Merhaba hanımlar benim sorum olacak biz şimdi memlekete uzak bir şehirde yaşıyoruz tek kardeşim babam vefat etti annem tek başına yaşıyor 8 aylık da evliyim en başından hep anneme yakın olacak uzağa gitmem dedim büyük konuştum galiba bunu yaşıyorum. Esimin ailesiyle komsuyduk bu vesile ile oldu. Evlenmeden önce bana istediğin gibi gel git diyen insanlar evlendikten sonra elalem laf ediyor çok sık geliyorsun gibi laflar ettiler. Ayda bir gitmem çok sık olmuş benim annem orada yalnız. Eşimin ailesi de bu lafları bana taşıdı elalem laf ediyor bidaha birlikte gelin bu kadar sık gelmeyin gelirsen bile kalmadan git dediler. Esim polis olduğu için o kadar izni olmuyor. Şu an iki aylık hamileyim memlekete gidip kendime alışveriş yapacağım gün gün kıyafet vb. olmuyor artık bildiğim yerler var oradan alacağım o bile sorun oldu onlara burada yokmuymus niye buradan almiyormusum.. Ben burayı o kadar bilmiyorum hem orada daha hesaplı alacağım tanıdık yerler var hem ramazan önü annemi akrabalarımi görmek istiyorum. Bilmiyorum bunlar böyle yaptıkça beni hayattan sogutuyorlar akıl verin zaten hamilelik psikolojisi bunaliyorum üstüne bu lafları duymak daha bir beter yapıyor.