0 oy
623 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar sorum şu 3 3 buçuk milyon parası olsa babanızın 5 kardessiniz 2 kız 3 oğlan 2 abim büyük sonra bn bnden küçük erkek kardeşim onun da küçüğü kız kardeşim var bı tek bn evliyim ve bir oğlum var  abim mandıra açmak istiyor büyük mandıra  ona gidecek babam kendilere abilerime ev yaptıracak (babam evini de satacak) abilerim in düğün masrafları ve eşya masraflarına gidecek (ha bide evi babam kendi yaptıracak arsasi var oraya yaptıracak o yüzden normal evden ucuz oluyor (3 katli ev 2 digun masrafu 2 ev yeni ev eşyası biraz erkek kardeşime  eğitim parası atmaya düşünüyor para biraz da arsa almayı düşünüyor biz kızlara bişe Yok siz olsanız kırılır mıydınız size para vermeyip erkek kardeşlerinize verse ya da eşiniz kırılır mi

68 Cevaplar

0 oy
(599 puan) tarafından
Kirilirim galiba ya hiç mi senin de hakkın yok 
-Reklam-
0 oy
(119 puan) tarafından

Artık benim babam olmaz :D

0 oy
(1,373 puan) tarafından
Babam verir hiç öyle ayrımcılık yapmaz 3 kardeşiz 1 erkek kardeşim var ablamla ben evliyiz erkek kardeşim bekar yeri geliyor emekli maaşından ablama ve bana harçlık veriyor oğlum hastalansa hastane masraflarını karşılıyor 3 katlı ev var köyde İstanbul'da 1 daire daha var yani rabbim yaşatmasın boşansak bile gidecek kalacak dairemiz var baba evinde ablamın da kendi dairesi benimde kira da oturmuyoruz çok şükür babamın sayesnde hiçbirimizi ayırması ama öyle geri kafalı aileler var ki kız evlatlar umrunda değil sinir oluyorum öyle insanlara 
0 oy
(503 puan) tarafından
Böyle bişey olsa babam erkek çocuklarına verir hiç sanmam kızlara versin sonuçta 8 kiziz kime vericek:-)

Geçen gün kayınpederim iki kızının payınıda verdi 
0 oy
tarafından
Eşim lafını eder ben sustururum ama ben alınır kırılırım en azından 10 20 harçlık vermesi lazım size o paradan. Ki benim babamında yerleri felan var fındık var az emekli maaşı ile geçindigi halde eline ekstra para geçse verir bize harçlık 
0 oy
tarafından
Benim babam asla boyle bisey yapmaz ama yaparsa da kırılmak degil olay cikaririm net. Para vermedi diye degil evlatlari arasinda ayrim yaptigi icin. Ogullari evlat da sen degil misin sinir oluyorum kiz erkek ayrimi yapan ailelere
0 oy
(589 puan) tarafından
Wuuu ben yıkarım ortalığı asla haksızlığa gelemem gerekirse benzin döker yakarım o malı mülkü bana yoksa onlara da kalmasın. Tamam onlara çok versin ama size de versin en azından birer araba parası verse gönlünüzü hoş eder. Benim babam bana böyle bir şey yapamaz çünkü beni kaybedeceğini bilir. 
0 oy
tarafından
eşine laf düşmez ama ben kız erkek evlat ayrımına kırılmam kızarım ve hakkımı da isterim babamdan açık açık 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 160 göst.
2 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 158 göst.
27 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenseslerinannesi! (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,140 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ezgibbb (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 332 göst.
30 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,000 soru

11,999,952 cevap

36,182 kullanıcı

...