0 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde (849 puan) tarafından
Emziriyorum yatıriyorum 10 dk geçmiyor bağırıyor tekrar emiyor gazı çıkıyor ama aynı 12den beri böyle en sonunda salona geldim yattım koltuğa yataktan in çık çok zor oldu ve bend ağlıyorum :(( eşimle yatmak istiyorum lohusa psikolojisine girdim ya off

20 Cevaplar

+5 oy
(87 puan) tarafından
Canm belki doymuyodur ac oldugubicin agliodur benim kizimdan biliom mama yiyince uyurdu sutim fazla olmadigi icin doymiodu acliktan uyumuyodur
(3,547 puan) tarafından
Katılıyorum 3 günlük bebe aglıyor uymuyorsa yüzde doksan açtır. Mama verdiğin halde uyumayıp aglıyor sa bir çocuk doktoru görmesi detaylı muayene edilmesi sarttır
(87 puan) tarafından
Aynen canm yada gaz sancisi veya. Karin agrisindanda olabilir
-Reklam-
+2 oy
(780 puan) tarafından
Ah canım kıyamam merak etme hepsi geçecek inşallah birde bakmışsın yaşına girmiş doktorumuz bana bir bebek ilk 15 gün gazdan değil açlıktan ağlar 15 gün sonrasında gazla tanışır demişti seninle doymuyo olabilir mama deneyip güzelce gazını çıkarıp hafif kundak yapıp dene bide uyutmayi eşine olan soğukluk da lohusalıktan ben de ilkimde eşimden nefret etmiştim resmen rabbim yardımcın olsun yanında duracak kimsen yok mu senin dinlenmeye ihtiyacın var 
0 oy
(2,769 puan) tarafından
17 günlüğüz bizdede durumlar aynı eşim salonda ben odada uyuyorym.uyumak dersek onada
0 oy
(324 puan) tarafından
Mama takviyesi dene istersen daha çok yeni olduğu için sütün oturmamıştır onu da dert etme sakın 1 haftaya düzelir 
(849 puan) tarafından
Mama da veriyorum zaten emerken bile ağzından süt taşıyor ben anlamadım ya
(324 puan) tarafından
O zaman senin kokunu da istiyo olabilir sağlık ocağında hemşire ve doktorum gak demeden meme ver her fırsatta emzir demişti zor bir süreç 1 aya gelince rahatlıyosun
(65 puan) tarafından
Sütün fazla tazyikli olabilir mi? Eger agzindan cok tasiyorsa, emerken boguluyor gibi oluyorsa tazyigi fazla olabilir bu da fazla gaz yapabilir.
0 oy
(999 puan) tarafından
Malesef bu süreç böyle canım ... Geçiyor ama sabret
0 oy
(1,326 puan) tarafından
5 aylık ve hala uyuyamıyorum uyumuyor :(
0 oy
tarafından
Ya canım insan ilk iki ay ben geceleri yarim saat tek uyuyordum. Böyle yani alışması lazım
0 oy
tarafından
Doymuyor olabilir sen gazını çıkarsanda genede sancısı olabilir 
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Ilk gnler cok normal.soyle dusun.karni toksa bile senin kokuna ihtiyaci var.suan o sudan cikmis bir balik.ve tek tanidigi bildigi sensin.seninle guvende hissediyor.korkuyor seni istyor acikiyor seni istiyor.bende oyleydim 2 dk ceker yorulur uyurdu yerine koyardim 10ndk snra geri uyanirdi.yoruldugu icin uyuya kaliyor uyudugu icn doymuyor ee doymayincada sık kalkiyor.gececk bugnler hic merak etme.ayrica sut sag arada uyu esin versin 
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Ağlarken ayaklarını karnına çekiyorsa gazı vardır bazen çkardkları gaz yterli olmuyo doymuyo dcem mama veriyrum demşsin
0 oy
(101 puan) tarafından
Gunduz nasıl, henuz gece gunduzu de oturmamıştır, benım bebeğim de öyleydi ilk hafta uzun uykuları gunduz yaoıyordu gece surekli memede durmak istiyordu.Sonra değişti gece uzun uyumaya basladı. Uzun dediğim en fazla 2 saat 2 saati geçirmeden emzirmek gerek. Emzirirken de aktif emmesine dıkkat edin uyursa yorulup uyandırın ilk aylar öyle malesef 
0 oy
(136,155 puan) tarafından
sutun yetmiyo olabilir gazi tam cikmiyodur
0 oy
tarafından
Emin ol geçiyor bu günler destek verecek birileri varsa gündüz baksın sen dinlen bebek alışma sürecinde çiş sayısını kontrol et şayet azsa açtır yada karnını bak hafif Settar bile sancısı vardır gaz damlası kullanmaya çalış 
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Canım gaz 15. Günden başlar o bebek açtır bol bol bol su iç süt yapsın 

Bebek doymuyor olabilir bir 30 CC mama ver bakalım duruyor mu öyle 

Mama geç sindirilir 2-3 saatte bir vermek gerekir 

Ve hoşgeldin annelkk böyle birşey hiç kolay değil 
0 oy
(80 puan) tarafından
Doktor demişti uyursa bile bir müddet emmeye devam etsin siz farkında değilsinizdir ama damla damla dökülüyordur ağzına süt. Sonra kaldırıp sırtını sıvazlayın avuç içiyle hafif sırtın vurun , poposuna vurun gazını çıkarsın rahat uyur inşAllah uyursa bile gazını çıkartın mutlaka dedi
0 oy
(560 puan) tarafından
3 günlük bebe doymuyosa falan demisler ama aç kaliyosa zaten sarılık olurdu sarılığın etkisi ile uyandiramazdin uyumayip yememesindense uyanip bol bol yemesi daha guzel bence oturarak uyumayı denesene bide bebeğini göğsüne yatır emzirdikten snra hafifte arkaya yaslan ben en son böyle bulmuştum çözümü 
0 oy
tarafından
Seni çok iyi anlıyorum ama daha çok yeni şimdiden kendini salma,sabırlı ol . Muhtemelen aç olduğundan ağlıyordur şuan tek huzur bulduğu yer senin yanın. Senden başka kimseyi tanimiyor ,sana muhtaç öyle düşün .Zaman çok çabuk geciyor. Yaşarken çok zor geliyor , bitmeyecek sanıyorsun ama geçiyor inan. Şuan minicik annesi al koynuna beraber uyuyun, ten teması olunca sakinleşir. Yenidoganken karnı tok , altı temizse, gazı da yoksa uyur. Sütünün yettitiginden emin değilsen mama vermeyi deneyebilirsin tabi dra danissan daha iyi olur ama . Sağlıkla büyüsün kuzucuk .
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Kuzum ya yorumlara baktim biraz benim kizimda uyumazdi sonradan anladimki yavrumun karni ağrıyormus süt diyeti yapinca biraz daha duzeldi sut alerjisi varmis kizimin inek sutu ve urunlerini birakinca düzelmisti 
0 oy
(7,784 puan) tarafından
Canım daha dur dış dünyaya uyum sağlamaya çalışıyor bebek bol bol emzir ten teması yap kokunu alsın biraz zaman geçince olağan olacak herşey panik yapma.
0 oy
(322 puan) tarafından
Canım oğlum 5 aylık 5 aydır eşimle beraber yatmıyoruz. Bazen soruyorum ona bir gün birlikte uyuyabilecek miyiz diye. Bozma moralini bugünler gelip geçici 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 775 göst.
27 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mizginhavin (1,384 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Nz (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 366 göst.
3 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 455 göst.

412,839 soru

12,429,815 cevap

45,637 kullanıcı

Kategoriler