Kimler ben bana yeterim diyor bakalım
Ben cevap vereyim
Ben yalniz olmayı seviyorum derdim olsa tek çözüyorum herşeyi yaparken başkasına gerek kalmıyor mesela :(:)
Bende oyle valla evin tek kiziyim gerwk maddi gerek manevi bennhallederim islerimi
Enn güzeli gercekten hersey yerinde ve zamaninda guzel , ama genede rabbim kmseye muhtac etmesin , Ama birtek Annemmmm babamm olsun baska kmse istememmm rabbim basmdan eksik etmesin insallahhhh
Aynen bende tek başıma olmayı seviyorum kendim işimi kendim hallediyorum canımı kim sıkarsa bir daha eyvallahim olmaz
Amma velakin bazı insanlar yapıştırıcı gibi ne kadar silkelersen silkele kendini illaki yapisiyorlar onlara care yok
Bende yalnizligi ve sakinligi severim hele ki lohusalikta bunun degerini kat ve kat anladim herkes bi gitse düzenime geri dönsem herseye.sinir oluyorum herseye
Ben canm herşeyin üstesinden tek başıma geldim ilk eşimden boşandım ailem destek olmadı ankara gibi bi yerde tek başıma ayakta kaldım yeri geldi kendi evimde aç yattım ama kimsenin kapısını çalmadım ben hep kendime yettim 2 evliliğimi severek yaptım bunda bile bir sürü sorun oluyor ben gene tek başıma hallediyorum ne bi abla ne bi abi ne de anne baba kimseye eyvallah etmiyorum
Aynen bende bana yeterim kimse olmasada olur
1,488,384 soru
24,329,461 cevap
345,625 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın