0 oy
376 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebekler  benim bildiğim annesinin kucağından inmez odadan çıktığında ağlar ama benimki öyle değil gece gündüz ben bakıyorum babası hiç yardımcı olmaz 5 dakka bakar bırakır ama babası ve babaannesini görünce heyecanlanıyor hemen bende hiç heyecanlanmaz bu duruma üzülüyorum gerçekten 

20 Cevaplar

+2 oy
(7,620 puan) tarafından
Sen çocuğun sana dönük olsun istiyorsun ama cocuk dışa dönük bu durum seni rahatsiz etmemeli 
tarafından
Babası ve babaannesi ben doğum yaptıktan sonra beni kovdu 3 ay babamlarda kaldım hiç umrunda olmadık çocuğu bir gün sormadılar  şimdi de kendilerine alıştırdılar babaannesi hergun bizde çocuğu iyice alıştırdı onu görünce aşırı heycan yapıyor üzülüyorum gerçekten bana hiç düşkün değil ben yokken hiç beni aramıyor
(7,620 puan) tarafından
Ne olursa olsun senin anne oldugun gercegini değiştirmez kendince sebeplerin vardir muhakkak
Büyüdükçe degisir merak etme
tarafından
İnşallah
-Reklam-
0 oy
(2,490 puan) tarafından
Ahhh çok stres ettim bu konuda bı zamanlar. Sinir olurdum oğluma kızardım hatta. Benden başkasına heves ediyor diye. Merak etme canım ben de buraya post açmıştım düzelir dediler inanasim gelmedi çünkü hiç yanasmazdi bana. Gerçekten de değişti çocuk peşimi bırakmıyor anne anne diye hep bana yöneliyor
tarafından
Ya ne güzel kaç aylıkken size alıştı
(2,490 puan) tarafından
İkinci doğuma yakındı hissetti mi artık bilmiyorum sürekli beni istemeye başladı canım. İki yaşını geçince ama senin ki daha erken ister seni belki şimdi erken daha annesi oyun falan kim eğlenceli gelirse gonlunu eğlendiriyor senin sevgini güvenini kazandı ne de olsa ☺️❤️
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Çünkü zaten bütün  gün seni görüyo farklı yuz görünce heyecanlanmasi normal degilmi ?
tarafından
Babaannesi hergün bize geliyor kendine iyice alıştırdı onu görünce aşırı heycan yapıyor bende öylece izliyorum
0 oy
(832 puan) tarafından
Demekki güvenli baglanma oluşmuş :), sevgin ona yeterli :)  gitmenden korkmuyor:) 
tarafından
Bence beni onları sevdiği kadar sevmiyor üzülüyorum gerçekten
(832 puan) tarafından
Anne sevilmezmi hiç. Yapma böyle kendıne zulüm etme hayatı. Senden emın oldugu için öyle
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Hiç üzülme canım:) benim olanda ilk zamanlar babaciydi dedimki hani erkek çocukları anaci olurdu bu babaci dedim şimdi 19 aylık benden başka kimsede durmuyor acayip anaci ve bazen bu durum yoruyor insanı bosvwr takma 
0 oy
(331 puan) tarafından
Ayy ne güzel işte maşallah Bnmki de yapışık bana vc ye giderim kapıya gelir ayneeee diye ağlar o derece artık babası sever uyutmaya çalışır gitmez babasına 
0 oy
(780 puan) tarafından
Biraz garip bı durum benim ikiside bana yapışık büyük 5 yaşına girecek hala oda aynı küçük afederdersin WC girmeme izin vermiyor kapıyı kapatıp da 13 aylık babasına da çok düşkün ama bensiz durmaz farklı oluyor dmeekki her bebek kız mı bebebgin kız bebekler babaya daha düşkün oluyo diyolar ya bilmiyorum 
tarafından
Erkek şimdi siz öyle diyince daha çok üzüldüm yanımda hiç yatırmadım fazla emmedide ondan mı acaba ama gece gündüz ben bakıyorum alışması lazım ama yok hiç beni aramıyor çocuk
(780 puan) tarafından
Üzülme canm annenin yerini kimse tutamaz benim çocuklarımın babası benim dışımda kimseyi pek görmüyor o yüzden de olabilir babada akşam geliyor bana daha bağımlılar seninkisi babaannesini flan sık görüyormuş ondan da olabilir
0 oy
tarafından
Kız ne güzel deli mjsjn . Yemek yiyorum üstüme tırmanıyor. Odadan cikiyorum ağlıyor . Bunun neresi güzel rahat yok 
0 oy
tarafından
Canım dert ettiğin şeye bak bir dönem oğlum hep babasında uyurdu şimdi 10 buçuk aylık ben odadan çıkar çıkmaz ağlıyor yani bu dönem dönem değişebilir kendine dert etme bunu  
0 oy
(14,669 puan) tarafından
Farklı yüz görünce heyecan yapıyordur merak etme bütün çocuklar annelerine bağlı biraz daha büyüsün anlarsın 
0 oy
(134,009 puan) tarafından
bundan rahatsiz olmak yerine bu durumda mutlu olmalisin
0 oy
(4,987 puan) tarafından
2 yasina gelsin bak bakalım nasıl baglaniyor sana yapışık ikiz gibi dolanirsiniz ortada ☺️☺️
tarafından
İnşallah dediğin gibi olur ya☺
(4,987 puan) tarafından
Ozaman hiçte mutlu olacağını zannetmiyorum kuzum
Cok zor babada olsa illa ben gözünün önünde olacam
0 oy
(594 puan) tarafından
Canım 3 yasınsçda hala öyle malesef ki. Cocugun kendisiyle ilgili 
0 oy
(180 puan) tarafından
Benimde oğlum babaona aşırı düşkündü beni bilmiyordu emmediği için öyşe yaptığını düşündüm ama 15 aylıkken peşimden ayrılmamaya başladı tuvalte bile birlikte gidiyorıx bence bebekler kimi özlerse o çekici geliyor babannesi gelince gördüğü için seviniyordur 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Kız sen zaten ceptesin onlar kırkta bir görünüyor ondandır heyecanı:)
tarafından
Yok kaynanam öyle bir alıştırdıki günde 10 kere gelir uğrar onu unutmasın diye
(4,589 puan) tarafından
Takılma düzelir canim
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Benim oglum da kucuklugunden beri babaciydi inanilmaz derdim hep kizlar babalarina duskun olur genelde diye 28 aylik hala babaci ben markete giderim birakip hic aglamaz babasinin pesine aglar o eve gelsin beni gozu gormez arabayi park ederken bile o surese kiyameti koprr baba baba diye gorenler anne diye aglar cpcuk.seninki baba diye aglyo diyor:)))
0 oy
(503 puan) tarafından
Daha güzel keşke benim oğlumda öyle olsaydı bir iş yapsaydım 
0 oy
tarafından
1 yaşından sonra daha çok değişiyor durum  bebek o nasil hissediyorsa öyle davranıyor maalesef adam seçemiyorlar 
0 oy
(18,184 puan) tarafından
Ne olursa olsun o senin çocuğun ve en çok seni sevecek aksi mümkün mü bir düşün kendinden pay biç anneni mi çok seviyorsun babaanneni mi tabiki cevabı annedir bu sorunun büyüdükçe iyice neyin ne olduğunu anlayacak 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 357 göst.
9 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ygurbet (172 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 317 göst.
22 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Syma (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.