0 oy
227 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,269 puan) tarafından
Merhaba oncelikle her keze  kizlar esime hediye ariyorum 6 nisan esimin dogum gunu ama akliniza gelebilecek her seyi aldim cüzdan gömlek pantolon tişört kazak ayakkabi Kemer saat tesbih parfum deri mont resimli tablo  ve suan ne alabilecegimi bilmiyorum bana yardimci olurmusunuz 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
sacindan anahtarlik yaptr ya da cocugun varsa cocugunun swcindan
(1,269 puan) tarafından
Yapan bir site varmi onerebileceginiz
tarafından
instagramda ekopsi sac tarasarim diye ara cnm cok cikar.. ben eskiden yapiyodum su ara yapmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
banyo ve traş bakım seti, kol düğmesi :) 
0 oy
(13,876 puan) tarafından
Arabaniz var mı izle özel ruhsat kabı ve plaka yazılı anahtarlık alabilirsin kimi insanlar sever öyle seyler
0 oy
(1,405 puan) tarafından
eğer sigara kullanıyorsa şarjlı çakmak var isimde üstüne yazılıyor çok şık alabilirsin
(1,269 puan) tarafından
Aklima geldi de cakmak yaptırdım 2 kere zippo o yuzden farkli bisey dusunuyorum ama bulamıyorum
0 oy
tarafından
Bende aynı dertten muzdaribim 1 Nisan evlilik yildonumu ne alacam diye düşünüp duruyorum bende bekliyim şuracıkta wjsj☺☺
(1,269 puan) tarafından
Ya aklima resimli led geliyor da bi isine yaramiycak diye vazgeciyorum :))
tarafından
Cok güzel bence illa isine yaramasi gerekmiyor ki bacım anısı kalsın geçen sene eşim ikimizin resmini tablo yaptırmıştı☺ şeyde yapabilirsin bak şimdi geldi aklıma karakalem ile aile resmi ciziyolar onlardan da olabilir☺ibrartie instgaram adresi
(1,269 puan) tarafından
Instagram a bir turlu güvenemiyorum :)) guven sorunu var azicik internet e
tarafından
Sayfaya bi bak kuzum inanırsın sende cok doğal güvenilir bi sayfa
0 oy
(2,040 puan) tarafından
İhtiyacı olduğu birşey yokmu onu al yada mesela dışarı çıkma imkanınız varsa hediye parasıyla yemeğe götür 
0 oy
tarafından
Takım forması alabilirsin
(1,269 puan) tarafından
Takim tutmuyor
0 oy
tarafından
Erkeklere hediye almak eziyet resmen 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Apple kulaklık almıştım ben eşimin çok hoşuna gitmişti belki fikir olur 
0 oy
(87 puan) tarafından
Sigara içiyor mu çakmak alabilirsin elektrikli çakmaklar var çok güzel zippo gibi üstüne eşinin ismini soy ismini yazdırırsın 
(87 puan) tarafından
Ayy sonradan gördüm almışsın çakmak neyse Allah yardımcın olsun canım başka bişey gelmedi aklıma :)
0 oy
(14,167 puan) tarafından
Aa 6 Nisan bizim yıldönümumuz♥️♥️♥️ baharda giyebileceği tarzda bir şey alabilirsin bence kot ceket falan seviyorsa tabi 
0 oy
(5,092 puan) tarafından
Bluetooth kulaklık.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 66 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 244 göst.
6 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde UyurGezer (1,643 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 263 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mrn47 (946 puan) tarafından soruldu

412,228 soru

12,409,479 cevap

44,773 kullanıcı

Kategoriler

...