkı bile söylüyor yani davranışları da normal değil çocuklar yaramazlık yapsalar onların da sesi gelir onları duymuyorum sadece arada kosuyorlar o kadar
tarafından
Ozamn  kadnn psikolojik sorunu War cnm
0 oy
(123,062 puan) tarafından
yan tarafin yonetimiyle konus rahatsiz oldunu soyle
tarafından
Sevdoş eve geldim ben şimdi lavaboya gittim lekelenme olmuş bende acaba nişan mi yoksa alttan muayene etti ondanmidir hafif sancım da var
o muayene nisani tetikkiyo
tarafından
Ayy geliyo galiba bu sefer
valla gekiyo seninki
tarafından
Kız ne yonetimi bildiğin eski bir bina binadakiler demek şikayetçi değil ki kadın devam ediyor :))
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Al benden de o kadar üst katına yaşlı bi çift taşındı kızları yakınlarda oturuyormuş haftanın 5 günü burda 2 erkek küçük çocugu var her gün bir curcuna koşturmaca . Ben hamileyken duydum bunu bi kaç kere bende bağırdım Allah asıl senin belanı versin sen nasıl annesin polisi arıyorum gelsin kurtarsın o çocukları senin elinden diye sonra bi daha duymadım bizde de ses yalıtımı yok maalesef ışık açma seslerine kadar duyuyorum. Allah böylesine akıl fikir versin öyle bi anneyle büyümek korkunç bir şey . Keşke sende neresi tam olarak tespit edip şikayette bulunacağım diyebilsen belki biraz korkar 
0 oy
tarafından
Bu benm alt komşum yemin edermki aynı canm bela oluyo salakk dio gerizekalıı dio malll dio
tarafından
Yazik ya aciyorum çocuklarına böyle insanların
0 oy
(2,919 puan) tarafından
Ayy seni en iyi ben anlarım. Üstte bi kadın vardı bağırmak, son ses ağlamak. Hergün her saat süpürgenin demirini yere sürterek süpürmek. Gece yarısı bağırıyordu ayağını tam yatak odasında güm diye yere vuruyordu aklım çıkarak uyanıyordum. Bir şeyde yapamadık ama çok etkiliyor insanın psikolojisini. Sanırım küçük bebeği vardı. Ama bi yandan da üzüldüm hasta veya ciddi sorunları var diye. Normal olamaz öyle bir insan. Allah yardımcın olsun. Biz başka ile taşındıkta kurtulduk şükür 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 287 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 1111 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 645 göst.
25 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,174 puan) tarafından soruldu

406,229 soru

12,179,743 cevap

36,673 kullanıcı

...