+1 oy
378 göst.
Aile kategorisinde (139 puan) tarafından
Çalışıyorum 2 yaşındaki oğluma babaannesi bakıyor oğlum bana çok düşkün sen yokken sana yaptıklarını bana yapıyor beni annesi gibi görüyor dedi ne düşünücemi bilemedim iyi Veya kötü siz ne düşünüyorsunuz 

19 Cevaplar

+1 oy
(4,174 puan) tarafından
Iyi bişeyy .. :) .....
(139 puan) tarafından
Gerçekten mi
(898 puan) tarafından
Katılıyorum size+
(4,174 puan) tarafından
Gerçekten onlar( kaynana görümce anaanne teyze) cok seviniyolar cocuklar onlara düşkün oldugumu .. :)
-Reklam-
+1 oy
(3,166 puan) tarafından
Canım bu sözde ne var ki, sen zaten canı kanı oldugu için babaannesine bırakmıyor musun? Ondan fazla kime güvenebileceksin? Bir annesi de o değil mi? Diyelimki kötü niyetle söyledi öyle dedi diye çocuk seni silip atmıyor ya, annenin yerini alamaz ki kimse taktığın konu bu olsun ❤️
+1 oy
(7,439 puan) tarafından
Ben iyi niyet arayamiyorum boyle seylerde hicte hosuma gitmiyor ona annesi gibi degil yerini bilim babannesi gibi davranip babannesi gibi sevmeli 
0 oy
(122,508 puan) tarafından
uzulme yaa kotu niyetlen dememistir bende en az senin kadar iyi bakiyom anlamimda denistir
(139 puan) tarafından
Aslında üzülmedim sadece doğruyu düşünmek istiyorum neyin kafasında böyle diyor acaba
0 oy
(2,671 puan) tarafından
.ya ne olucak ki canım onunla çok zaman geciridhi için alışmış benim kız kardeşimin bebegine de annem bakıyor doğduğundan beri kendiis calisiyro annemi annesi gibi görür yani bu can sklicak bir durum dwil ki  bebek snein sonuçta 
(1,950 puan) tarafından
Ne yazdın kiz :D harfler nerde
(2,671 puan) tarafından
Çok mu karışık olmuş ha ha :-):-):-)
(1,950 puan) tarafından
Evet :D
(2,671 puan) tarafından
Aslinda bunda kötü birşey  yok demek istedim ya ne güzel kadın bakıyor
0 oy
(7,686 puan) tarafından
Bunda kötü bir şey yok canım. 
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Yani kadın bakıyormuş canım hem de babaannesi yani olabilir ben kötü düşünmedim 
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Bence hiç hoş değil. Bu kaynanalarin amacını anlamıyorum.
(1,950 puan) tarafından
Bence de degil bilemedin yakinimda cok sey diydgum icin
0 oy
(551 puan) tarafından
Yine seninki sen yokkenmis ben evde olduğum halde oğlum annemi annesi gibi görüyor sence ben ne düşünmeliyim ? Bu konunun önüne geçmek çok zor bir şey desem annem alınıyor demesem kendimi bı garip hissediyorum. 
(139 puan) tarafından
Kendi annenizi daha iyi anlıyorsunuzdır sizce ne düşünüp böle yapıyorlar
(551 puan) tarafından
Ben hamileyim canım annem üzerimdeki yükü almaya hafifletmeye çalışıyor anlıyorum ama hani evlat sonuçta kucagima gelmek istiyor annem anneni rahat bırak diyerek gelip çocuğu da alıp gidiyor. bı yerine bişey olsa misal bir yere vurdu diyelim ağlarken gelip sarılmak istiyor annem susturmak için kucağımda ağlayan çocuğumu alıp götürüyor. İyi bişey yapıyor lakin psikolojik olarak kötü etkileniyorum oğlumda bütün bunların sonucunda anneme yöneliyor tabi.. kucağımdan aldığında üzülüyorum senin için deyince de bir şey diyemiyorum. Bir dogursaydim diyebiliyorum sadece...
0 oy
(16,910 puan) tarafından
Oğluna senin baktığın gibi iyi bakıyor demek. Ne güzel 
(2,671 puan) tarafından
Ya işte bazen insanları anlayamiyrz kötü baksa kötü deriz iyi baksa şikayet ederiz şükür etmeyi bilmeyiz valla
0 oy
(7,973 puan) tarafından
Hiç bi art niyet yok hatta senin daha iyi hissetmn lazım seni aramiyo diye cnm
0 oy
tarafından
Kotu bir şey algılamadım 
0 oy
(1,415 puan) tarafından
Bişiy yok ki bunda bnmde oğlum babasına düşkündür aşırı bağımlıdır abimlere gittik 2 gün babasını özledi istedi 3. Gün abime baba diye arkasına dolandı dışarı çıksa ağladı kızını kucağına alsa ağladı bnm babam diye :))) sonra babasını görünce yine babaya koştu dayısının yüzüne bakmadı :))))
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Övülmeye ihtiyacı var sanırım 

Bananemiz ne güzelde bakıyo sana oğluşum falan de çocuğunu severken 
0 oy
(2,593 puan) tarafından
Bende çalışıyorum oğluma 8.5 ayından beri babaannesi bakıyor 5 gün sonra 21 aylık olacak 1 yıldır çalışıyorum ben varken benim yanımdan kucağımdan inmiyor ama ben işteyken bütün nazını peşinde dolanmasını babaannesine yapıyor ben şahsen art niyet aramıyorum çünkü gerçekten güzel bakıyor hatta oğlum babaanne diyemiyor önceden baba derdi tek şimdi anne diyor oğlum öyle dedikçe efendim babaannem diye geri cevap veriyor
(139 puan) tarafından
Bizimki öle dese ger efendim annem der kesin
(2,593 puan) tarafından
onu bilemem canım ama gerçekten torunları tarafından sevilmek çok hoşlarına gidiyor kendi annemden de biliyorum yeğenlerim anneme çok düşkündür oğlumda anneme düşkündür çok mutlu oluyorlar ben ileri bir boyuta taşınmadığı sürece çok takılmam
0 oy
tarafından
Bnce kötü bişey dememiş aşkm bnm kızım bnden sonra anneanesine düşkün sonra babannesine ben mutluyum valla onlarında evlatları canlarının canı aşkm
0 oy
(606 puan) tarafından
Yani normal bence neticede belki cocu senden çok onu görüyor kötü niyetli değildir 
0 oy
(18,571 puan) tarafından
Ee ne güzel. Koyu bişey yok bunda bence. Çocuk orda iyi demek ki. 
0 oy
(250 puan) tarafından
Senin yokluğunu aramıyor demek istemiş senin oğlan da sen yokken yokluğunu hiç aramıyor deseydin :))

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 445 göst.
23 Haziran 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 365 göst.
29 Ekim 2023 Aile kategorisinde Lorkelorke (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 223 göst.
29 Ekim 2023 Aile kategorisinde Lorkelorke (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 321 göst.